Nadogradnja . help

poruka: 14
|
čitano: 1.369
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nadogradnja . help

nedavno sam si uzeo novi procesor i5, ASUS P7P55D  pro plocu.. 8gb rama i dva hard diska,

sad sam mislio promjeniti napajanje fortrona 400w

za CROSAIR TX 650,da li sam mogao uzeti bolje napajanje  u tom cijenovnom rangu 680 kn. Jer mislim uzimati jos 

GRAFIČKU KARTICU SAPPHIRE 6950 DUAL FAN,ona mi se cinila kao najbolja za 1650 kn, zelim da igram call of duty mw3 na tv-u . da li sam mogao bolje iskombinirat komponente?

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Nadogradnja . help

Evo ovo napajanje če ti bit dosta;)

Link

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
14 godina
neaktivan
Nadogradnja . help

ovako jako napajanje je overkill.XFX 450W to drži,ali evo do 680

xf:donatorbubrega steam:donator_bubrega R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_150&products_id=8108

ja sam mislio prije na njega nrznam koji je bolji  on ili crosairov gore sto sam ga naveo , i koji je tisi , neka bude jaci za koju godinu mozda stavim jos jednu graficku il sta ja znam

18 godina
Nadogradnja . help

Corsair TX650 je odlično napajanje i ako možeš da izdvojiš taj novac, mislim da je veoma dobar izbor. Ovde imaš solidan review, pri čemu je ovo ključna strana (review je iz 2008., no mislim da se interni dizajn i električne karakteristike nisu izmenili), a ukratko, napajanje je izuzetno dobro, daje stabilan napon, odlično reaguje kod promena opterećenja, može da isporuči i znatno više snage nego što je deklarisano, ne zagreva se, i jedino što je pod većim opterećenjem nešto bučnije (doduše, to je jedna od stvari koje su se možda izmenile od vremena reviewa).

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

naso sam jos jednu graficku

PCI-E SAPPHIRE AMD RADEON HD 6950, 2GB DDR5, HDMI, DUALDVI, DUAL MINI DP, HDTV

ona ima HDTV opciju sto moja nema ,za sto je ta opcija i koja razlika izmedu ove gore sto sam htio i ove tu ,ona je malo sluplja

18 godina
Nadogradnja . help

Ide svaka na HDTV, jedino je pitanje da li joj treba adapter (koji je 99% u bundleu), ali svaka sasvim regularno može da da HDMI signal, sa slikom i zvukom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806746

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806731

razlika je 150 kn , koja je bolja , plus u jeftinijoj dobijes kupon za dirt 3

i koja je tisa dali netko zna 

18 godina
Nadogradnja . help

Jeftinija je jeftinija jer ima 1GB memorije umesto 2. Jasnog pobednika nema. Memorijski "obdarenija" kartica je nešto brža, ali ne mnogo, osim u stvarno retkim slučajevima. Što se glasnoće tiče, ne verujem da je i jedna od te dve tiha pod opterećenjem (imam 6950 sa dual-fan rešenjem, doduše od PowerColora), ali verujem da je dual-fan varijanta hladnija.

EDIT: Ovde Sapphire 6950 Dual Fan Dirt 3 izdanje klasifikuju kao jednu od tiših 6950. Nisu me skroz ubedili da je nečujna, ali verovatno jeste tiša od većina.

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.11.2011 15:23 (Ivan(4)).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel znas koja se od te dvije kartice da otkljucat

18 godina
Nadogradnja . help

Za puni unlock imaš veće šanse sa ovom od 2GB, jer mislim da ćeš za onu drugu jako teško naći odgovarajući BIOS (koji mora poticati sa neke 6970 1GB zasnovane na istom PCB-u). Za običan unlock shadera pomoću Radeon BIOS Editora (što je jako prosta stvar) su iste šanse na obe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
toni230 kaže...

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806746

http://www.portio.hr/index.php?page=artikl&id=051806731

razlika je 150 kn , koja je bolja , plus u jeftinijoj dobijes kupon za dirt 3

i koja je tisa dali netko zna 

Podebljana je bolja,Saphire Dual Fan 6950 1GB.Tiha je,hladna i lako ide na clockove HD 6970.Nemoze se nijedna od njih otkljucati u HD 6970 jer imaju jedan GB videomemorije i jedan bios.Inace 2GB verzije imaju dual bios samo su u pocetku imale softverski zakljucani visak shadera pa su se mogle otkljucavati.Sada im se laserski reze visak shadera pa ih nije moguce otkljucati.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
18 godina
Nadogradnja . help

Au, hvala na ispravci, kolega, pominjana je 2GB varijanta u postu pre tog onog sa linkovima pa sam "promašio fudbal". Onda ta podebljana, jeftinija, sa dual-fan hlađenjem i Dirtom 3; ona druga nema ništa što joj ide u prilog.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HVALA PUNO , narudžba gotova, sad najgori dio čekanje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice