Kupovina konfiguracije u SLO

poruka: 13
|
čitano: 3.942
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kupovina konfiguracije u SLO

Evo imam jedno pitanje (mozda ne spada pod forum slaganje PC konfiguracija no oprostite mi Smijeh)

Ovak zanima me nabava konfiguracije u Sloveniji.

Dal postoji kakav dobar ducan u Mariboru ili Ptuju?

Kak stoje stvari s carinama (do kolko kn se ne placa carina)

I kolko mogu proc jeftinije u SLO?

Hvala

METALLICA!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Kupovina konfiguracije u SLO
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Hvala na ovom, ali me takoder zanimaju i carine i povrat poreza itd...

Ne znam kak to funkcionira

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan

Tamo je porez 20% znači vratit će ti negdje oko 18% na granici ne sad oko carine i detaljnije moram pitat starog on putuje puno...odi u austriju tamo ti je još jeftinije odi do graza npr.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
anX kaže...

Tamo je porez 20% znači vratit će ti negdje oko 18% na granici ne sad oko carine i detaljnije moram pitat starog on putuje puno...odi u austriju tamo ti je još jeftinije odi do graza npr.

Ajd pliz pitaj starog i reci mi kolko odprilike dojde carina (ako je ima) jer ja mislim kupovati komp do nekih 5000 kn.

Dal je ko tako radio da kupuje komp u Sloveniji?

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan

Ae strpi se do sutra jer ne živim u istom stanu kao sa starim ali mislim da roba do 500 600 eura nema carinu sad nisam siguran moram pitat budem ti sutra javio

17 godina
neaktivan
anX kaže...

Ae strpi se do sutra jer ne živim u istom stanu kao sa starim ali mislim da roba do 500 600 eura nema carinu sad nisam siguran moram pitat budem ti sutra javio

Nije mi tak hitno tak da se mogu strpit.Smijeh

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan

Nema traga od starog čini se da je otputovao vani tako da ti do kraja tjedna javim :)

16 godina
neaktivan

Svaka cijena ima svoju određenu carinu znači postoji lista za 50 eura za 100 eura za 150 eura itd...za svaku državu je drugačije.Skaži koliko hoćeš potrošit.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 16:22 (anX).
17 godina
neaktivan
anX kaže...

Svaka cijena ima svoju određenu carinu znači postoji lista za 50 eura za 100 eura za 150 eura itd...za svaku državu je drugačije.Skaži koliko hoćeš potrošit.

do nekih 5000 kn mislim potrosit.

oko 700 eura

METALLICA!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.10.2009 17:39 (uljez).
16 godina
neaktivan

To ćeš uzet više komponenti(kao što ja planiram u Austriji na Božić)ili kupuješ složeno već :P ?

17 godina
neaktivan
anX kaže...

To ćeš uzet više komponenti(kao što ja planiram u Austriji na Božić)ili kupuješ složeno već :P ?

budem kupil komponente

METALLICA!!!
16 godina
neaktivan

ovako ti stoje stvari iz prve ruke.radim na carini. na robu iz EU ne plača se carina nego samo PDV na neto cijenu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice