i koje mi napajanje treba je dosta 750w chieftec
i koje mi napajanje treba je dosta 750w chieftec
jači je jer se može bolje clockat ili je kvalitetniji bolje radi makar je phenom brži (više ghz) ?
onda bi mi bilo bolje uzet jedan od q9550 ili q 9400 sa matičnom MB Gigabyte EP45-UD3R ili neka slična
jači je jer se može bolje clockat ili je kvalitetniji bolje radi makar je phenom brži (više ghz) ?
onda bi mi bilo bolje uzet jedan od q9550 ili q 9400 sa matičnom MB Gigabyte EP45-UD3R ili neka slična
ne i7 preskupe su mi matične a i ti procesori q9500 athlon i i7 to su sve male razlike a nije mi jasno kako je athlon sporiji od intela ako ima athlon II X4 940 3.0 ghz a intel q 9550 2.8 ghz ?
ne i7 preskupe su mi matične a i ti procesori q9500 athlon i i7 to su sve male razlike a nije mi jasno kako je athlon sporiji od intela ako ima athlon II X4 940 3.0 ghz a intel q 9550 2.8 ghz ?
ma to da neku igru igram ne bi bilo razlike između ta 2 procova makar sad kad kupujem komp za tolke pare da ne zaebm
to me sad najviše muči neznam koju matičnu i procesor da kupim za oko 3000 kn
ma to da neku igru igram ne bi bilo razlike između ta 2 procova makar sad kad kupujem komp za tolke pare da ne zaebm
a bila bi velika razlika da npr igram crysis na intel procesoru i ge force grafi (taj proc i grafu crysis prikazuje kad se pokrene igra) ili amd procu i ati grafi
evo ovdje imaš test pa vidi...
probaj ugurat duo2core E8600 3.3 GHz a intel ima citavu eneraciju bolje rocove od AMD-a uzmi il quad q 9550 il E8600
pa necu uzimat duo procesor dvoumim se između amd phenom 2 940 i intela q 9550 i onda još neznam koju matičnu
xnight da si cito do kraja post vidio bi ti da sam ja napiso UZMI IL E8600 IL Q9550
EDIT: nema jos ni jedna igrica da joj trebaju 4 jezgra da se pokrene na min. postavkama
i na ovom forumu su napisali da je za gaming konfu bolje uzet 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca
evo i link
xnight da si cito do kraja post vidio bi ti da sam ja napiso UZMI IL E8600 IL Q9550
EDIT: nema jos ni jedna igrica da joj trebaju 4 jezgra da se pokrene na min. postavkama
i na ovom forumu su napisali da je za gaming konfu bolje uzet 2 jezgreni proc. od 4 jezgrenog proca
evo i link
evo i link
Da biraš quad na 3GHz ili dualac na 3,33Ghz baš me zanima šta bi uzeo.
pa uzo bi quad da imam para a posto neam a dualci su jeftiniji uzo bi dualca od 3.3
Vazmi q9400 i 285 gtx to ti je i više nego dovoljno za sve.
evo i link
necu uzimat duo proc ako ne mislim mjenjat komp par godina a nemogu se odlicut između amd phenom 2 940 i intel q9550 i kad odaberem proc neznam koju matičnu mi se najbolje isplati uzet na taj proc koji ču uzet...