Konfiguracija za igru SKYRIM

poruka: 16
|
čitano: 3.945
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovako može li iduća konfa pogoniti gore navedenu igru na HIGH.Molim konkretne odgovore bez ja bi rađe kupio i7 i tako.Budžet je u tom krugu oko 3000kn pa tako i pitam.Uspu,je li sigurno kupovati sa te stranice.

http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-x4-640-amd-ii-x4-30ghz-ati-radeon-hd5670-ddr5-1gb-4gb-500gb/IN8200G 

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gotova konfa? *Puuuuuuuuke*

Gamers Don't Die, They Respawn.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, moći će, možda s nekoliko featura isključenih, ali sve u svemu ići će na high.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Instar je dobar shop (sigurna kupovina) no ta konfa ti neće pokretati Skyrim nikako na high detaljima, eventualno neka kombinacija low i med na nekoj osrednjoj rezi i low detaljima na hd rezi.

Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

iman frenda s 1gb grafičkom,x4 procom 3.0Ghz i 4 Gb RAM-a i sve iđe na high

Jurim kao furija,za petama mi murija,krivina me ubija,motor mi se raspada,auspuh mi otpada....FUCK scooter drive TOMOS
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

1GB grafickom - puno si rekao.

Btw on vec igra Skyrim?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 13:08 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

da a grafa je ista ova iz gornje konfe 1Gb HD5xxx

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne kupuj unaprijed složene konfe, i prijatelj ti ne igra Skyrim, bit će da igra Oblivion ili nešto.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma nezz za skyrim ali crysis 2 ide

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Minimal za Skyrim se spominje 8800GT, a ta 5670 nije niš jača od nje po pitanju performansi tako da low, eventualno low-med detalji dolaze u obzir.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Konfiguracija za igru SKYRIM
veki je car kaže...

ma nezz za skyrim ali crysis 2 ide

Evo ti preporuka od mene; ustedio sam na procesoru, al sam stavio snazniu graficu kartu, takodje imas velike sanse da ovaj X3 otkljucas u X4.

Edit; evo ti sa AMD ATHLON II X4 640 @ 3.00GHz, al sa losijim kucistem.

X4 X4
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 16:15 (BR1cK).
16 godina
neaktivan

Well considering it is a console coded game you'll probably be fine with any of today's current mid-high and above cards. I imagine the minimum will be a 9600gt or something.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ima li u nas i di za kupit pretvarač za napajanje,4 pina na 8 i tako to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ti nesto za skyrim na very high za 3150 kn.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
14 godina
zoharbizo kaže...

Ploča mu je grozna.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics} Operation Flashpoint fan
15 godina
Ranko Kukumar kaže...
zoharbizo kaže...

Ploča mu je grozna.

Za 3 jezgreni procesor a mozda i quad ako otkljuca dovoljno dobra.Pa nece na nju stavit phenoma 2 x6.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice