Nadogradnja računala + par pitanjaca :)

poruka: 13
|
čitano: 1.591
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Znaci imam računalo u potpisu (E8500, 2x2 GB Corsair 1066 MHz, ATI Radeon HD 3870x2, P35 matična, Corsair 520w).

Smatram da mi je matična dosta slaba strana kompa, tako da pitanje da li mi se isplati mijenjati? Pormjena procesora? Grafičke? Stavljanje i7?

Isplativost svega toga, u biti sve ovo sada gura.. ide, tako da se ne mogu žaliti, igre idu na high (XP SP3), ja ne bi ništa dirao.

No, mislim se da li da pređen na Vistu, to mi je velika dvojba (oko toga se i radi nadogradnja računala)...

PITANJE 2:

Kupovina uređaja za snimanje TV programa na HDD ili cd medij a koji ce u sebi imati ugrađen i Blue Ray čitač, te spajanje istoga na nekakav 5.1 sistem zvučnika.

Znaci samo tako nesto, nista drugo poput mulitmedijalnog računala.

PITANJE 3:

Postoju očekivani, mogući pad cijena quad core procesora serije Extream nakon izlazka i7??

Hvala svima!

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

pa ako ti nije hitno pricekaj phenom II procesore i AM3 matične...ako bi što mijenjao onda po mom mišljenju zamijeni 3870 X2 za možda 4850 ili 4870 ovisi o budžetu kojim raspolažeš...

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

kakvu tv karticu želiš, usb ili pci   i koliko novaca

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.11.2008 20:43 (brezonja).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja računala + par pitanjaca :)
brezonja kaže...

kakvu tv karticu želiš, usb ili pci   i koliko novaca

Tko je spominjao TV karticu? :D
Mislio sam na uređaj tipa ovoga: http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=3360093

Sto se tice grafičke, gura, možda bi bila potrebna nadogradnja, ali ja bi neku "dvoglavu" mašinu tako da čekam :D hvala na prijedlogu.
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, DDR2 4Gb (2x2Gb) Corsair 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Znaci imam računalo u potpisu (E8500, 2x2 GB Corsair 1066 MHz, ATI Radeon HD 3870x2, P35 matična, Corsair 520w).

Smatram da mi je matična dosta slaba strana kompa, tako da pitanje da li mi se isplati mijenjati? Pormjena procesora? Grafičke? Stavljanje i7?

Isplativost svega toga, u biti sve ovo sada gura.. ide, tako da se ne mogu žaliti, igre idu na high (XP SP3), ja ne bi ništa dirao.

No, mislim se da li da pređen na Vistu, to mi je velika dvojba (oko toga se i radi nadogradnja računala)...

Ostavi sve kako je... Još se sve dosta dobro drži...
Ču-ču
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Sonny kaže...

Ostavi sve kako je... Još se sve dosta dobro drži...
 Prelazak na Vistu?
Sto bi bilo sljedece za mijenjati? (naravno, u dogledno vrijeme) Hvala Osmijeh
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
 Prelazak na Vistu?
Sto bi bilo sljedece za mijenjati? (naravno, u dogledno vrijeme) Hvala Osmijeh
 Naravno, to možeš...

Komponente nemoj mijenjat, jer nema potrebe...

Ču-ču
17 godina
neaktivan

toplo ti preporučam vistu...imam je već godinu dana i u međuvremenu sam se dvaput vratio na xp i to u razdoblju od 2 dana...jednostavno ne ide više natrag (hvala Bogu).

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivanplesh kaže...

toplo ti preporučam vistu...imam je već godinu dana i u međuvremenu sam se dvaput vratio na xp i to u razdoblju od 2 dana...jednostavno ne ide više natrag (hvala Bogu).

Imam i ja vistu na laptopu.
Koja Vista? Ultimate?
Mislim da ce mi to biti sljedeci potez...

Ima netko ideju za ostala pitanjca?
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
Ivanplesh kaže...

Imam i ja vistu na laptopu.
Koja Vista? Ultimate?
Mislim da ce mi to biti sljedeci potez...

Ima netko ideju za ostala pitanjca?
 da...vistu ultimate...imam ju i ja
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

PITANJE 2:

Kupovina uređaja za snimanje TV programa na HDD ili cd medij a koji ce u sebi imati ugrađen i Blue Ray čitač, te spajanje istoga na nekakav 5.1 sistem zvučnika.

Znaci samo tako nesto, nista drugo poput mulitmedijalnog računala.

PITANJE 3:

Postoju očekivani, mogući pad cijena quad core procesora serije Extream nakon izlazka i7??

Hvala svima!

Ima netko odgovor na pitanja?
Hvala na dosadasnjim odgovorima!
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

PITANJE 3:

Sumnjam, budući da je njihova cijena tako visoka samo zbog otključanog množitelja. Kao prosječni korisnik nemaš koristi od Extreme verzija.
Ču-ču
17 godina
neaktivan
kompotko kaže...
Sonny kaže...

PITANJE 3:

Sumnjam, budući da je njihova cijena tako visoka samo zbog otključanog množitelja. Kao prosječni korisnik nemaš koristi od Extreme verzija.
hvala !
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice