Pozz,
Dali mi mozete reci koje kuciste bi mi pasalo uz GA-X58A-UD9 motherboard?
ja sam gledao na par stranica ali nemogu se bas odluciti.
hvala unaprijed
Pozz,
Dali mi mozete reci koje kuciste bi mi pasalo uz GA-X58A-UD9 motherboard?
ja sam gledao na par stranica ali nemogu se bas odluciti.
hvala unaprijed
Ehh, nije da baš imaš puno izbora. Zapravo ne znam da li u HR uopće ima za kupiti kućište dovoljne visine da bi UD9 stala unutra.
koje napajanje bi islo za to kad ima 2 x 8 pin za cpu ?
MW2 : N'Dorphin // GRNDWR // HCTDM // HCSD // HCMSHPT
Kako ne, pa ako se ne varam u HAF X stane UD-9 bez problema...
UD9? slazem novi pc i ta dva su mi zapela za oko... samo hocu da nadem pravo kuciste za UD9 ili za Asrock X58 Extreme... ili mislite da mi je bolje neki drugi MB?? ja sam mislio na Asrock X58 Extreme sa mozda NZXT M59 MID TOWER ili NZXT HADES MID TOWER.
a za HAF X... di ga mogu kupiti kod nas?
UD9? slazem novi pc i ta dva su mi zapela za oko... samo hocu da nadem pravo kuciste za UD9 ili za Asrock X58 Extreme... ili mislite da mi je bolje neki drugi MB?? ja sam mislio na Asrock X58 Extreme sa mozda NZXT M59 MID TOWER ili NZXT HADES MID TOWER.
a za HAF X... di ga mogu kupiti kod nas?
Bog te ubio, ja ovo ne bi napisao niti da sam ne znam kako pijan....
Sudeci po ovoj izjavi, tebi je sasvim dovoljan Sempron...
aha hvala puno, a mozda da mi pokazes kako bi trebalo da ide? a ne da odgovaras sa glupostima?, gledam po netu i pitam koje djelove da kupim kako bi si napravio jedan dobar pc...
ako nesto neide s drugim onda mi samo fino kazes gle to i to ne ide ali mozes ovako... nismo ocigledno svi pametni ko ti.
tako da eto ako neznas ono kulturno mi pokazati gresku, onda molimte ne gubi vrijeme s glupim odgovorima, e sada ako imas vremena i da mozda mi pruzis malo pomoci onda sve pet..
aha hvala puno, a mozda da mi pokazes kako bi trebalo da ide? a ne da odgovaras sa glupostima?, gledam po netu i pitam koje djelove da kupim kako bi si napravio jedan dobar pc...
ako nesto neide s drugim onda mi samo fino kazes gle to i to ne ide ali mozes ovako... nismo ocigledno svi pametni ko ti.
tako da eto ako neznas ono kulturno mi pokazati gresku, onda molimte ne gubi vrijeme s glupim odgovorima, e sada ako imas vremena i da mozda mi pruzis malo pomoci onda sve pet..
Svaki pc je dobar, sad je pitanje za kaj ces ga ti koristit...
Mislim, mozes si ti kupit i kombajn umjesto automobila... Specificiraj se.
Pa pc za gaming, multimedia, za obradu audia/videa, gledanje blu ray itd... jedan pc da mi moze biti par godina bez da ga moram upgrade... da ima mjesta kuciste da ga poslje mogu nadograditi...
cito sam i UD9 mi je full dobar... sada kako vidim tesko naci za njega kuciste... zato pitam... koji od novih Motherboards bi bio dobar izbor...
nemislim raditi extreme pc...
dobro ti je covjek rekao. asrock x58 i ud 9 su ko kombajn i auto. 2 asrockice dobijes za 1 ud9 ili cak 3. pa ti brate nemas pojma sta je ud9 i za sta se koristi. pa naravno da se svakome svidja ta, ili asus rampage 3 extreme. pa reci kolko para pa da ti covjek slozi. i ovo kuciste je podrzava
Gle nema se ovdje sta prepirati, ako se ima nesto za reci to se kaze fino, a ne bog te ubio i sta ja znam, pa jebmu nisu svi pametni ko vi, tako da polako... ja sam dosao ovdje da VAS pitam jer se ja ocito nerazumijem toliko dobro u slaganje konfig.
reko sam da sam razmisljo o UD9 ali nisam znao u koje kuciste stane.
pogledo sam dalje i vidio sam Asrock X58 Extreme - ocito se nemogu usporediti to vidim ali sta sada se dize frka i pisu se gluposti? daj majketi..
onda sam reko dali mi neko moze preporuciti neki motherboard( i mislim na nesto mozda malo slabije od UD9 )
i hvala na odgovorima
hvala batista na konfig...
umjesto AMD koji bi ti Intelov preporucio? ja sam razmisljo na jedan od i7
Asus Rampage III Extreme ti je najjača ploča, i to ti ne treba, to je već za ozbiljan OC sa LN2 isto ko i UD9.
Gigabyte UD7 bi mozda isto isla u tu kategoriju, ona je onak vise za vodeno.
MIslim da nebi trebao ici iznad Gigabytea UD5 ili Asusa Deluxe v2. one su oko 2000kn
Ispod njih je Asus SAbertooth i asrock extreme6.
ispod toga je asrock extreme3.
i na dnu asrock extreme.
Po meni recimo, idi na extreme6, dodje ti cca 1600kn.
evo konfe
Puno hvala za konf. i za info!
ASUS DELUXE Edition V2 mi se cini super, dali bi moglo to u thermaltake V6 BlackX Edition?? na to i7 950 i sve ostalo
ASUS DELUXE Edition V2 mi se cini super, dali bi moglo to u thermaltake V6 BlackX Edition?? na to i7 950 i sve ostalo
Thermaltake V seriju ne bih stavljao ni za budget konfiguracije istina nisam petljao po V6 ali po V3/V4 jesam i kod thermalTAKE placas ime a ne kvalitetu. Odluci se koliko mislis izdvojiti, a kolega xyan tio je slozio dobre konfiguracije a se ti ni okvirno jos nisi odluci sto bi. Da ne spominjem kako ovaj Asus bez imena je samo nastavak b*ljezganja. Ali recimo, zato postoji ASUS P6T Deluxe V2 a razlika izmedju nje i preporucenog Maximusa je sto je cisti marketing.
I'll be back