Konfa do 3k

poruka: 31
|
čitano: 1.753
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfa do 3k

evo ovako prvo pozz svima, htio bih da mi sastavite konfu pretežito za igranje cs 1.6 što znači da fps treba treba biti zakucan na 100 i da se ne miče Belji se
et nadam se da ce te mi pomoci...
edit:monitor imam 20' i ne treba mi upisivač

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 14:06 (branimir.v).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfa do 3k

samo s crosairom će skinit cjenu dda stavi kingmaxe...

a i to šta si reka za napajanje...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
16 godina
neaktivan

Slažem se za rame,i cijenu može smanjiti ako stavi wd 500gb(AAKS),ali ja bih na svome mijestu ostavio corsair ako smije cijena prelaziti,nije puno skuplji,ali je  jaći i ima više konektora ako se ne varam.

16 godina
neaktivan
Konfa do 3k

A za hdd može staviti i seagate 500 gb iz 7200.12 serije za nekih 380 knCool

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

A za hdd može staviti i seagate 500 gb iz 7200.12 serije za nekih 380 knCool

Stavio je seagate,ali je prekoraćio limit,pa sa wd-om pokušavamo uštedjeti:)

16 godina
neaktivan
Konfa do 3k

ma 200 kn i nije tako veliko prekoračenje nego ne treba mi toliki hard dovoljno je 320 gb jer imam externi od 250 gb a i ako se može za tu razliku ako stavim još kingmax rame dobit malo bolji procesor ili grafa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Konfa do 3k

pa inda ajde na hd 4870... to ti je taman 200kn skuplje, a bolje

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.8.2009 15:06 (Makić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
branimir.v kaže...

ma 200 kn i nije tako veliko prekoračenje nego ne treba mi toliki hard dovoljno je 320 gb jer imam externi od 250 gb a i ako se može za tu razliku ako stavim još kingmax rame dobit malo bolji procesor ili grafa ?

WD 500GB je 20-30kn skuplji od wd-a 320gb,tako da je moja preporuka wd500.

16 godina
neaktivan

i zanimaju me vaša osobna iskustva iz adm, jer su stvarno pouzdani?, za koliko sitgne kompjuter...?

16 godina
neaktivan
branimir.v kaže...

i zanimaju me vaša osobna iskustva iz adm, jer su stvarno pouzdani?, za koliko sitgne kompjuter...?

U ovoj temi su ljudi s foruma iznjeli svoja iskustva sa adm-om,pa proćitaj,i tamo pitaj ako te nešto zanima:)

16 godina
Konfa do 3k

Smanji na HD4850, a stavi 720BE, osim ako planiras igrati igre...

http://spaceforum.forumsmotion.com Gmail: ivan.stoposto@gmail.com MSN: ivan_babic_95@hotmail.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Smanji na HD4850, a stavi 720BE, osim ako planiras igrati igre...

u prvom postu piše da je za igre...

BTW, CS 1.6 ćeš imat 250 fpsa s ovom konfom. Smijeh

I see offline people!
16 godina
neaktivan

Jel ovo dvojezgreni procesor??? I kak znam koji su od AMD-ovih procesora dvojezgreni?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Jel ovo dvojezgreni procesor??? I kak znam koji su od AMD-ovih procesora dvojezgreni?

U nazivu modela kad imaš X#,# označava koliko jezgri ima.

oko za oko,pasta za zube
16 godina
neaktivan

Aha, znači ovaj ima dvije jezgr, hvala.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10%
16 godina
neaktivan
max1919 kaže...

pa el pise x2 na amd a na intel pise dual core

mp14
17 godina
neaktivan
max1919 kaže...

Dvojezgreni, ali se vrlo lako da otključati na 4 jezgre. Ovaj je nejzahvalniji proc što se toga tiče. No za to moraš imati matičnu sa ACC, barem neku 790X-UD3P, a to je nekih 150-200kn više.

lamborghini murcelago lp640 kaže...
max1919 kaže...

pa el pise x2 na amd a na intel pise dual core

dual core su prvi intelovi dvojezgreni. Noviji su core 2 duo. (Četverojezgreni core 2 quad). Iako za nove i7 procesore uopće niti nije u naslovu označeno na koliko su jezgri, no svi zasad izašli su 4 jezgre (8 hypertreadingom).

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
max1919 kaže...
Koja_pila kaže...

dual core su prvi intelovi dvojezgreni. Noviji su core 2 duo. (Četverojezgreni core 2 quad). Iako za nove i7 procesore uopće niti nije u naslovu označeno na koliko su jezgri, no svi zasad izašli su 4 jezgre (8 hypertreadingom).

Simulate threading,po novome:),I ja sam ćuo na forumu da su prvi intelovi procesori bili pentium D,koji su koristili hypertreading tehnologiju.

17 godina
neaktivan
warhed kaže...
Sused kaže...
max1919 kaže...
Koja_pila kaže...

Simulate threading,po novome:),I ja sam ćuo na forumu da su prvi intelovi procesori bili pentium D,koji su koristili hypertreading tehnologiju.

Pa jesu, Pentium D je komp vidio kao da ima 2 jezgre, a ima samo jednu...

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Sused kaže...
max1919 kaže...

Dvojezgreni, ali se vrlo lako da otključati na 4 jezgre. Ovaj je nejzahvalniji proc što se toga tiče. No za to moraš imati matičnu sa ACC, barem neku 790X-UD3P, a to je nekih 150-200kn više

athlon-u II se nedaju otključat jezgre on je čisti dual core.

17 godina
neaktivan
zeroname kaže...
Sused kaže...
max1919 kaže...

Dvojezgreni, ali se vrlo lako da otključati na 4 jezgre. Ovaj je nejzahvalniji proc što se toga tiče. No za to moraš imati matičnu sa ACC, barem neku 790X-UD3P, a to je nekih 150-200kn više

athlon-u II se nedaju otključat jezgre on je čisti dual core.

očito zujim... zakleo bih se da je pisalo phenom... moj bed, dualac je...

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Konfa do 3k

ako je phenom onda može

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa do 3k
u vezi grafe, na nekoliko sam mjesta našao sapphire radeon hd 4850, jel ima kakve veze jel je gigabyte ili sapphire?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
max1919 kaže...
u vezi grafe, na nekoliko sam mjesta našao sapphire radeon hd 4850, jel ima kakve veze jel je gigabyte ili sapphire?

Gigabyteova verzija ima Zalmanov hladnjak, koji je dosta bolji od referentnog, ali i nešto bučniji...

I see offline people!
16 godina
neaktivan
Konfa do 3k
ĉini mi se da je gigabytova verzija nešto jeftinija i mislim da su konektori malo razliĉiti, a jel ima razlike u performansama?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
max1919 kaže...
ĉini mi se da je gigabytova verzija nešto jeftinija i mislim da su konektori malo razliĉiti, a jel ima razlike u performansama?

Ako gledaš običnu Sapphireovu, nema nikakve razlike... Jedino u hlađenju.

I see offline people!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice