Jel mi mozete preporučit neku grafu,procesor,hard disk i par GB-a RAM-a do 2500 kn i da ima kupiti u Splitu? :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako da ti sastavimo kad neznamo koju ploču imaš , i reci koje napajanje imaš
Kako da ti sastavimo kad neznamo koju ploču imaš , ireci koje napajanje imaš
Napajanje 400w,kako vidit koja je ploca?
Pozdrav. Kolega mi uzima konfiguraciju za sebe do cca 2500, pa ako može mala pomoć.
Potrebno je samo kućište bez periferije.
Dakle konfa služi pretežito za gledanje HD filmova i surfanje. Ako može bit sastavljeno u ADM-a
LP
Bump!
Pozdrav. Kolega mi uzima konfiguraciju za sebe do cca 2500, pa ako može mala pomoć.
Potrebno je samo kućište bez periferije.
Dakle konfa služi pretežito za gledanje HD filmova i surfanje. Ako može bit sastavljeno u ADM-a
LP
Koji monitor ima i koju konfiguraciju (staru) ?
Stari komp je mrtav odavno, a monitor ima 19".
Evo,i za gaming odlican.
Evo,i za gaming odlican.
Da ali mogao bi se i ubaciti x4 955 be...
Evo,i za gaming odlican.
Je kako ne,u konfi od 2500 kuna sa ovom plocom ti bi phenoma II.Ma daj,ovaj x3 je odlican za gaming a ako Bog da otkljucat ce ga.
Evo,i za gaming odlican.
Je kako ne,u konfi od 2500 kuna sa ovom plocom ti bi phenoma II.Ma daj,ovaj x3 je odlican za gaming a ako Bog da otkljucat ce ga.
kolko ja znam da ova konfa nebitrebala biti za gameing...
Svejedno,dovoljno jaka za hd i full hd i surfanje,i prejaka.Usput jos moze zaigrat koju igru.
Svejedno,dovoljno jaka za hd i full hd i surfanje,i prejaka.Usput jos moze zaigrat koju igru.
Kakogod, ali znam da za taj novac se može uzeti punobolja konfa...
u kojem ti svijetu zivis?
u kojem ti svijetu zivis?
Recimo ako covjek ima dvd rom i kuciste moze si uzeto ovu konfu stime ako je kuciste prastaro moze si uzeti novo za 200 kn vise ili ako mu to neigra ulogu moze i staviti staro kuciste:
Kuciste solidno jest barem 200 kuna a najjeftinija prza 150,znaci oko 400 kuna sa malo boljim kucistem,znaci 2900.Ako covik trazi cilu konfu moras mu cilu slozit.Mogu i ja slozit takav komp samo neznam ima li covik kuciste i przu.
Ako nema kuciste i przu a moze se protegnit na ovo neka se protegne,u suprotnom ili onda moja prva konfa ili ove komponete od kolege pa da ih sam spoji u cjelinu.
Trebao bi konfiguraciju do 2500-2650kn max,vidio sam dosta konfiguracija slozenih u adm-u ili protis-u,ali sve su za kupnju u gotovini,meni bi trebala u cijenama za karticno placanje jer uzimam na rate?Unaprijed hvala!
Moze biti konfiguracija iz Links-a.