2 gb ddr3 memorije je ok,jos neki x3 procesor kupis za 450 kn,a disk je ok ako je tebi dovoljno tih 70gb.
samo radnu memoriju moram kupit sve je vec spojeno samo treba rama
znaci maticna je super dobar odabir
koja je razlika
koja je razlika
Nema razlike,vidim da je taj tvoj jeftiniji pa taj kupi.
a to ma iste su cijene samo je sad na akciji
i jos nesto dal ce mi dobro vrtit 7-icu s 2gb rama i onim procesorom i grafa intergruša 256mb
a to ma iste su cijene samo je sad na akciji
i jos nesto dal ce mi dobro vrtit 7-icu s 2gb rama i onim procesorom i grafa intergruša 256mb
Vrtit ce ju skroz solidno,ako otkljucas procesor u x2 vrtit ce jos bolje.
ma sta nije dovoljno procesor da ima 2.70ghz
Za win 7 jest ali za igre nije.
ma zapocetak je ok imam racinalo sa 1.83ghz to je ono staro sa agp utorom ima ddr1 512mb i 128 mb ram grafe ova nova konfa je duplo bolja nedaj bože da vrti 7-icu steka za pop*****.ae hvala na svemu i jos nesto nisi mo rekao dal mogu staviti ddr3 i ddr2 skupa
ma zapocetak je ok imam racinalo sa 1.83ghz to je ono staro sa agp utorom ima ddr1 512mb i 128 mb ram grafe ova nova konfa je duplo bolja nedaj bože da vrti 7-icu steka za pop*****.ae hvala na svemu i jos nesto nisi mo rekao dal mogu staviti ddr3 i ddr2 skupa
Nemozes,nemogu raditi skupa.
ok tnx
pa dovoljno je ako ti u novije igrice ubrajas najnoviji tetris i super marija, al ako ti planiras tu igrat npr dirt3, bfbc2 i 3 kad dođe ili nesto slicno o tome mozes samo sanjat... a i to sanjaj u 640x480 rezi :D
ja imam malo jaci komp od tvog i BFBC2 mi neide preko 30fps na medim detaljima... a igrati takve igre na low detaljima nema smisla... onak poznaju se pikseli a covjeku glava bude cetvrtasta xD ja sam totalni kreten sto se kompa tice al ipak znam da ti je to preslabo za neke novije igre :)
pa mogu otključat jezgru i imam dual core 2.70 još kad klokak 3.0 dulal core mogu to jer maticna podrzava ucc
pa mogu otključat jezgru i imam dual core 2.70 još kad klokak 3.0 dulal core mogu to jer maticna podrzava ucc
Ovisi o tome hoćeš li imati sreće, jer se ne da svaki primjerak proca otključati.
procesor amd sempron 140 se moze otključat i još jedno pitanje koliko windwsi podržavaju rama u 32bitnoj verziji
procesor amd sempron 140 se moze otključat i još jedno pitanje koliko windwsi podržavaju rama u 32bitnoj verziji
Moraš imati minimalno 1GB RAM-a za 32bitnu verziju, dok za 64bitnu moraš imati minimalno 2GB.
Moraš imati minimalno 1GB RAM-a za 32bitnu verziju, dok za 64bitnu moraš imati minimalno 2GB.
Nemora,moze i sa 512 mb rama radit samo ce se vuc ko spuz.
Nemora,moze i sa 512 mb rama radit samo ce se vuc ko spuz.
Grijeh je teški imati Windows 7-icu na 512MB RAM-a...
Nije ni puž, nije ni spužva, već je spuž! 
Ajde vuc ce se ko krepana macka :P 
decki evo sagledo sam sve postove koje ste mi stavili sa konfama i gledo sam kako je kod nekih bolje ovo kod nekih ono, pa sam ja nesto opet pokuso... jel ovo funkcionira sve zajedno sto je kod mene??? HDD imam kod kuce ali sam ga svejedno stavio i zanima me jel svejedno koje kuciste imam ili mora biti neko po određenim mjerama... mislio sam mozda thermaltake v4 black edition???
decki evo sagledo sam sve postove koje ste mi stavili sa konfama i gledo sam kako je kod nekih bolje ovo kod nekih ono, pa sam ja nesto opet pokuso... jel ovo funkcionira sve zajedno sto je kod mene??? HDD imam kod kuce ali sam ga svejedno stavio i zanima me jel svejedno koje kuciste imam ili mora biti neko po određenim mjerama... mislio sam mozda thermaltake v4 black edition???
Odlicna konfa,uzmi ili tt4 ili cm370.Inace odlicno slozeno i radit ce vrhunski.
Uzmi CM Elite 332 ili TT V4. Sve je u potpunosti kompatibilno.
Dobro si složio.
ako imas 5000 kn onda ovo
Veoma, veoma loše složeno. Nedostaje ti pošten disk za storage (od barem 500GB), napajanje te proc
Stavio si prebijednu GeForce 6200 grafu s AGP sučeljem na vrhunsku matičnu koja podržava PCI-E...
Takva grafa u konfu iz 2011. godine... Možda da se radi o 2004. godini, još bih i razmislio...

Odlicna konfa,uzmi ili tt4 ili cm370.Inace odlicno slozeno i radit ce vrhunski.
Nema više CM-a Elite 370 u ADM-u.
Ako nema cm-a onda ili 332 ili tt4.