Ja ne znam zaista otkud ti da te XFX-ice iz MagazinRS-a imaju poboljšano, nereferentno hlađenje...?
Obrati pažnju na šifru. XFX HD-687A-ZNBC
Radi se o ovoj grafi: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150507
Referentan hladnjak koji je dosta bučniji u odnosu na onog Phantoma, jednostavno lošiji - slabiji OC-abilni potencijal za OC-anje grafa u budućnosti + viša razina buke...
U pravu si što se tiće hlađenja i buke, ali su overclockirane nešto više od onih phantomki.
Za bolje hlađenje tu je dodatni odličan hladnjak na bočnoj strani kućišta koji direktno hladi kartice u CM kućištu.
Za ovo da su dvije GTX 560 Ti SLI jače volio bih neki dokaz. Ja sam postao link u kojem se vidi da nisu jače. A skuplje su skoro 900 kn.
Po meni za te novce dobiješ SSD a ostanu ti iste gaming perfoprmanse.
Što se tiče thermaltake kućišta, to se nikako ne može preporučiti bez dodatnih ventilatora jer je velika vjerojatnost da će doći do pregrijavanja - kućište nema niti jedan ventilator za dotok hladnijeg zraka izvana a imamo SLI opciju.
Što se tiče napajanja, postao sam 2 linka gdje se vidi da GTX 560 Ti SLI troši više od 600w. Ako se već uzima konfa od 9.000+ kn trebalo bi omogućiti maksimalni overclock.
Po meni su to 2 jako rizična faktora (napajanje i kućište) zbog kojih konfa od 9.000+ kn može reći adio.
Po meni kad se slaže CF/SLI kućište i napajanje su najvažniji dio.