Moja konfa do 2k, molim savjet

poruka: 12
|
čitano: 1.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

pozdrav..

limit mi je 2000 kn....i za te novce bi naravno htio izvuc najbolje sto mogu...periferiju ne trebam...

ja sam pokusao nesto skemijat, ali dugo je proslo otkako sam se ja bavio ovime pa su me nove tehnologije pregazile i pomalo se gubim u svemu ovome i molim neki savjet, kritiku i sl.

ono sto sam ja sastavio nalazi se na slici....mene zanima jeli to uopce sve kompatibilno? jeli mi bolje uzet gotovu konfiguraciju ili sam sastavljat?  (sklopit sam mi ne bi bio problem) jedino zbog cijene hardova bi uzeo gotovu konfu, jer se u njima da jos naci posten hard za ove novce koje mogu izdvojit...

znaci komp mi ne treba za igre, uglavnom bi ga koristila sestra za internet, office i filmove....nista specijalno....al bi htio da potraje kao i ovaj koji je dosad koristila (10 godina)

u konfiguraciji nema HDD-a, jer su cijene sad brutalne....pa bi uzeo jedan ide disk od 160 gb koji imam pa preko ide-sata konvertera spojio i cekao bolja vremena (jel to opce moguce??)

ako netko ima volje pa slozi nesto bolje od ovoga, ja bi bio zahvalan (uzeo sam intelov proc jer pooojma nemam o amd-u, intel koristim vec dugo, sto ne znaci da ne bi uzeo amd)

ja sam slagao na webu instar-informatike...

moj pokusaj slaganja konfiguracije :) moj pokusaj slaganja konfiguracije :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da ti je najbolje da ciljas na polovne komponente u tom rangu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Moja konfa do 2k, molim savjet
odi na temu sklapanje pc konfiguracija i pitaj caesara nek ti slozi najbolje do 2000
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Mislim da ti je najbolje da ciljas na polovne komponente u tom rangu.

a polovne ne dolaze u obzir jer...kak da to kazem....ne placam ja :D

ja bi trebo doc u ducan...rec kaj ocu...i onda neko drugi dode platit :P

al do 2000kn

15 godina
odjavljen
reebeech kaže...

pozdrav..

limit mi je 2000 kn....i za te novce bi naravno htio izvuc najbolje sto mogu...periferiju ne trebam...

ja sam pokusao nesto skemijat, ali dugo je proslo otkako sam se ja bavio ovime pa su me nove tehnologije pregazile i pomalo se gubim u svemu ovome i molim neki savjet, kritiku i sl.

ono sto sam ja sastavio nalazi se na slici....mene zanima jeli to uopce sve kompatibilno? jeli mi bolje uzet gotovu konfiguraciju ili sam sastavljat?  (sklopit sam mi ne bi bio problem) jedino zbog cijene hardova bi uzeo gotovu konfu, jer se u njima da jos naci posten hard za ove novce koje mogu izdvojit...

znaci komp mi ne treba za igre, uglavnom bi ga koristila sestra za internet, office i filmove....nista specijalno....al bi htio da potraje kao i ovaj koji je dosad koristila (10 godina)

u konfiguraciji nema HDD-a, jer su cijene sad brutalne....pa bi uzeo jedan ide disk od 160 gb koji imam pa preko ide-sata konvertera spojio i cekao bolja vremena (jel to opce moguce??)

ako netko ima volje pa slozi nesto bolje od ovoga, ja bi bio zahvalan (uzeo sam intelov proc jer pooojma nemam o amd-u, intel koristim vec dugo, sto ne znaci da ne bi uzeo amd)

ja sam slagao na webu instar-informatike...

za ove novce nikako na INTEL!

evo ti jedna konfa iz protisa:

AMD Athlon X3 455 - 555, 99kn

MSI 760GM-E51 FX AM3+ - 395, 68kn

Transced JetRam 4GB DDR3 - 166, 62kn

VTX 3D ATI HD 5670, 1GB DDR5 - 533, 43kn

SAMSUNG DVD RW BULK CRNI - 149, 99kn

KUĆIŠTE AMAZE 502 400W - 206, 66kn

= 2008, 37kn

X3 procesor sa mogućnosti otključavanja u X4, AM3+ matična, solidna grafička za 1280x1024, 4gb Ram-a.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2011 12:10 (MARKOZD15).
15 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...

za ove novce nikako na AMD!

vjerojatno si mislio Intel :P

hvala :)

i da, jel bi funkcioniralo to da stavim IDE hard preko konvertera na sata? jel bi moglo bit problema s bootanjem i sl?

15 godina
odjavljen
reebeech kaže...
MARKOZD15 kaže...

za ove novce nikako na AMD!

vjerojatno si mislio Intel :P

hvala :)

i da, jel bi funkcioniralo to da stavim IDE hard preko konvertera na sata? jel bi moglo bit problema s bootanjem i sl?

funkcioniralo bi bez problema, to sam i ja tako radio.

15 godina

Izvoli:

Matična ploča ECS A75-M2

Procesor AMD Athlon II X4 631 BOX

Memorija PC-10600, 4 GB, G.SKILL, F3-10600CL9S-4GBNT, DDR3 1333

Sapp.HD 5670,1GB (HM) GDDR5,HDMI,DVI,DP

DVD?RW LG GH22NS70

Kućište LC POWER 7024B, MIDI, crno, 420W ATX

2.136,37Kn, Portio Informatika

solidan četverojezgreni proc, HD5670 1GB DDR5 grafa, 4GB RAM-a, kvalitetna matična, kućište te solidno napajanje...

Moja preporuka! 

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
ebo samo da pitam kad si caesar tu vec...ima u portiu proc amd phenom 960 i dodje 790kn i nepise da im box i nepise za jamstvo nis...ja sam poslao upit py cemo vidit sutra..kolko ja znam to je jace od 955 i moze unlock u x6 jelda??pogledaj na portiu.
GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN
15 godina
odjavljen
Caesar et Brutus kaže...

Izvoli:

Matična ploča ECS A75-M2

Procesor AMD Athlon II X4 631 BOX

Memorija PC-10600, 4 GB, G.SKILL, F3-10600CL9S-4GBNT, DDR3 1333

Sapp.HD 5670,1GB (HM) GDDR5,HDMI,DVI,DP

DVD?RW LG GH22NS70

Kućište LC POWER 7024B, MIDI, crno, 420W ATX

2.136,37Kn, Portio Informatika

solidan četverojezgreni proc, HD5670 1GB DDR5 grafa, 4GB RAM-a, kvalitetna matična, kućište te solidno napajanje...

Moja preporuka! 

ovdje je x4, a kod mene je x3, sve ovisi o financijskim mogućnostima, iako bih ja išao na moju i polovan HDD.

15 godina
MilkMan kaže...
ebo samo da pitam kad si caesar tu vec...ima u portiu proc amd phenom 960 i dodje 790kn i nepise da im box i nepise za jamstvo nis...ja sam poslao upit py cemo vidit sutra..kolko ja znam to je jace od 955 i moze unlock u x6 jelda??pogledaj na portiu.

Nisam siguran radi li se o 960 ili 960T. 960 se ne može otključati.

samsung sgh-i997 infuse 4g @ at&t
15 godina
neaktivan

hvala decki, sad znam di i sta da gledam, puno ste mi pomogli!! {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice