moj komp- athlon x2 5000+
3gb ram
ati 4670 512mb
napajanje raptoxxx 450 w
maticna ecs nforce4m-a /stara 5 god
lcd 19
zanima me lagani upgrade s budzetom od 1000kn,sto mi preporucate?
zar nitko nema nikakav savjet?
moj komp- athlon x2 5000+
3gb ram
ati 4670 512mb
napajanje raptoxxx 450 w
maticna ecs nforce4m-a /stara 5 god
lcd 19
zanima me lagani upgrade s budzetom od 1000kn,sto mi preporucate?
zar nitko nema nikakav savjet?
ajmo ljudi?
Iskreno ne znam šta bi ti preporučio za 1k kuna, šta god uradiš nećeš nešto previše poboljšati stanje, jer će ti ostale kompnente kaskati za novom.
Eventualno da uzmeš kakvu noviju matičnu koja podržava dobar clock i neki dobar coler za proci i za grafu pa clock.
na grafi imam vf 900 zelmana,mogo bi posluzit...a savjet za maticnu i kuler za proc
Hmm..Ja bi poboljsao grafu i klokao procesor.Tu bi dobio na performansama.A sad pitanje je bi li napajanje izdrzalo??
Tih AM2 socketa više ni nema nigdje novih za kupit. Sad gledao na netu.
A grafiku ne moš apgrejdat ako ti je proc samo athlon x2. Ne bi išlo jer ti kaska proc za nekom grafičkom od milju kuna!!! Sačekaj kakva sniženja, štedi još mjesec dana i kupi novo za 3k kuna, prodaj ovo za neke pare. Oko 700-800 kuna bi mogao dobit jer je grafa nova.
Tih AM2 socketa više ni nema nigdje novih za kupit. Sad gledao na netu.
A grafiku ne moš apgrejdat ako ti je proc samo athlon x2. Ne bi išlo jer ti kaska proc za nekom grafičkom od milju kuna!!! Sačekaj kakva sniženja, štedi još mjesec dana i kupi novo za 3k kuna, prodaj ovo za neke pare. Oko 700-800 kuna bi mogao dobit jer je grafa nova.
da, sada mu se stvarno nista ne isplati uzimati...
možda evenutalno neki cooler za proc(ako baš baš želi potrošiti novac) tako da se malo uvježba u clockanju te da poslije ima cooler dobar za clock...