bez monitora,misha i tastature,za igranje,nadogradjivanje procesorima,usb3.0
bilo bi dobro kada bi se moglo igrati u HD rezoluciji,sa ukljucenom teselacijom i barem pristojnim AA-om u najnovijim igrama
jel to moguce? :)
bez monitora,misha i tastature,za igranje,nadogradjivanje procesorima,usb3.0
bilo bi dobro kada bi se moglo igrati u HD rezoluciji,sa ukljucenom teselacijom i barem pristojnim AA-om u najnovijim igrama
jel to moguce? :)
thnx :)
thnx :)
Imaš tamo hvala mu daj...
uglavnom, ta konfa ti je odlična, maximum kojeg možeš dobiti za te novce.
Uzmi to i
eo jesam :)
mislim,dao "hvala" a ne josh uzeo komp
dal josh netko ima kakav prijedlog,da ne ostanemo na jednom,makar AMD-ovu protutezu? :)
i kada ce doci neka igra koja koristi teselaciju poput ovog banshmarka?
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=17608708723664068161&ct=res&cd=2&ved=0CA8QtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9F6zSgtRnkE&rct=j&q=youtube+unigine&ei=5va0S4vvLdD4_AaPj7jFDg&usg=AFQjCNHm5fh2KwOmz3uupug4ugyvPizHoQ
eo jesam :)
mislim,dao "hvala" a ne josh uzeo komp
dal josh netko ima kakav prijedlog,da ne ostanemo na jednom,makar AMD-ovu protutezu? :)
i kada ce doci neka igra koja koristi teselaciju poput ovog banshmarka?
http://www.google.hr/url?sa=t&source=web&oi=video_result&cad=17608708723664068161&ct=res&cd=2&ved=0CA8QtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D9F6zSgtRnkE&rct=j&q=youtube+unigine&ei=5va0S4vvLdD4_AaPj7jFDg&usg=AFQjCNHm5fh2KwOmz3uupug4ugyvPizHoQ
Nema smisla uzimat AMD konfu za ovu cijenu. Uzmi ficinu konfu, stvarno je odlična 
recimo,ne bi dobio na jeftinijem AMD-u koji mosh OC-at,a da uzmesh 600kn skuplju graficku 5870?
no,da li bi onda proc bio dovoljno snazan za takvu graficku?
recimo,ne bi dobio na jeftinijem AMD-u koji mosh OC-at,a da uzmesh 600kn skuplju graficku 5870?
no,da li bi onda proc bio dovoljno snazan za takvu graficku?
Biobi, ali nema smisla davati 700 kn više za HD5870 jer OC-ana HD5850 bez problema stiže 5870. Ostani ti sa i5 i 5850, nećeš požaliti.
EDIT: evo ti jedan zgodan review s OC-anom HD5850 pa malo baci oko :)
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_hd5850/7.htm
iam josh jedno pitanje
naime,dio diska bi se koristio za OS i igrice (ovaj recimo koji je predlozen),ali bi kupio josh jedan disk koji bi bio iskljucivo za HD filmove (i arhivu)
e,sad da li postoji jeftini veliki disk koji je dovoljno brz za multimediju (HD filmove) ili mogu u biti koristiti jedan veliki sporiji,sa kojeg onda prebacim film na ovaj manji brzi prilikom samog gledanja?
Što nije lakše napisati S ili Š umjesto sh...nekako mi logika nalaže da se lakše piše jedno slovo nego dva...
iam josh jedno pitanje
naime,dio diska bi se koristio za OS i igrice (ovaj recimo koji je predlozen),ali bi kupio josh jedan disk koji bi bio iskljucivo za HD filmove (i arhivu)
e,sad da li postoji jeftini veliki disk koji je dovoljno brz za multimediju (HD filmove) ili mogu u biti koristiti jedan veliki sporiji,sa kojeg onda prebacim film na ovaj manji brzi prilikom samog gledanja?
Uzmi Samsung f3 od 500 gb ili 1 tb...
za godinu dana, kad padnu cijene uzmi SSD koji će ti biti za OS i to je to.
Što nije lakše napisati S ili Š umjesto sh...nekako mi logika nalaže da se lakše piše jedno slovo nego dva...
to mi je ostatak proshlosti koji njegujem jer dolazi iz vremena prije akcije 'Ocu internet :)
ma nije to njima tako jer inj je tako lakše nego jer je to njima bašcool i awich tako pišu po fejsu pun mi ih je kura# s tin stvarno mi više živce diže, još više ona dupla v
uffff!
iam josh jedno pitanje
e uvik me zanimalo šta je taj SSD?
iam josh jedno pitanje
Evo ti ako znaš engleski 
solid state drive...guglaj malo, sad nemam volje...
uglavnom puno brži hdd, koji je danas nama još nepristupačan zbog cijena...
Evo ti ako znaš engleski 
Ups, zaboravio sam refreshati stranicu pa sam zakasnio...
Gledaj ovo