i što si toliki kreten ???' što ćeš davati tolike novce na Windows 7 ??? ima ljudi prodaju windows7 za 20kn ili ga jednostavno skini sa torrent
PIRAT FOREVER !!!
i što si toliki kreten ???' što ćeš davati tolike novce na Windows 7 ??? ima ljudi prodaju windows7 za 20kn ili ga jednostavno skini sa torrent
PIRAT FOREVER !!!
slab je VX450 nek uzme HX520 ili VX550
Ajde ne pricaj nebuloze.....
ma nek uzme VX550 biće mirniji,i samo serete kad kažete da VX450 povlači 570w !!
ma nek uzme VX550 biće mirniji,i samo serete kad kažete da VX450 povlači 570w !!
Gledaj, ako CX400 drži ovo sve što je navedeno zajedno sa HD4890, po kojoj logici bi onda sa VX450 imao poteškoća??? Mislim ne vidim smisao u ovome što pričaš. Oprosti i nemoj se ljutit, ali u jednoj temi tražiš savjete za napajanje, a u drugoj kažeš da je ovo puno, a ovo malo. I tako idemo redom.... Bez ljutnje, ali VX450 je savršeno odgovarajuće napajanje za ovakvu konfiguraciju jer ima dovoljno lufta za razno razne igrice i slično.....
slab je VX450 nek uzme HX520 ili VX550
ne trabunjaj bezveze...
taj vx450 moze vozit i7 920 u pogonu sa hd5870 i to da je sve ocano
ljudi da li je HD 5770 VAPOR 1 GB DDR 5 dovoljna za ekran samsung 22 incha za vrtit sve na stvarno dobroj visini jer su mi rekli da 24 incha monitor ona nemože pokrenut tj da nemožeš igrat sve na high jel to istina.
ljudi da li je HD 5770 VAPOR 1 GB DDR 5 dovoljna za ekran samsung 22 incha za vrtit sve na stvarno dobroj visini jer su mi rekli da 24 incha monitor ona nemože pokrenut tj da nemožeš igrat sve na high jel to istina.
pogledaj joj testove pa zaključi...
ja ti jedino mogu reći da si se ti dobro zahebao kupnjom ovakve konfiguracije
windowse nabaviš besplatno,ja mislim da 0.1 % ljudi u Hrvatskoj ih ima original,ako ima i toliko...
a za tih 1000kn si mogao nabaviti 5850 koja obriše pod sa tom 5770....
5770 je preslaba grafička za konfu od toliko para,igrati ćeš sa njom trenutno sve igre na high,ali koliko dugo ne znam
samo za usporedbu,5850 je oko 40-50 % jača od 5770....
http://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/EAH_5850_TOP_DirectCu/28.html
uvjeri se
znam da ću igrat na high ali me zanima dali je ekran od 24 incha ok za nju ili ...
znam da ću igrat na high ali me zanima dali je ekran od 24 incha ok za nju ili ...
naravno da nije ok za nju ali će ti biti ok za grafu koju kupiš nakon ove
jer ova te neće jako dugo držati na high detaljima,posebno ne na velikim rezolucijama
jesi li ti kupio konfu ??
ako nisi onda brže bacaj te original windowse sa liste i uzimaj si 5850 umjesto 5770
da ali me zanima ta grafa i monitor od 24 incha
nitko da da konkretan i iskren odgovor konfiguraacija je naručena a monitorjoš mogu izabrat.
nitko da da konkretan i iskren odgovor konfiguraacija je naručena a monitorjoš mogu izabrat.
konkretan i iskren odgovor je taj da je monitor od 24 incha prevelik za tu grafu i da trebaš uzeti manji ako planiraš dugo vremena ostati na toj grafi
ako planiraš ubrzo zamijeniti tu grafu sa nekom jačom uzmi monitor od 24 incha koji će ti lijepo doći u budućnosti
Jel ti moš to naručeno otkazat. Da ti ekipa s foruma složi konfu koja će biti duplo bolja za istu cijenu
uzmi si 24", ako mozes izbaci windowse i uzmi hd5850....
ako nemozes ostavi kako je a kada ces moc kupi drugi garficku a ovu prodaj za pol godine odprilike ces morat
Da najbolje ti je maknit windowse i uzet bolju grafu.. Šta će ti original windowsi
neznam ljudi toliko su svi protiv hd 5570 frend mi ju ima a ima malo lošiji procesor od mene i vrti sve na iberu na 22 incha al svi pričaju svoje a vidjeo kod čovjeka sasvim odlična grafika
neznam ljudi toliko su svi protiv hd 5570 frend mi ju ima a ima malo lošiji procesor od mene i vrti sve na iberu na 22 incha al svi pričaju svoje a vidjeo kod čovjeka sasvim odlična grafika
Pa zasto trazis savjet kupi onda kako te volja i prestani trabunjat onda da ti je hd5770 preslaba za 24"
Ugl nije to losa graficka ali ti kupujes nepotrebne windowse umjesto da das +1000kn za graficku sa kojom ces biti miran puno vise nego sa hd5770
a 1920 x 1080 ili 1900 x 1200 je prevelika reza za hd5770 zato ako vec uzimas tu graficku onda si uzmi 22" monitor iako ja to nebi nikad napravio
znači 22 incha i nemam brige i to je to hvala patch 123
Imaš brige i s njim. Nije tolko stvar u tome kolko monitor ima incha nego kakva je rezolucija na monitoru. Već sad sam siguran da ne možeš sve igre na full HD- u vrtit sve na najjačem, a kamoli u budučnosti. Ta grafa je bolji izbor za manju rezu od full HD reze. Ako si naručio, sad je gotovo. Bit češ lud ako budeš sad išao mijenjat monitor (naravno, ako je već naručeno). Najbolje bi bilo izostavit windowse i ubacit HD5850 (kao što je koega toxic predložio). U suprotnom igraj se sad s njom i kad vrijeme napravi svoje, morat češ mijenjat grafu i gotovo. I tu priča što se mene tiće završava.
nisam ti ja rekao da uzmeš 22 incha,ja sam samo rekao da ti je monitor od 24 incha trenutno overkill za tu grafu...
pametnije bi ti bilo zaustaviti narudžbu,umjesto original windowsa staviti 5850 i onda uzeti taj monitor od 24 incha