Kupujem Komp

poruka: 23
|
čitano: 2.648
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

Prvo pozdravljam sve korisnike na bugHR-u ko je u mogucnosti neka mi napise komentar na ovo sto cu napisati , igram 3 god sa starim komp codove i imam svega 50 fpsa , i 4100 H cod2 :))) , ako ima neko xfire moze me dodati na xf : ignacijeg ... sad kupujem komp i napisat cu vam konfiguraciju racunala pa mi vi kazite dali je to dobro.

PC KONFIGURACIJA : 

Graficka : Sapphire AMD Radeon HD6870, CrossFire, PCle, 1GB, DDR5, 2xDVI/DVI, HDMI

Kuciste : Thermaltake VL80001W2Z midi, bez napajanja, ATX, maTX

Maticna Ploca : Gigabyte maticna ploca GA-970A-UD3, Socket AM3, ATX

Napajanje : OCZ 600 W

DVD snimač : Asus DRW-24B3ST/BLK/B/AS, DVD RW, serial ATA, dual laye

Procesor : AMD Phenom II X4 965 Black Edition, Socket AM3, 3.4 gHz, 8 MB cache, Quad core

Radna Memorija : Kingstom RAM 4GB, DDR3, 1600MHz, 2 komada

Hard disc : Seagate Barracuda, 1TB, SATA, 7200rpm, 32 MB cache, 3.5", SATA3

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2011 11:22 (pirat).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

Nije dobro, za 5K Kn da se to dosta bolje složiti.

Moj prijedlog:

Procesor sAM3 Phenom II X4 965 BOX Black Edition, 3.4GHz, 8MB

Matična ploča Asrock 970 Extreme4, AM3 , AMD 970 SB950 - 4 x DDR3 2100(OC)

Napajanje 450W XFX Core Edition 80, EasyRail technolog, P1-450S-X2B9

HDD Desktop SAMSUNG SpinPoint F3 (3.5", 1TB, 32MB, SATA II), HD103SJ/D

Optički uređaj Samsung SH-S222AB SATA Bulk Crni

Memorija DDR3 Apacer PC10600/1333, 4GB, HYN

Hladnjak za procesor Thermaltake Contac 29 BP

Grafička kartica VTX3D HD6950 2GB

Kućište Gigabyte GZ-X6, midi tower, crno , bez napajanja

4.991,2Kn, Protis 

Moja preporuka! 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

da nije lose , al meni mi netreba pretjerani komp , mislim jedino sto cu igrat je cod2 i cod4 , ako mogu imati 1000 lock sa ovom konfiguracijom koju sam napisao :)

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Kupujem Komp
Caesar et Brutus kaže...

Nije dobro, za 5K Kn da se to dosta bolje složiti.

Moj prijedlog:

Procesor sAM3 Phenom II X4 965 BOX Black Edition, 3.4GHz, 8MB

Matična ploča Asrock 970 Extreme4, AM3 , AMD 970 SB950 - 4 x DDR3 2100(OC)

4.991,2Kn, Protis 

Moja preporuka! 

E jedno pitanje zašto stavljaš AsRock 970 Extreme4 cijena joj je 731 kn a Gigabyte 990XA-UD3 je 784 kn a ima veću faznu regulaciju po čemu j elošija ovo Gigabyte od AsRockice jer mislim jednu od te dvije kupiti

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

E jedno pitanje zašto stavljaš AsRock 970 Extreme4 cijena joj je 731 kn a Gigabyte 990XA-UD3 je 784 kn a ima veću faznu regulaciju po čemu j elošija ovo Gigabyte od AsRockice jer mislim jednu od te dvije kupiti

Ni po čemu nije GiGa lošija, razlog što stavljam ASR. je taj što u Protisu (nešto jeftiniji od ADM-a pa tamo češće slažem) nažalost nema te GiGe pa mi se ovaj ASR. nameće kao izuzetno solidno alternativno rješenje.

14 godina
neaktivan
iggy17 kaže...

da nije lose , al meni mi netreba pretjerani komp , mislim jedino sto cu igrat je cod2 i cod4 , ako mogu imati 1000 lock sa ovom konfiguracijom koju sam napisao :)

Komp koji sam ti složio je osjetno bolji, kad ti kažem. Ja ne bih dvojio na tvom mjestu, ali tvoja je odluka.

14 godina
Caesar et Brutus kaže...
Ivanjino96 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Ni po čemu nije GiGa lošija, razlog što stavljam ASR. je taj što u Protisu (nešto jeftiniji od ADM-a pa tamo češće slažem) nažalost nema te GiGe pa mi se ovaj ASR. nameće kao izuzetno solidno alternativno rješenje.

Znaći da uzmem rađe Gigu 

14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

znam da mi oces pomoci , ali i sa ovom grafom kojom sam naveo , mozes igrati sve na max settings do 1980 x 1080 kolko ja znam , osim crysis 2 koja zahtijeva puno puno vise , al kao sto sam reko kupujem komp zbog coda jer igram 3 god na ovom smecu doma od 50 locka , tako da nemogu vise izdrzat , valjda me shvacas :D jer igras ti nes od codova , napiso sam drugu temu trazim igrace za clan :D

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Znaći da uzmem rađe Gigu

Bez ikakvog premišljanja. GiGa je definitivno best-buy u tom cjenovnom rangu, zaista nudi najviše od svih potencijalnih konkurenata.

14 godina
neaktivan
iggy17 kaže...

znam da mi oces pomoci , ali i sa ovom grafom kojom sam naveo , mozes igrati sve na max settings do 1980 x 1080 kolko ja znam , osim crysis 2 koja zahtijeva puno puno vise , al kao sto sam reko kupujem komp zbog coda jer igram 3 god na ovom smecu doma od 50 locka , tako da nemogu vise izdrzat , valjda me shvacas :D jer igras ti nes od codova , napiso sam drugu temu trazim igrace za clan :D

Nije mi jasno zašto si tako tvrdoglav i ne želiš prihvatiti nikakvu sugestiju, koja je usto i bolja te se duplo više isplati. Jednom ćeš poželjeti zaigrati i nešto drugo osim COD-a (možeš  što god želiš s oba dvije konfe, doduše), ali od srca ti preporučam ovo što sam ti ja složio jer je jednostavno - bolje. Čemu težiti lošijem za iste pare? Ne razumijem, sorry.

14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

problem je u tome sto ja nemam dovoljno para , u financijskom sam problemu dosta je to sto sam naveo ;)

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Ako igraš pretežito cod idi na nvidiu, 560ti, mislim da nvidia drži bolje fps u codovima.
I don't need sex, T-com fucks me every day
14 godina
neaktivan
iggy17 kaže...

problem je u tome sto ja nemam dovoljno para , u financijskom sam problemu dosta je to sto sam naveo ;)

Ovdje nigdje nisi naveo svotu s kojom raspolažeš, ali si u temi ''Sklapanje PC konfiguracija'' naveo da ti je budžet 5K Kn.

Samo reci koliko novaca imaš pa ćemo ti složiti jeftiniju, a dobru - uopće nije problem. {#}

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Bez ikakvog premišljanja. GiGa je definitivno best-buy u tom cjenovnom rangu, zaista nudi najviše od svih potencijalnih konkurenata.

Jel to tvoja preporuka?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

zato sam otvorio ovu temu , ali svi mi kazu i cito sam bio negdje da je HD6870 jako dobra grafa , u svakom slucaju da je vrijedi kupit :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

komp do 4k moze i koja 100 - 200 -tica vise :D nije bed :D

0 0 hvala 0
14 godina
Ranko Kukumar kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Jel to tvoja preporuka?

?????????????????

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Jel to tvoja preporuka?

Da. Ako imaš neki argument protiv nje, samo naprijed.

14 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Nemam, samo pitam jeli to tvoja preporuka...

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Molim forumaša Penryna da ne odgovara na moje poruke jer nema potrebe buduci da ga ignoriram.
14 godina
neaktivan
iggy17 kaže...

komp do 4k moze i koja 100 - 200 -tica vise :D nije bed :D

Izvoli:

CPU Desktop Phenom II X4 925 (2.8GHz, 8MB, 95W, AM3) tray

Matična ploča Asus M5A78L-M LX

4.331,25Kn, Protis

protegni se za tih 330-tak Kn ako ikako možeš jer se veoma isplati... svakako preporučujem...

14 godina
neaktivan
Ranko Kukumar kaže...
Caesar et Brutus kaže...

Nemam, samo pitam jeli to tvoja preporuka...

Da, jest.  {#}

14 godina
neaktivan
Kupujem Komp

evo da ne otvaram jos jednu temu, nadovezat cu se ovdje

zanima me sto mislite o sljedecoj konfiguraciji

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
neznalica2012 kaže...

evo da ne otvaram jos jednu temu, nadovezat cu se ovdje

zanima me sto mislite o sljedecoj konfiguraciji

premalen monitor, po meni los procesor, uzmi PHENOM II X4 955BE @ 3.2GHz, bolji je od toga u igrama zbog veceg takta,a nijeda igra ne prepoznaje 6 jezgri.

i umjesto tog HD6790 metni HD6850

nemas potrebe za 8GB RAM-a, dosta ti je 4GB,mjesto tog WD CaviarBlue,stavi Samsung SpinPoint F3 1TB i to je to.

Izvoli:

Odlican Quad CPU ja msm da ce zadovoljiti sve tvoje potrebe

BestBuy maticna ploca, sa podrskom za AM3+ procove , nadolazece Bagere.

HD6870 bestbuy graficka kartica, puno bolja od HD6790.

prostrano kuciste , dovoljno provjetreno

550W napajanja koje potpisuje XFX i vise nego dovoljno,al eto nek imas viska za nadogradnje.

i bolji monitor-

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 22:34 (BR1cK).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice