Pomoć oko konfigracije

poruka: 15
|
čitano: 1.870
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pomoć oko konfigracije

Što mislite o ovoj konfiguraciji i dali bi vi nešto promijenili da cijena ne prođe 6800kn.

I koja bi bila najbolja graficka od ovih 5:

Grafička kartica Gigabyte ATI Radeon HD6870 1GB GDDR5/256-bit, PCIe, CRT (adapter)/DVI-I,DVI-D/Displ 

Grafička kartica Gigabyte GeForce GTX560 Ti 1GB GDDR5/256-bit, PCIe, CRT (adapter)/2×Dual-link DVI-I  

Grafička kartica MSI N560, TwinFroz II OC, 1GDDR, DirectX11 

Grafička kartica Gainward PCI-E nVidia GeForce GTX 560 Ti GDDR5 1GB/384bit, 822MHz/2004MHz, PCI-E 2.  

Grafička kartica Palit GTX560 Ti/1024MB  

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.7.2011 12:40 (ivanpk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Pomoć oko konfigracije

Gigabyteova je sigurno najjača, ako gledaš SOC verziju, ona ima čak 1 GHz takt GPU-a, i još je od najboljih djelova i cherry picked

Koma
14 godina
neaktivan
Pomoć oko konfigracije

ja bi na tvom mjestu uzeo bar 6gb rama

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Pomoć oko konfigracije

kupi gigabayte ili gainward. 4gb ram je dosta ne treba ti 6gb.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pomoć oko konfigracije

Znači izabrat ću gigabayte ,a što mislite o drugim komponentama ?

VOLIM TE DINAMOOOOOOO
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
ivanpk kaže...

Znači izabrat ću gigabayte ,a što mislite o drugim komponentama ?

Stavi sata przilicu,napajanje xfx 550 i uzmi ili gigabyte soc ili gainwardicu obicnu.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
17 godina
Pomoć oko konfigracije

Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155

Asrock P67 EXTREME4 B3 - Intel P67, ATX, 4xDDR3 2133MHz

DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1600MHz, CL9, HyperX Genesis

MSI GTX 570 TwinFrozr II OC, 1280MB GDDR5 320 bits

Napajanje XFX Core Edition 80+ 550W PSU - EasyRail technology

To je oko 6000 krznenih.

Hard uzmeš Samsung F3 - brz, tih i ne grije se previše.

Kućište koje ti se sviđa.

DVD-ROM također.

Možda će ti malo ispasti preko budžeta, ali ja bi ovako nešto uzeo. Brutalan proc koji sa boljih hladnjakom (uzmeš ga kada skupiš malo love) digneš na 4,5GHz samo tako, a grafa dere ove koje si ti predložio.

Iskustvo je predivna stvar. Omogućava vam da prepoznate grešku kad ju ponovite.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pomoć oko konfigracije

Puno bolje i isplativije.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
Pomoć oko konfigracije

Pa isto je kao i moje {#}

Ja nisam samo stavio hard (predložio sam također koji si ti stavio - F3), pržilicu i kućište - to neka sam odabere koje mu se sviđa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Pa isto je kao i moje {#}

Ja nisam samo stavio hard (predložio sam također koji si ti stavio - F3), pržilicu i kućište - to neka sam odabere koje mu se sviđa.

Ostavio sam mu kuciste jer ga je on bira i super je.Ja sam stavia malo bolji ram od tvoga i sata przilicu.Moze se stavit i malo jeftnijia ploca ako je problem ova suma novaca.

17 godina
Pomoć oko konfigracije

Ma ram koji god stavi tako mu je svejedno, neće osjetiti razliku da je ne znam ja tko. Bolje da onda uštedi na ramu, a ako ostane love kupi bolji hladnjak za proc.

A kućište neka ubaci koje mu se sviđa, to je njegov izbor.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Ma ram koji god stavi tako mu je svejedno, neće osjetiti razliku da je ne znam ja tko. Bolje da onda uštedi na ramu, a ako ostane love kupi bolji hladnjak za proc.

A kućište neka ubaci koje mu se sviđa, to je njegov izbor.

Ma proc i na stocku jede igre.Kad bude novaca neka kupi i bolji cooler.Rame bi ostavia jer su odlicni za oc,rade na 1.5v i imaju dobre latencije.

17 godina
Pomoć oko konfigracije

Čak su i jeftiniji od ovih koje sam ja stavio hehe!

Neka uzme onda te, jeftiniji su. Gledao sam testove dd3 memorija na istom taktu i razlike su - minorne, skoro ih i nema tako da bi bolje uzeo jeftinije kada je isto.

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Pero Dinamit kaže...

Čak su i jeftiniji od ovih koje sam ja stavio hehe!

Neka uzme onda te, jeftiniji su. Gledao sam testove dd3 memorija na istom taktu i razlike su - minorne, skoro ih i nema tako da bi bolje uzeo jeftinije kada je isto.

Odlicno Pero. :)

14 godina
Pomoć oko konfigracije

Evo jos jedna i ne prelazi 6800.Iz ADM-a.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice