Kupnja PC-a...? zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.322
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kupnja PC-a...?

Vec je proslo dugo vremena od najava adm-a za novu seriju grafa/procova... Sto duze cekam sve mi vise pada na pamet kupnja neke random konfe s i5 200k/i7 2600k...Sad htio bih pitat sto je najpametnije u ovom trebuntu za napraviti... Cekat i dalje ili kupiti nes sada?

I da konfa bi bila oko 8k/9k kuna...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Kupnja PC-a...?

za toliko novca nemas beda ni da kupis sad al naravno budes li cekao ustedit ces nesto samo je pitanje koliko ces jos cekati :)

14 godina
neaktivan

Nije stvar ustede...ja bi najradije kupovo novu seriju...al kad dragi bog nezna kad ce (isporuke zambezia su trebale poceti ovaj mjesec po zadnjim vijestima pa kolko mi se cini nis...)

15 godina
Kupnja PC-a...?

Ma kupuj sad dok mozes ,jer ak bus cekal stalno ces cekat najnoviji hardver da izađe i tako u krug.

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A ak treba cekat 1-2 mj mogu (imam xbox360 za fun i djelomicno funkcionirajuci laptop) al duze od toga nema sanse...pa sad jel bi moglo uskoro?

16 godina
Kupnja PC-a...?

ma stari cekaj

al ne buldoždera, nego mudoždera

on dolazi poslje i bit ce stravaaaaaa

zapamti mudožder buducnost

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

<3

14 godina
neaktivan

najavljuju vec dugo pa nema nista...al ak mozes cekat i da pricekas mjesec dana ne znaci ti nista...nece cjene poskupit...

al za te pare ja bi osobno odmah uzeo PC jer nista vise ti neces dobit novom serijom (ako budes uzimao idi na intel )

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 19:30 (slamka).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice