pozdrav..
limit mi je 2000 kn....i za te novce bi naravno htio izvuc najbolje sto mogu...periferiju ne trebam...
ja sam pokusao nesto skemijat, ali dugo je proslo otkako sam se ja bavio ovime pa su me nove tehnologije pregazile i pomalo se gubim u svemu ovome i molim neki savjet, kritiku i sl.
ono sto sam ja sastavio nalazi se na slici....mene zanima jeli to uopce sve kompatibilno? jeli mi bolje uzet gotovu konfiguraciju ili sam sastavljat? (sklopit sam mi ne bi bio problem) jedino zbog cijene hardova bi uzeo gotovu konfu, jer se u njima da jos naci posten hard za ove novce koje mogu izdvojit...
znaci komp mi ne treba za igre, uglavnom bi ga koristila sestra za internet, office i filmove....nista specijalno....al bi htio da potraje kao i ovaj koji je dosad koristila (10 godina)
u konfiguraciji nema HDD-a, jer su cijene sad brutalne....pa bi uzeo jedan ide disk od 160 gb koji imam pa preko ide-sata konvertera spojio i cekao bolja vremena (jel to opce moguce??)
ako netko ima volje pa slozi nesto bolje od ovoga, ja bi bio zahvalan (uzeo sam intelov proc jer pooojma nemam o amd-u, intel koristim vec dugo, sto ne znaci da ne bi uzeo amd)
ja sam slagao na webu instar-informatike...

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN