Ovako može li iduća konfa pogoniti gore navedenu igru na HIGH.Molim konkretne odgovore bez ja bi rađe kupio i7 i tako.Budžet je u tom krugu oko 3000kn pa tako i pitam.Uspu,je li sigurno kupovati sa te stranice.
http://www.instar-informatika.hr/racunalo-instar-gamer-x4-640-amd-ii-x4-30ghz-ati-radeon-hd5670-ddr5-1gb-4gb-500gb/IN8200G
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gotova konfa? *Puuuuuuuuke*
Da, moći će, možda s nekoliko featura isključenih, ali sve u svemu ići će na high.
Instar je dobar shop (sigurna kupovina) no ta konfa ti neće pokretati Skyrim nikako na high detaljima, eventualno neka kombinacija low i med na nekoj osrednjoj rezi i low detaljima na hd rezi.
iman frenda s 1gb grafičkom,x4 procom 3.0Ghz i 4 Gb RAM-a i sve iđe na high
1GB grafickom - puno si rekao.
Btw on vec igra Skyrim?
da a grafa je ista ova iz gornje konfe 1Gb HD5xxx
Ne kupuj unaprijed složene konfe, i prijatelj ti ne igra Skyrim, bit će da igra Oblivion ili nešto.
ma nezz za skyrim ali crysis 2 ide
Minimal za Skyrim se spominje 8800GT, a ta 5670 nije niš jača od nje po pitanju performansi tako da low, eventualno low-med detalji dolaze u obzir.
ma nezz za skyrim ali crysis 2 ide
Evo ti preporuka od mene; ustedio sam na procesoru, al sam stavio snazniu graficu kartu, takodje imas velike sanse da ovaj X3 otkljucas u X4.
Edit; evo ti sa AMD ATHLON II X4 640 @ 3.00GHz, al sa losijim kucistem.
Well considering it is a console coded game you'll probably be fine with any of today's current mid-high and above cards. I imagine the minimum will be a 9600gt or something.
ima li u nas i di za kupit pretvarač za napajanje,4 pina na 8 i tako to
Evo ti nesto za skyrim na very high za 3150 kn.
Ploča mu je grozna.
Evo ti nesto za skyrim na very high za 3150 kn.
Ploča mu je grozna.
Za 3 jezgreni procesor a mozda i quad ako otkljuca dovoljno dobra.Pa nece na nju stavit phenoma 2 x6.