Konfiguracija do 9,500 kn

poruka: 59
|
čitano: 8.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do 9,500 kn
Bara kaže...
NizZy kaže...
Bara kaže...
wital kaže...

Ja imam i7 920 i jako sam zadovoljan s njemu. I da se jako clockat.

I šta bi sad to tribalo značit šta ga imaš? Ako ćemo tako imam ga i ja.

LOL pa covjek je dao samo svoja iskustva o tom procesoru :O . Bara kakva su tvoja iskustva s tim procesorm?

Pa ne igram sa njim ili igram jako malo, najviše mi služi za malo ozbiljnije stvari tipa CS4 i to jednosatvno nema boljih(ili bar približno dobrih) procesora od Core i7 za LGA 1366.

Korisno za znat,ja takoder koristim CS ali sam jos pocetnik. Hvala!

16 godina
neaktivan

To bi trebalo znacit da opce nije lose igrat na njemu ako moze si kupi komp za 9500kn onda nek ide na i7.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
16 godina
neaktivan

ok a jel ja onda mogu stavit ovu maticnu http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=1010774 u ovo kuciste http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=22579

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ako cemo tako gledat onda najbolje uzmi phenom 2 955 be. Neodlučan
17 godina

Zašto na mrcinski komp stavljate neke slabije ekrana na kojima će vam grafičke ostati neiskorištene?

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan

Uzmi ti ono sto si slozio, i 500w ce izdrzat, nebrini. 550 bi bilo optimalno, sve vise je previse!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

zasto 20 inchni monitor na takvu konfu, uzmi 22"

i napajanje pojačaj, vx 550 W

Psssssst Zecovi spavaju
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bilo bi dobro kada kazete neku kritiku,kao na primjer za monitor da date i neki prijedlog za monitor?! Kakav vi preporucujete?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NizZy kaže...

Bilo bi dobro kada kazete neku kritiku,kao na primjer za monitor da date i neki prijedlog za monitor?! Kakav vi preporucujete?

Evo jedan odlican i jeftin primjerak

LINK

17 godina
neaktivan
NizZy kaže...

Dell 2209wa, vjerojatno najjeftiniji IPS monitor na tržištu.

17 godina
neaktivan
Fowix kaže...
NizZy kaže...

LINK

na monitoru se ne bi smjelo nikako stediti, bar po meni...

uzmi t220, na zato sto ga ja recimo imam, al ga preporucam jer im aoriginal samsung panel, a i subjektivan dojam je da je monitor odličan, svaka pohvala, veličina, dizajn, kvaliteta slike, za prste polizati....

a u diskontu 24 ni cijena nije velika, kojih 1600 kn....

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Fowix kaže...
NizZy kaže...

LINK

uzmi t220, na zato sto ga ja recimo imam, al ga preporucam jer im aoriginal samsung panel, a i subjektivan dojam je da je monitor odličan, svaka pohvala, veličina, dizajn, kvaliteta slike, za prste polizati....

Ako to šta ti predčažeš nije štednja na monitoru, šta onda jest?

17 godina
neaktivan
Bara kaže...
angel of fire kaže...
Fowix kaže...
NizZy kaže...

LINK

ja sam mu preporučio monitor koji je prije bio 2000 kn, al je pojeftinio, al je i dalje kvalitetan,

osim  ak nisi snob, zasto bi dao prek 2000 kn za monitor, kad ima t220 za 1600 kn, a dobije izvrstan monitor....zato ne seri....bila stednja ili ne, monitor je odličan...a kolko dodje taj tvoj, kojeg nemre nac trazilica ni u adm-u ni u vemilu....bas me zanima

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 18:16 (angel of fire).
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Bara kaže...
angel of fire kaže...
Fowix kaže...
NizZy kaže...

LINK

ja sam mu preporučio monitor koji je prije bio 2000 kn, al je pojeftinio, al je i dalje kvalitetan,

osim  ak nisi snob, zasto bi dao prek 2000 kn za monitor, kad ima t220 za 1600 kn, a dobije izvrstan monitor....zato ne seri....bila stednja ili ne, monitor je odličan...a kolko dodje taj tvoj, kojeg nemre nac trazilica ni u adm-u ni u vemilu....bas me zanima

TN monitor može biti u najbolju ruku osrednji, a evo di se može nać Dell 2209wa. U tome Vemilu nikad nešto kvalitetno od monitora nećeš ni nać, a u ADM-u je situacija nejačešće jedva nešto bolja.

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.8.2009 18:28 (Bara).
17 godina
neaktivan

Ja trenutno na svom kompu imam samsungov synce master 2032 bw 20". Sa njim sam jako zadovoljan,platio sam ga 2000kn prije malo vise od godinu dana! Sto mislite o tom monitoru?

0 0 hvala 0
17 godina
NizZy kaže...

Ja trenutno na svom kompu imam samsungov synce master 2032 bw 20". Sa njim sam jako zadovoljan,platio sam ga 2000kn prije malo vise od godinu dana! Sto mislite o tom monitoru?

Da li postoji mogućnost da na novom kompu koristiš taj monitor (ako se ne varam čini mi se jači od monitora koji si stavio u svoj prvi post)?

Možda malo osobnije pitanje, kako stojiš s financijama? Mislim, recimo ako si ok, po meni bi pametnije bilo tih 9,500 utući u novu konfu i izdržat, recimo, do Božića sa starim (relativno, jel, godinu dana star monitor), a onda kupiti noviji.

Za gamerski monitor, barem meni, je puno važnija veličina i rezolucija od jel NT ili IPS, odaviz, kako se vidi crna, a kako bijela boja i sl. Nemoj me krivo shvatiti - ima "monitora" i monitora, ali...

Ono što ti ja preporučam je da odeš do trgovine i tražiš da ti pokažu monitor "u akciji" da vidiš jel ti boje pašu ili ne. Recimo, ono što isto gledam je postolje - ako mi se ne čini dovoljno sigurno - hasta la vista, baby!

Ja ne bih nikako na jednu mrcinksu konfu, kako ti možeš složiti stavljo ništ ispod 22" i reza >1900 X >1000. Naravno, ako možeš to financijski izvući.

Nije bitna ni sama cijena, ali, kako rekoh, gledao bih da je malo veći ekran s visokom rezolucijom i da ima prihvatljive boje (za gaming).

Every hole is a goal!
17 godina
neaktivan
Bukva kaže...
NizZy kaže...

Da li postoji mogućnost da na novom kompu koristiš taj monitor (ako se ne varam čini mi se jači od monitora koji si stavio u svoj prvi post)?

Možda malo osobnije pitanje, kako stojiš s financijama? Mislim, recimo ako si ok, po meni bi pametnije bilo tih 9,500 utući u novu konfu i izdržat, recimo, do Božića sa starim (relativno, jel, godinu dana star monitor), a onda kupiti noviji.

Za gamerski monitor, barem meni, je puno važnija veličina i rezolucija od jel NT ili IPS, odaviz, kako se vidi crna, a kako bijela boja i sl. Nemoj me krivo shvatiti - ima "monitora" i monitora, ali...

Ono što ti ja preporučam je da odeš do trgovine i tražiš da ti pokažu monitor "u akciji" da vidiš jel ti boje pašu ili ne. Recimo, ono što isto gledam je postolje - ako mi se ne čini dovoljno sigurno - hasta la vista, baby!

Ja ne bih nikako na jednu mrcinksu konfu, kako ti možeš složiti stavljo ništ ispod 22" i reza >1900 X >1000. Naravno, ako možeš to financijski izvući.

Nije bitna ni sama cijena, ali, kako rekoh, gledao bih da je malo veći ekran s visokom rezolucijom i da ima prihvatljive boje (za gaming).

Na zalost monitor moram kupiti jer cijeli stari PC ce ici mom bratu,a ja moram sebi kupit za faks. Nadam se da sam pojasnio sad neke stvari :)
Sa financijom stojim kako pise 9,500 - max 10 k
A sta mislite o ovom monitoru SM 2333SW

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.8.2009 3:52 (NizZy).
16 godina
neaktivan

stari uzmi ovaj: LG w2253tq ili ovaj :LG w2361v.

mislim da nebi pogriješio.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skole kaže...

lg monitori i nisu nesto, drz se samsunga i dell-a, al dell je skuplji....a ni philips nije nesto...oni se bave klimama, i ostalim glupostima....

moja preporuka t220, a ti kako oces....Šutim

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
angel of fire kaže...
Skole kaže...

lg monitori i nisu nesto, drz se samsunga i dell-a, al dell je skuplji....a ni philips nije nesto...oni se bave klimama, i ostalim glupostima....

moja preporuka t220, a ti kako oces....Šutim

Philps se bavi klimamaIznenađen, od kada to? Samsung je prosječan monitor, za igre može proć, ali ako se autor teme misli bavit štagod oko obrade slika onda on leti van. Sada Dell izbacuje novi 24'' monitor sa istom H-IPS matricom od LG.Displaya kao u Philipsu 240PW9ES i HP-u LP22475W, a monitor će se zvat U2410 i bit će jeftiniji od ova 2.

17 godina
neaktivan
Konfiguracija do max 10000 kn, bez monitora

Da ne otvaram novu temu.

Još uvijek nisam kupio PC, no sada mi uistinu treba. Znci treba mi konfa do 10k ali sad bez monitora, jer sam monitor u meduvremenu kupio. Molio bih vas za sto vise prijedloga, jer u zadnje vrijeme nisam bas detaljno upoznat sa svim novim proizvodima, zbog nedostatka vremena. FAKS :S ! Ako je moguce nek ponude budu sastavljene ili u ADMu ili u Protisu. Hvala unaprijed.

Hmmm!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 17:01 (NizZy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do max 10000 kn, bez monitora

ADM:

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
16 godina
protjeran

500w nije dovoljno a nije nie 600 ni 700,750 bi trebalo,HD 4890 ni u ludilu,za te se pare može nagurati HD 5870 samo smanji na F3 500GB 

Moj PC  
0 5 hvala 0
17 godina
protjeran
andrmoljac_heh kaže...

500w nije dovoljno a nije nie 600 ni 700,750 bi trebalo,HD 4890 ni u ludilu,za te se pare može nagurati HD 5870 samo smanji na F3 500GB 

Hahahahaha gori post nisam ćuo! pazi to je Crosair VX550W i taj će diči bez ikakvih problema tu konfu!

http://www.speedtest.net/result/709101303.png
17 godina

Evo jedna na brzaka. Nisam stavio optiku, to bilo šta staviš ne možeš fulati. I još ti ostane love za neki dobar hladnjak pa proc klokneš na 4.0 GHz...

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.3.2010 23:15 (Pero Dinamit).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo bih nešto nadodao. Pretpostavljam da ti je to konfa za igranje igri. Zanima me zašto uzimaš i7 za igranje igri? Mislim da bi ti i5 ili neki Phenom bio sasvim u redu. Možeš uštediti i na procu i na matičnoj, a za razliku uzmeš 58xx grafu neku.

A što se tiče napajanja, pa dobro ljudi jeste vi poludili? Kakvih krvavih 750+ W...?!!

Naravno da će mu neki Corsair do 600W biti i više nego dovoljno.... Jel vi razumijete da Corsair 500W nije isto što i Hitachi ili koji već od 500W...?!

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 7:31 (Minoza).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Jel vi razumijete da Corsair 500W nije isto što i Hitachi ili koji već od 500W...?!

ovo zeleno....

samo da te nesto pitam....otkad Hitachi proizvodi napajanja? ja nisam znao za to pa mi molim te pojasni....

...it's only business...
16 godina
neaktivan
themain.x kaže...
Minoza kaže...

Jel vi razumijete da Corsair 500W nije isto što i Hitachi ili koji već od 500W...?!

ovo zeleno....

samo da te nesto pitam....otkad Hitachi proizvodi napajanja? ja nisam znao za to pa mi molim te pojasni....

Evo, za tebe, zadebljao sam nastavak. Bez uvrede.

Ako nisi shvatio smisao poruke, nije greda...

Ovdje sam upotrijebio ime tvrtke sa istočnim prizvukom kako bih istaknuo da Corsair nije neko low grade napajanje na kojem ti treba 1kW naljepnica da bi nešto upogonio. Nemam pojma što sve Hitachi proizvodi niti me briga iskreno. Imao sam njihov HDD doduše.

Eh btw.

Hitachi Power Supply

Sorry nisam mogao odoljeti... Belji se

Inače, mislim da si se svojim postom svrstao u troll grupu. Ne znam, ispravi me ako (opet) griješim.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 3.3.2010 10:44 (Minoza).
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

ja nisam znao da hitachi drzi napajanja, a kolko sam gledo po netu i ne drzi ih...a ti si napisao Hitachi ili koje drugo  

znaci po tome se izvali da hitachi ima napajanja, sto nije tocno....onda si mogo napisat LG Power ili taki neki shrot a ne HItachi koji uopce NE proizvodi napajanja...toliko od mene...

...it's only business...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice