Pozdrav ekipa,pošto sam malo ispao iz štosa molim vas za malo pomoći i savjeta.Komp je za stariju osobu i služit će najviše za surfanje,gledanje filmova i crtića kad unuci dođu u posjet.Dajem prednost AMD-u pred Intelom jer je jeftinija a po meni ne zaostaje kvalitetom.Prošle godine sam uz pomoć BUG-a sastavio odličnu takvu konf.za priku koja još uvik radi ko sat al kao što rekoh nisam baš više u điru a nema ni vemila i par ovih većih dučana u Splitu di se to sve moglo lijepo izabrat i sastavit.Matična je bila Gigabyte GA-MA78GM-SH,memorija Kingmax PC6400 2 GB,HDD 250GB,procAMD Athlon 64 x2 4000 itd.Mislim da ću ovu matičnu više teško naći al čini mi se da je bila vrhunska za te novce.Znači ja bih nešto na ovom tragu al svi prijedlozi su dobrodošli,ne bih uzimao polovno nego isključivo novo,skoro zaboravih cijenu...isključivo do 2000kn.Htio bi da bude neko normalno napajanje,ne nekakvo smeče...da napomenem nisam baš siguran u ove ASRock matične pa bih volio ako je moguće da ih zaobiđete osim ako ste se uvjerili osobno da su skroz ok.Može i prijedlog za nekakav jeftiniji monitor ukoliko znate za kakvu akciju i sl.Zahvaljujem.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislim da bolje od ovoga teško može. Slagano je u adm-u u Zagrebu, ali će te dostava izać besplatno. A u adm-u češ proć povoljnije nego bilo di u Splitu. Stavio sam nešto veći HDD iz razloga što mislim da će za tvoje potrebe bit potreban. A pošto te igre ne zanimaju, ploča dolazi s integriranom grafom. Napajanje nije brandname i dolazi uz kučište ali će držat to što sam stavio nez problema. A za 2000kn, teško da i može bolje. Cijena je 2042kn.
-Asrock A785GMH/128M, AM2+
-AMD Athlon II x2 240
-Kingmax 2gb DDR2 800mhz
-Samsung 500gb F3
-dvdrw LG GH22NS
-Linkword 3210-24U_A-C2228 midi tower, 460w
Sve ok,integrirana grafika mi sasvim odgovara ali može li se ikako izbjeći ova maticna tj.uzet drugog proizvođaca al istih mogucnosti?I kakva su iskustva s ovom dostavom,garancijom i tim shemama,moze li na rate
...koji monitor do 500-injak kn
Sve ok,integrirana grafika mi sasvim odgovara ali može li se ikako izbjeći ova maticna tj.uzet drugog proizvođaca al istih mogucnosti?I kakva su iskustva s ovom dostavom,garancijom i tim shemama,moze li na rate
Ova ploča ti je za te novce i za tu svrhu i više nego ok. Asrock je vjerovatno prije radio lošije ploče ali to je prošlost. Primjer, gigabyte ploču češ platit skuplje, a po meni nečeš dobit puno više. Dostava je ok i ne trebaš se brinut. Preko 2000kn dostava besplatna na kučnu adresu. Dali može na rate, to ne znam. Najbolji način, po meni, je da nazoveš njih i fino sve saznaš iz prve ruke. A za monitor do 500kn ti ne mogu ništa sajetovat jer uistinu nisam siguran ni da ima do te cijene išta. Uzmi neki 17'' lcd ako nisi pri novcu i to je to. Nadam se da sam bar malo pomogao. BTW. i ja sam iz Splita
Kolega ti je sve dobro slozio, maticna je i vise nego ok.
Novog lcd monitora za 500kn jednostavno nema na trzistu, najjeftiniji su iznad 700kn.
Kupi polovnog 17/19" sa kojim mjesecom garancije da se osiguras. Imas oglasnike, pcexpert trznicu...
kolega ovaj s slikom intela ti je odlično sklopio konfu super je sve a kasnije možeš na to staviti i phenoma ako hoćeš...ali ovo je sasvim dovoljno
kolega ovaj s slikom intela ti je odlično sklopio konfu super je sve a kasnije možeš na to staviti i phenoma ako hoćeš...ali ovo je sasvim dovoljno
ti si probija majke mi.
zabranjeniples hvala ti,krećem u nabavu...snać ću se za monitor.
ti si probija majke mi.
ma ima gore am2+ ploču može tu staviti nekog quada kasnije ali pošto je samo zbog djece i to će bit više nego dovoljno