Nadogradnja

poruka: 10
|
čitano: 1.197
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nadogradnja

Imam ovu konfu i trebam novi procesor (i maticna ak treba...) al da nemoram mjenjat nis drugo tj. graficku, napajanje...

Mislio sam staviti 2.6 ghz procesor, al bolje pitat...

Naziv matične ploče   Intel Winnipeg D845WN

Procesor    Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100)

Chipset na matičnoj ploči    Intel Brookdale i845

Sistemska memorija    512 MB  (PC133 SDRAM) (Od sutra giga)

Grafička kartica    NVIDIA GeForce2 MX/MX 400  (64 MB)

Jos nes treba?

EDIT: Dok nisam kupio memoriju, jel moguce stavit DDR2? Mislim zamjenit SDRAM s DDR2 ili DDR?

BTW: Ne brinite imam laptop... xD

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:46 (Don Strongtoni).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nadogradnja

koliko love si spreman za to izdvojiti ?

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Nadogradnja

Negdje 1500, 2000...

Za ovakve zahtjeve (Neznam kakve su cijene)

Recommended Specs
CPU: 2.4 GHz dual core or better
RAM: 1G for XP; 2G for Vista

Kolko bi to otprilike doslo?

Ili nekaj slicno, samo da mogu pokrenut "novije" igrice tipa STO, COD4...

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 13:59 (Don Strongtoni).
16 godina
neaktivan
Nadogradnja

graficka nevalja nista ...premalo rama ...

da bih pokrenuo takve igrice trebao bih mjenjati kompletno sve ...

a da prodas to nekome i onda skupis jos para i uzmes novu kantu ? :D

- xFire: rebelsy - bc2: rebelsyz0r - please add me ! -
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.3.2010 14:07 (rebelsy).

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Nadogradnja

Evo sve novo kupiš,prodaš staro i kupiš napajanje(vjerojatno imaš neko 300w sada).

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F

0 0 hvala 1
16 godina
al zagorec kaže...

Evo sve novo kupiš,prodaš staro i kupiš napajanje(vjerojatno imaš neko 300w sada).

Znaci to je najbolje za 2000 kn? Cini mi se dobro...

Jel bi stim mogo pokrenut gore navedene igrice?

To se jos moze malo jeftinije nabavit pa ak za 100-200kn se to da jos poboljsat....

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
al zagorec kaže...

To se jos moze malo jeftinije nabavit pa ak za 100-200kn se to da jos poboljsat....

sa 4670 bi mogao pokrenuti novije igrice ali bi morao igrati na malim rezolucijama te vjerovatno bi neke morale ići na medium

mislim da ti je bolje pričekati malo,skupiti para,prodati ovaj komp što imaš sada i uzeti novi

ova 4670 te neće dugo držati u gamingu

16 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
al zagorec kaže...

Na kojoj rezoluciji igraš?Ako imaš veći monitor 22" onda bi trebao uzet hd4850 za nekakav gaming.

cTupac, N.W.A , Eazy E , Ice Cube , Snoop Dogg,Eminem,Elvis,Hendrix,Marley Bob,50 Cent,Dr. Dre,Waren G,DMX(RAPER),Lil Wayne,The Game,Bee Gees,MC Hammer,Coolio,Sugarhill Gang,Boyz in da hood,Fast and F
16 godina
neaktivan
Nadogradnja

ja bih ti savjetovao da prodaš komp koji trenutno imaš,skupiš još nešto malo para i uzmeš neki solidan komp za gaming za male pare

možda bi ti se više svidjela ova konfiguracija

1 x Procesor AMD Athlon II X2 250, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W

1 x DDR2 2048MB ( 2GB ) PC8500 Kingmax , 1066MHz, KLEE88F-B8KO6

1 x Gigabyte M720-US3, nForce 720D, S. AM3/AM2+/AM2, 6xSATA RAID

1 x XFX HD4830 512Mb DDR3 575MHz, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready

2.055,00Kn

u onoj gore konfiguraciji imaš ddr3 memoriju i trojezgreni proc ali ovdje je grafička osjetno bolja

ram u igrama nije nešto važan,dualac od 3,0GHz će i više nego služiti za igrice,posebno ako ga klokaš

uza sve te gubitke u odnosu na onu gore konfiguraciju dobiješ bolju grafičku,a igricama je to najviše i važno

u svakom slučaju za 2k kuna ne možeš uzeti neko dugoročno rješenje,iako bih ja uzeo jaču grafičku a slabiji procesor da sam na tvom mjestu

od 3 jezgre nećeš vidjeti neke prednosti,jest da je dugoročnije rješenje ali ni ono nema smisla kad ćeš opet morati kupovati novu grafičku

do 2k kuna bi vjerovatno ovako najbolje prošao,možda da uzmeš još malo slabji procesor i onda ostane para za 4850

Moj savjet:

1.Prodaj komp,skupi pare i uzmi novi

2.Uzmi nekog jeftinog a dobrog dualca (amd),po potrebi ga klokaj i uzmi neku grafičku koja će dobro vrtjeti današnje igre,poput 4850 (4830)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
patch123 kaže...

ja bih ti savjetovao da prodaš komp koji trenutno imaš,skupiš još nešto malo para i uzmeš neki solidan komp za gaming za male pare

možda bi ti se više svidjela ova konfiguracija

1 x Procesor AMD Athlon II X2 250, socket AM3, BOX , 2MB cache, 65W

1 x DDR2 2048MB ( 2GB ) PC8500 Kingmax , 1066MHz, KLEE88F-B8KO6

1 x Gigabyte M720-US3, nForce 720D, S. AM3/AM2+/AM2, 6xSATA RAID

1 x XFX HD4830 512Mb DDR3 575MHz, Dual DVI, HDTV out, HDCP ready

2.055,00Kn

u onoj gore konfiguraciji imaš ddr3 memoriju i trojezgreni proc ali ovdje je grafička osjetno bolja

ram u igrama nije nešto važan,dualac od 3,0GHz će i više nego služiti za igrice,posebno ako ga klokaš

uza sve te gubitke u odnosu na onu gore konfiguraciju dobiješ bolju grafičku,a igricama je to najviše i važno

u svakom slučaju za 2k kuna ne možeš uzeti neko dugoročno rješenje,iako bih ja uzeo jaču grafičku a slabiji procesor da sam na tvom mjestu

od 3 jezgre nećeš vidjeti neke prednosti,jest da je dugoročnije rješenje ali ni ono nema smisla kad ćeš opet morati kupovati novu grafičku

do 2k kuna bi vjerovatno ovako najbolje prošao,možda da uzmeš još malo slabji procesor i onda ostane para za 4850

Moj savjet:

1.Prodaj komp,skupi pare i uzmi novi

2.Uzmi nekog jeftinog a dobrog dualca (amd),po potrebi ga klokaj i uzmi neku grafičku koja će dobro vrtjeti današnje igre,poput 4850 (4830)

Potpis Cool ,samo uzmi ovo

1 x Procesor AMD Athlon II X2 240

1 x Asrock A770DE+, AM2+, AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600

1 x DDR2 2048MB ( 2GB ) PC6400 Kingmax

1 x XFX HD4850 512MB DDR3

2.051,07Kn

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.3.2010 9:54 (al zagorec).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice