Konfiguracija do oko 3000 kn

poruka: 34
|
čitano: 6.925
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Konfiguracija do oko 3000 kn
mudantos kaže...
Regular John 19 kaže...

Nije sve kako piše.Prvo možda i daje toliko watta ali druga dva su šrot i to izbjegavaj u širokom luku.Na napajanju se ne štedi,jer ako rikne može povući još neku komponentu.Možda eventualno Fortron od toga što imaju u ADMu.Seasonic,Corsair,XFX,Coolermaster(neki modeli),enermax,Thermaltake su dobra napajanja.Pogledaj u Linksu i LC Power(neke modele).

GET TO DA CHOPPAAA!!!!!!!!!!
15 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do oko 3000 kn
mudantos kaže...
Regular John 19 kaže...

@ Mudantos

Pogledaj sliku dolje,imaš odličnu ploču za kasnije sa integriranom grafikom,po meni dosta dobra(nije za igranje na max,ali za sve drugo je),i ja bi tamo radije stavio Seasonica 430w(jeftiniji je 100kn od VX-a) ali ga nemaju.

@Haxxy

Hard ti je kao što je kolega napisao,315kn razlika je mala između 320Gb i 500Gb.Uzmi onog što sam stavio prije u jednu konfu.Samsung F3.

Ja bi išao na intela sa H67 UD3 pločom.

Evo opet ja {#}.

Zanima me još samo napajanje, dali bi moglo neko jeftinije ici unutra ?

Tipa ova: Napajanje Coolermaster 500W, Elite power, ATX 12V V2.3

Napajanje Chicony HPD4802RWR2, ATX 2.2, 12cm fan, 430W

Napajanje SPIRE 420W, ATX 2.01, 12cm vent tihi rad, automatska kontrola brzine, 21 dBA max, SP-ATX-420W-PFC-Jewel 420

Gledajuči wattažu trebalo bi?

Možda coolermaster ali nije baš nešto popularan(čitaj pouzdan,slab,ali ima i coolermaster dobrih modela....:) nije bitna woltaža nego railovi,trebalo bi imati 80+, i minimalno nekih 30A na 12v railu,tako da je npr enermax sa nazivnih 350w jači od svih ovih kineskih *ranja tipa frontier,pogotvo ms "pro",.intertech također i xilence red wing modele,dobri su za office računala bez neke rastrošne i gladne struje grafe itd,imaju problematična tj slab 12v rail....Tu konfu drži i seasonic 430w,takođe ako je ti je preskupo davati 500kn za napajanje onda kupi lc power 460w ili 560w gp3,ovo sve što piše na kinzičima npr ms pro 550w,teško da tu watazu dati,možda ali skoro nemoguče jer to što piše 550w,ako se ne varam to je peak? :) kupiš sad kvalitetno napajanje tipa seasonic,corsair(ako je moguće zaobiči novu seriju cx430,500,600 jer se na testovima baš nisu dokazali ili čak ako možeš još gdje nabaviti corsaira cx400w premda je EOL,xfx(čistokrvni seasonic),silverstone isto ima dva modela na našem tržištu 400 i 500w prvi je oko 350kn a druki oko 450kn,kupiš bolje i kasnije si miran godinama :)

Start playing,stop being played!!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.1.2011 19:58 (RaZ0R9111).
15 godina
neaktivan

drugim riječima ova jeftina su šrot živi.

Hvala još jednom na savjetima.puno ste mi pomogli !!!! {#}

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

imam još par pitanja, pa cu ovdje napisat da ne otvaram novu temu.

Provjerio sam komponente koje ste mi slozili(http://www.bug.hr/_cache/7e72a9912315c11c0dfe3c02cea2a840.jpg?rand=28000896) i vidio sam da ovo kučište više nije u ponudi. Naime nije to problem nego je problem što kučišta za oko 300 kuna(kolko je bilo ovo kojeg nema) nema, pa ako može netko nes preporucit, do 500 kuna kuciste, sto jeftinije...

Još nešto- vidim da u ponudi sada ima i intel i5 2500K koji ima vecu mogucnost nego i5 2500, pa jel mi isplati tog uzet za 200 kuna vise?

Hoće li oni meni sloziti taj komp ako nisam uzeo napajanje i hard pa samo to dodam kasnije?

Kak da ja njima to javim. Prek telefona da naručim ili? malo bi bilo čudno da im govorim puno ime matične i neznam čega.

Pročitao sam da nema besplatne dostave ako dajem poštaru novce, znači da moram platiti prek uplatnice ili ?

I zadnje... neznam baš spajat napajanje sa drugim komponentama xD , pa jel ima negdje di mogu to vidjet ili procitat barem kak se spaja?

P.S.-govori se od ADM-u

H4x4life

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice