Budući da sam dobio jedan "poklon bon" u iznosu od 250kn ne znam na što ga potrošiti. Za ram memoriju mi se neisplati jer ovih mojih 1,5gb TakeMS nije kompatibilno s njihovim što se nađe na polici, a ne želim prodavati jer imam jamstvo na nju 10g. Tipkovnica ili miš mi ne trebaju, pa sam možda pomislio kupiti ovaj hard disk (uz nadoplatu od 90kn). Ili mogu nešto bolje? (komp pod Moj PC)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Budući da sam dobio jedan "poklon bon" u iznosu od 250kn ne znam na što ga potrošiti. Za ram memoriju mi se neisplati jer ovih mojih 1,5gb TakeMS nije kompatibilno s njihovimšto se nađe na polici, a ne želim prodavati jer imam jamstvo na nju 10g. Tipkovnica ili miš mi ne trebaju, pa sam možda pomislio kupiti ovaj hard disk (uz nadoplatu od 90kn). Ili mogu nešto bolje? (komp pod Moj PC)
Explain?
Na njuškalu sam vidio dva oglasa (oba TakeMS) prije nekog vremena na kojima je naveden razlog prodaje da nije kompatibilan s Kingstonom. Ili da ipak probam?
da,objasni nam zašto ti ram nije kompatibilan s njihovim??
šta nemaju DDR2 na lageru?
sinko, čitaj moj quote i pročitaj BOLDANO pa se javi sa svojim komentarima, ok?
da,objasni nam zašto ti ram nije kompatibilan s njihovim??
šta nemaju DDR2 na lageru?
hvala bogu, ti si skužio na što sam aludirao :D
EDIT: sorry što ova dva posta nisam spojio u jedan 
Ponekad, kod jeftinih i nekvalitetnih matičnih ploča (kao što 2006. bila moja) i još nekvalitetnije memorije (TakeMS) može doći do problema kada se stavlja memorija drugog proizvođača (li istog no kupljenoga u drugom vremenskom razdoblju) kao što sam vidio primjer na njuškalu, jer je čovjek prodavao svoj takems koji mu nije bio kompatibilan s onim koji je kupio. Moguće da meni neće biti tako, moguće je, no to možeš slobodno reći i preporučiti određen proizvod (npr. memoriju) ili mi reći kako će dobro raditi s npr. Kingstonom ili nešto treće.
Ponekad, kod jeftinih i nekvalitetnih matičnih ploča (kao što 2006. bila moja) i još nekvalitetnije memorije (TakeMS) može doći do problema kada se stavlja memorija drugog proizvođača (li istog no kupljenoga u drugom vremenskom razdoblju) kao što sam vidio primjer na njuškalu, jer je čovjek prodavao svoj takems koji mu nije bio kompatibilan s onim koji je kupio. Moguće da meni neće biti tako, moguće je, no to možeš slobodno reći i preporučiti određen proizvod (npr. memoriju) ili mi reći kako će dobro raditi s npr. Kingstonom ili nešto treće.
hmmm. to nisam znao da je tako. ne možeš na netu nači koje ti rame ploča podržava? :S
a f*ck. onda stavi kvačicu kod "Poslano s mobilnog telefona" 
to je već drugi par postola
btw: najbolje da uzmeš repro materijala ;toga uvijek zatreba
to je već drugi par postola
btw: najbolje da uzmeš repro materijala ;toga uvijek zatreba
Nije mi do šale, ukoliko imaš kakvu ideju, predloži nešto konstruktivno.
Ako razmisljas o tom hardu, uzmi slobodno, ja ga imam, odlicno radi, a za rame..nevjerujem u to, nebuloze, rami ko rami..
ako prodajes ovaj bon ako neznas na sta potrositi - javi se (naravno za manje od 250kn) - ja planiram ostaviti 600kn tamo, pa bi mi dobro doslo...