Mbo, Cpu za 3.000 Kn zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 1.742
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Mbo, Cpu za 3.000 Kn

Molio bih da mi slozite najbolje od ovih dvi komponenti za 3.000Kn.. dobro bi bilo da je iz Linksa jer danas cu vjerovatno u Zadar kupit te komponente.. zato mi je hitno da mi slozite..

Nije bitno dal je intel ili amd.. samo da je najbolje za ove novce.. moze bit i malo vise od 3.000Kn nisam ogranicen na 3k al bi bilo dobro da je u tom cjenovnom rangu..

hvala unaprijed..

Skidy is MetalHeaD and he likes his weapon like his music.. Heavy and Metal
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Mbo, Cpu za 3.000 Kn

Ja sam se isto mislio za taj procesor al bi mozda uzeo umjesto te maticne neku bolju do 1600Kn..

Znaci na Amd mi se ne isplati ic? tipa AMD Phenom II X6 1100T Black Edition i neka maticna za to s podrskom za am3+?

Moze bit cjenom i do 3500Kn za cpu i maticnu ako ima stagod bolje?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:39 (Skidy).
15 godina
neaktivan

Sta kazete da uzmem ovo..

Procesor

Maticna ploca

i ovu memoriju za 4.000 Kn?

Bi to bio najbolji izbor za te novce?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:49 (Skidy).
14 godina
protjeran
Skidy kaže...

Procesor

Maticna ploca

S tim nećeš pogriješit sigurno. Samo zašto baš u Linksa kupuješ, možeš proći poprilično jeftinije da naručiš u npr. adm-a koji ima besplatnu dostavu

15 godina
neaktivan
Volume kaže...
Skidy kaže...

Procesor

Maticna ploca

S tim nećeš pogriješit sigurno. Samo zašto baš u Linksa kupuješ, možeš proći poprilično jeftinije da naručiš u npr. adm-a koji ima besplatnu dostavu

Znam.. al treba mi hitno komp.. jos danas ako cu ikako moci..

provjerit cu u zadru dal im je ovo sve dostupno i dal mogu dobit odma.. ako nemogu onda bi narucio jer tada ionako moram cekat par dana..

sto bi ti preporucio tako do 3500Kn ako u slucaju nebude u zadru odmah pa budem narucivao?

EDIT: kupio bih ja ode u sibeniku da imam di al ovaj sibenik propada tj. propao je totalno..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:54 (Skidy).
14 godina
protjeran
Skidy kaže...

Znam.. al treba mi hitno komp.. jos danas ako cu ikako moci..

provjerit cu u zadru dal im je ovo sve dostupno i dal mogu dobit odma.. ako nemogu onda bi narucio jer tada ionako moram cekat par dana..

sto bi ti preporucio tako do 3500Kn ako u slucaju nebude u zadru odmah pa budem narucivao?

EDIT: kupio bih ja ode u sibeniku da imam di al ovaj sibenik propada tj. propao je totalno..

Haha, pa i ja sam iz Šibenika tako da i sam znam da je ode nikakva situacija.

Inače ako se ipak odlučiš za naručivanje naruči isto to u adm-a i proći ćeš jeftinije za 600 kn sigurno. I dovezu ti ravno na vrata za dan-dva

15 godina
neaktivan

Ok, onda je odluka pala.. ako nebude u zadru odma dostupno onda narucujem..

Prvo sam se bio mislio otic na ovaj amd procesor al ocito je ovaj intelov i5 puno bolji?

14 godina
protjeran
Mbo, Cpu za 3.000 Kn

2500k definitivno! Jesi gleda ode kod nas u gradu u it supporta i diska, oni su ti cijenama tu negdi s linksom

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Nisam gleda kod nas.. jer sam vec ima problema i s it supportom i s diskom.. ako jos uzmes i procesor koji me prakticki opljackao prije par godina.. nema sanse da uopce vise ikad ista gledam u ovom glupom gradu.. steta sta uopce zivim ovdje.. da mogu odma bi odselio bilo di samo da nisam tu..

14 godina
protjeran
Skidy kaže...

Nisam gleda kod nas.. jer sam vec ima problema i s it supportom i s diskom.. ako jos uzmes i procesor koji me prakticki opljackao prije par godina.. nema sanse da uopce vise ikad ista gledam u ovom glupom gradu.. steta sta uopce zivim ovdje.. da mogu odma bi odselio bilo di samo da nisam tu..

A jeb*ga, kad smo zapeli ode... Evo sad sam vidio u Linksa da ona matična nije raspoloživa ni u splitu ni u zadru već se mora naručivati tako da ne trošiš novce na benzin bezveze. Naruči u adm-a i ode ti je za dva dana

15 godina
neaktivan

Ok.. nista.. onda cu narucit danas :) thx :)

Edit: btw. posto mi je dosta jeftinije u amd-a.. za iste novce tocnije za tocno 4.000 Kn mogu si kupit odma umjesto ove memorije koju sam mislio lipo ovu memoriju: DDR3 16GB (4x4GB) Corsair, 1600MHz

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 13:35 (Skidy).
17 godina
neaktivan
Mbo, Cpu za 3.000 Kn
Za kaj bi ti sluzil taj komp?ako bi ti sluzil samo za igranje onda ti je nepotrebno bacanje love za tih 16gb rama.4gb rama ti je dosta.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
jura kaže...
Za kaj bi ti sluzil taj komp?ako bi ti sluzil samo za igranje onda ti je nepotrebno bacanje love za tih 16gb rama.4gb rama ti je dosta.

Kome je danas komp samo za igranje? Kompjuter mi sluzi za sve.. najmanje za igre.. kad izade neka igra pridem je u 1 dan i zbogom..

15 godina
neaktivan

Evo kreirao sam profil u ADM-u i pokusavam se ulogirat vec 15-ak minuta i nista.. samo mi se vrti loading.. i to je to.. nemogu naruciti.. zvao sam ih na telefon i lik mi kaze da su zaprimili par narudbi danas i da je sve u redu.. da nezna zasto ja nemogu narucit.. da bi trebalo sve bit u redu? a nazalost ne primaju narudbe preko telefona nego samo ovako..

itko zna u cem bi mogao bit problem?

17 godina
neaktivan
Skidy kaže...
jura kaže...

Kome je danas komp samo za igranje? Kompjuter mi sluzi za sve.. najmanje za igre.. kad izade neka igra pridem je u 1 dan i zbogom..

ma sve je to meni jasno,ali ako se ne baviš photoshopom,CAD aplikacijama,itd nepotrebno ti je kupovati 16GB rama, 4 gb ti bude dovoljno i razliku u cijeni bolje uloži za neki kvalitetan hladnjak za procesor jer kolko vidim kupuješ procesor sa otključanim množiteljom te ga vjerovatno misliš overclockati!?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
15 godina
neaktivan

Kuzim sta mi zelis reci i znam to sve.. al eto, bolje imat nego ne.. mogu si priustit trenutno malo vise pa nije bed.. nego, muci me ovo s narudzbom.. jos uvijek nisam uspio narucit nista.. pokusavam cijeli dan al nista.. samo mi ide loading.. i cekam, i cekam i nista..

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 16:23 (Skidy).
15 godina
neaktivan

Je*** im ja njihovu stranicu kad nemos ni 3 stvari narucit -.-

EDIT: Nakon cijelog dana pokusavanja narucivanja preko web stranice bezuspjesno.. evo ipak su mi poslali priko mail-a ponudu pa cu im uplatit i nadam se da ce brzo stici..

EDIT2: uplaceno.. cekam sad samo da stigne kroz dan-dva :)

moze lock

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 23:42 (Skidy).
14 godina
neaktivan
Mbo, Cpu za 3.000 Kn

edit:niš

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 21:19 (CODnubBFpro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stiglo jucer.. imao sam malo problema dok nisam sve nastimao(zahvala don kihoty-u) i poslozio al sad me sluzi savrseno..

LOCK

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2011 10:46 (Skidy).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice