Pomoć oko upgradea

poruka: 7
|
čitano: 1.125
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Pomoć oko upgradea

moj komp- athlon x2 5000+

3gb ram

ati 4670 512mb

napajanje raptoxxx 450 w

maticna ecs nforce4m-a /stara 5 god  

lcd 19

zanima me lagani upgrade s budzetom od 1000kn,sto mi preporucate?

zar nitko nema nikakav savjet?

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:09 (danexxx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Pomoć oko upgradea

ajmo ljudi?

17 godina
Pomoć oko upgradea

Iskreno ne znam šta bi ti preporučio za 1k kuna, šta god uradiš nećeš nešto previše poboljšati stanje, jer će ti ostale kompnente kaskati za novom.

Eventualno da uzmeš kakvu noviju matičnu koja podržava dobar clock i neki dobar coler za proci i za grafu pa clock.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:25 (goodye).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

na grafi imam vf 900 zelmana,mogo bi posluzit...a savjet za maticnu i kuler za proc

17 godina
neaktivan
Pomoć oko upgradea

Hmm..Ja bi poboljsao grafu i klokao procesor.Tu bi dobio na performansama.A sad pitanje je bi li napajanje izdrzalo??

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2009 12:30 (besla).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Tih AM2 socketa više ni nema nigdje novih za kupit. Sad gledao na netu.Iznenađen A grafiku ne moš apgrejdat ako ti je proc samo athlon x2. Ne bi išlo jer ti kaska proc za nekom grafičkom od milju kuna!!! Sačekaj kakva sniženja, štedi još mjesec dana i kupi novo za 3k kuna, prodaj ovo za neke pare. Oko 700-800 kuna bi mogao dobit jer je grafa nova.

sell the kids for food weather changes moods
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Tih AM2 socketa više ni nema nigdje novih za kupit. Sad gledao na netu.Iznenađen A grafiku ne moš apgrejdat ako ti je proc samo athlon x2. Ne bi išlo jer ti kaska proc za nekom grafičkom od milju kuna!!! Sačekaj kakva sniženja, štedi još mjesec dana i kupi novo za 3k kuna, prodaj ovo za neke pare. Oko 700-800 kuna bi mogao dobit jer je grafa nova.

da, sada mu se stvarno nista ne isplati uzimati...

možda evenutalno neki cooler za proc(ako baš baš želi potrošiti novac) tako da se malo uvježba u clockanju te da poslije ima cooler dobar za clock...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice