Kupovina u HGspotu (oko 250kn)

poruka: 15
|
čitano: 1.758
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Budući da sam dobio jedan "poklon bon" u iznosu od 250kn ne znam na što ga potrošiti. Za ram memoriju mi se neisplati jer ovih mojih 1,5gb TakeMS nije kompatibilno s njihovim što se nađe na polici, a ne želim prodavati jer imam jamstvo na nju 10g. Tipkovnica ili miš mi ne trebaju, pa sam možda pomislio kupiti ovaj hard disk (uz nadoplatu od 90kn). Ili mogu nešto bolje? (komp pod Moj PC)

-Super potpis.Mora da je nov! -Ma ne,opran je s Perwollom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Kupovina u HGspotu (oko 250kn)
Ag008 kaže...

Budući da sam dobio jedan "poklon bon" u iznosu od 250kn ne znam na što ga potrošiti. Za ram memoriju mi se neisplati jer ovih mojih 1,5gb TakeMS nije kompatibilno s njihovimšto se nađe na polici, a ne želim prodavati jer imam jamstvo na nju 10g. Tipkovnica ili miš mi ne trebaju, pa sam možda pomislio kupiti ovaj hard disk (uz nadoplatu od 90kn). Ili mogu nešto bolje? (komp pod Moj PC)

Explain?

** Live 4 Music **
16 godina
neaktivan
Sta ima objasnjavati, dobio neki kupon za besplatnu "kupovinu" od 250kn, i nezna na sto da ga iskoristi.
18 godina

Na njuškalu sam vidio dva oglasa (oba TakeMS) prije nekog vremena na kojima je naveden razlog prodaje da nije kompatibilan s Kingstonom. Ili da ipak probam?

15 godina
neaktivan

da,objasni nam zašto ti ram nije kompatibilan s njihovim??{#} šta nemaju DDR2 na lageru?{#}

15 godina
N3N0 kaže...
Sta ima objasnjavati, dobio neki kupon za besplatnu "kupovinu" od 250kn, i nezna na sto da ga iskoristi.

sinko, čitaj moj quote i pročitaj BOLDANO pa se javi sa svojim komentarima, ok?

** Live 4 Music **
15 godina
buggie kaže...

da,objasni nam zašto ti ram nije kompatibilan s njihovim??{#} šta nemaju DDR2 na lageru?{#}

hvala bogu, ti si skužio na što sam aludirao :D

EDIT: sorry što ova dva posta nisam spojio u jedan {#}

** Live 4 Music **
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 22:25 (sudy_freak).
18 godina

Ponekad, kod jeftinih i nekvalitetnih matičnih ploča (kao što 2006. bila moja) i još nekvalitetnije memorije (TakeMS) može doći do problema kada se stavlja memorija drugog proizvođača (li istog no kupljenoga u drugom vremenskom razdoblju) kao što sam vidio primjer na njuškalu, jer je čovjek prodavao svoj takems koji mu nije bio kompatibilan s onim koji je kupio. Moguće da meni neće biti tako, moguće je, no to možeš slobodno  reći i preporučiti određen proizvod (npr. memoriju) ili mi reći kako će dobro raditi s npr. Kingstonom ili nešto treće.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.2.2011 22:29 (Ag008).
16 godina
neaktivan
XD sudy na mobu sam, ne vidim citate...
15 godina
Ag008 kaže...

Ponekad, kod jeftinih i nekvalitetnih matičnih ploča (kao što 2006. bila moja) i još nekvalitetnije memorije (TakeMS) može doći do problema kada se stavlja memorija drugog proizvođača (li istog no kupljenoga u drugom vremenskom razdoblju) kao što sam vidio primjer na njuškalu, jer je čovjek prodavao svoj takems koji mu nije bio kompatibilan s onim koji je kupio. Moguće da meni neće biti tako, moguće je, no to možeš slobodno  reći i preporučiti određen proizvod (npr. memoriju) ili mi reći kako će dobro raditi s npr. Kingstonom ili nešto treće.

hmmm. to nisam znao da je tako. ne možeš na netu nači koje ti rame ploča podržava? :S

N3N0 kaže...
XD sudy na mobu sam, ne vidim citate...

a f*ck. onda stavi kvačicu kod "Poslano s mobilnog telefona" {#}

** Live 4 Music **
15 godina
neaktivan

to je već drugi par postola{#}

btw: najbolje da uzmeš repro materijala ;toga uvijek zatreba{#}

0 0 hvala 0
18 godina
buggie kaže...

to je već drugi par postola{#}

btw: najbolje da uzmeš repro materijala ;toga uvijek zatreba{#}

Nije mi do šale,  ukoliko imaš kakvu ideju, predloži nešto konstruktivno.

15 godina
neaktivan

Ako razmisljas o tom hardu, uzmi slobodno, ja ga imam, odlicno radi, a za rame..nevjerujem u to, nebuloze, rami ko rami..

[url="http://www.signaturebar.com/"][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/48289.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Kupis ono sto ti je najpotrebnije zar nije logicno.
Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

ako prodajes ovaj bon ako neznas na sta potrositi - javi se (naravno za manje od 250kn) - ja planiram ostaviti 600kn tamo, pa bi mi dobro doslo...

Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice