Pozdrav, trebao bih malu pomoć oko sklapanja konfiguracije. Naime, da vam dam kontekst, želim osposobiti stari pc koje mi već neko vrijeme stoji natrag doma, dok ja studiram u drugom gradu i koristim kvalitetan laptop, pa mi komp nije bio potreban. Neke komponente samog kompa ću vjerojatno zadržati, a od vas iskusnijih želim da mi pomognete s onim što želim nadograditi. Ne raspolažem s dovoljno para trenutno kako bi si od ovoga stvorio nešto posebno, ali pokušajte ostati unutar budžeta koliko je moguće. Naime, o ovome se radi :
Trebao bih
-novu matičnu, budući da stara podržava samo AGP i DDR2, pa da si olakšam buduće eventualne dodatke.
-pci grafičku karticu, ATI po mogućnosti, sa što boljim performansama
-HDD, može oko 320gb, čak i manje radi malog budžeta
-dvd-rw ROM, jer mi je stari nefunkcionalan
-napajanje, ciljam na 450-500w jer mislim da ispod ne ide
-4 gb RAM-a mislim da će trenutno biti dovoljno
-AMD procesor, 4x ili 2x ako je efikasniji
monitor i ostale periferne komponente imam. čak i staro kućište bi moglo biti funkcionalno.
e sad, što se toga tiče, može li mi netko napraviti neku ponudu od ovoga, i gdje bih to sve mogao kupiti. raspolažem s 3000kn, plus minus. Mogu li uspjeti s tim?
Hvala unaprijed! 

4.050 postova - Going for over 9000 ~ Black Ops : Galil/Silenced LAW Scavenger/SOH Pro/Marathon Nova 6/Frag ~ Ingame nick: U Mad Bro/KEBABisAWESOME
).