Ako nećeš pokretati igre na high,ne treba ti i7 za kućno računalo koje ćeš koristiti za surfanje i tu i tamo koju igru.To ti je kao da kupuješ Ferrari radi odlaska do dućana i natrag.
Primjer je ono predobar ma to legendo :D
Ako nećeš pokretati igre na high,ne treba ti i7 za kućno računalo koje ćeš koristiti za surfanje i tu i tamo koju igru.To ti je kao da kupuješ Ferrari radi odlaska do dućana i natrag.
Primjer je ono predobar ma to legendo :D
a znam ali rekao je da ne igra baš,ajde ok možda za godinu ili 2 promijeni navike, u redu, nisam znao da je samo 100 kuna razlike....sorry
A čemu 550W ??? Nek uzme vx 450W i točka,grafička mu ne treba jača od 4670 ak tak veli,a za 5750 mu je i to previše....
Uvjek moraš mislit na budućnost,,već kad se uzima komp nek uzme sve naj,,a napajanje pogotovo,,amo rec da ima 2xPCI x16 sta onda ?
uzima se 22 ili 24.. .a ne 21 i 23 ,nije nužno full HD
Preko godinu dana ne pratim sta se dogada ista se uzima. Zato sam dosao ovdje da mi kazate sta i kako
danas je 22 standard,21 i 23 su 16:9,a ovaj je 16:10 format ..kockast je ima veći pixel, i ugodniji je za rad i multimediju..
a ok, ja sam išao samo na ovo da ne igra baš igre, pa da mu nije potrebno onda jače....
A čemu 550W ??? Nek uzme vx 450W i točka,grafička mu ne treba jača od 4670 ak tak veli,a za 5750 mu je i to previše....
gle , ovo je 100 kn skuplje... tko veli da ce uzet 5750 ? logicnije bi bilo da uzme 5850, ako ce skupit novce kako kaze ili napravi kakav cross ili sli
Uzet cu sigurno bolju graficku (neznam tocno kad) i jos jedan disk za 5-6 mjeseci, tako da je i bolje sto jace napajanje.
A vjerojatno budem i blueray ugradio za 2-3godine
Uzet cu sigurno bolju graficku (neznam tocno kad) i jos jedan disk za 5-6 mjeseci, tako da je i bolje sto jace napajanje.
i to u kučište od 239 kuna?
..i procesor i matična zajedno 3200 kuna..?
Da se mene pita nebi ni uzimao kuciste. To mi je potupno ne bitno.
Ako mislim nadogradivati glavno mi je dobra maticna i dobar procesor jer te dvije komponente se ne mjenaju. Ako to mislis mjenjati bolje uzmi novi komp.
Ako mislim nadogradivati glavno mi je dobra maticna i dobar procesor jer te dvije komponente se ne mjenaju. Ako to mislis mjenjati bolje uzmi novi komp.
ti mora da vozis auto bez limarije...
to da ne bi ni uzimao kučište ne kužim,ali eto napravi kak hoćeš..
..i taj skupi procesor i matična će ti zastarit ko i ostale komponente..
to da ne bi ni uzimao kučište ne kužim,ali eto napravi kak hoćeš..
..i taj skupi procesor i matična će ti zastarit ko i ostale komponente..
Uzet cu kuciste, ali to mije potpuno nebitno bitno je da sve stane.
Normalno da ce zastarit, ali ce se jos uvije moci nadogradit i bit ce dobar.
Maticni ne mogu jeftiniju zbog procesora, ali ako uzmem jeftiniji proces jos prije ce zastarit i nece biti za nista vec za godinu-dvije.
Mislis da bi bilo bolje uzeti inter core 2 Quad na 2,66 i maticnu od 600-700 Kn sa ddr 2?
Mislis da bi bilo bolje uzeti inter core 2 Quad na 2,66 i maticnu od 600-700 Kn sa ddr 2?
normalno,i 4gb rama i to je to..
normalno,i 4gb rama i to je to..
i izade me 1500-1700 Kn jeftinije. i zato odma mogu kupit jos jedan HDD od 1TB i bolju graficku.
i izade me 1500-1700 Kn jeftinije. i zato odma mogu kupit jos jedan HDD od 1TB i bolju graficku.
naravno,i bolje kučište,nije nebitno kako se hlade komponente..
i uzmi kvalitetnije napajanje,jer ono nevalja..
EDIT:krivo vidio,dobro je..
dosta ti je ovaj HDD
http://www.protis.hr/artiklprozor.aspx?ID=12923
Hvala svima, narucio sam konfiguraciju koja pise u prvom postu. Nisam narucio monitor za to jos moram vidjeti koji, pa ako imate kakav prijedlog slobodno recite za 1200-1300 Kn
LG W2242T/W2243T/W2253TQ/W2343T