mislim da je obicna das keyboard 1k, a ova ultimate 1200kn. samo mislim da moras preko grane po nju potegnuti. al ako bi mehanicku tipkovnicu, mislim da razer ima neku novu.
Ovo nikako nije bacanje novaca,bacanje novaca je ono sto radite subotom navecer...
sta vas boli *urac kakav covjek ima sto,stolicu,tastaturu trazio je da mu slozite do 24k i sloziliste i kupio je i poslikao a dalje je na njemu kakav ce sto i stolicu i tastaturu imati.
sta vas boli *urac kakav covjek ima sto,stolicu,tastaturu trazio je da mu slozite do 24k i sloziliste i kupio je i poslikao a dalje je na njemu kakav ce sto i stolicu i tastaturu imati.
Istina,neko voli ružne tipovnice i stolice,neko lijepe,neko svijetlece neko moderne,neko skupe,neko ovakve neko onakve...
a tastatura? mogla bi neka bolja ljepsa...
LOL, to je Logitech Wave, jedna od boljih tipkovnica, pogotovo za višesatni rad na računalu. To što nema LCD display i razna osvjetljenja i fancy-šmancy dizajn ne znači da ne valja...
a tastatura? mogla bi neka bolja ljepsa...
LOL, to je Logitech Wave, jedna od boljih tipkovnica, pogotovo za višesatni rad na računalu. To što nema LCD display i razna osvjetljenja i fancy-šmancy dizajn ne znači da ne valja...
Imam tipkovnicu i odlicna je stoga nepricaj gluposti...
ne ja nisam trazio od covjeka ni od ikog da ima fensi smensi ledice ekrane osvjetljenje, nego moje misljenje je da ta tastatura pase na komp od 4 hiljada a ne 30 hiljada...
ja imam "obicnu" speedlink sa rotacijskim volumenom i elegantnim malim dodatnim tipkicama sa strane - elegantna, uredna, moderna... http://static.pcinpact.com/images/bd/news/58823-speed-link-silent-keystroke-clavier-fin.jpg
ova njegova me podsjeca na neke klince kod kojih sam vidio ovakve valovite tastature...
O bože spama
Kako bi ja uživao da slažem taj komp :D
Ja ne bih. Bilo bi me strah da nešto ne shebem.
ne ja nisam trazio od covjeka ni od ikog da ima fensi smensi ledice ekrane osvjetljenje, nego moje misljenje je da ta tastatura pase na komp od 4 hiljada a ne 30 hiljada...
ja imam "obicnu" speedlink sa rotacijskim volumenom i elegantnim malim dodatnim tipkicama sa strane - elegantna, uredna, moderna... http://static.pcinpact.com/images/bd/news/58823-speed-link-silent-keystroke-clavier-fin.jpg
ova njegova me podsjeca na neke klince kod kojih sam vidio ovakve valovite tastature...
Njegova tipkovnica je jedno 20 puta bolja od tvoje...
O ukusima se ne raspravlja, no logitech wave nije napravljena kako bi bila estetski atraktivna, već pogodna za ono čemu služi - tipkanje.
Kako bi ja uživao da slažem taj komp :D
Ja ne bih. Bilo bi me strah da nešto ne shebem.
Njub :D
Po čemu je tvoja tipkovnica bolja od njegove?? Mislim to što ima komp za 30.000kn neznači da mora imat neku RAZER ili LOGITECH tipkovnicu sa ledicama unutra. Čovjek cijeli dan radi i tipka tako da mu treba tipkovnica koja mu paše,a na kojoj če stiskat samo WASD i gledat ju kako svijetli ko Božićno drvce. A njegova tipkovnica je baš sexy :D
E, jeste se uzje_ali. Slozili ste mu - kupio je - amen. Vi njemu sad nasli nabadat kakvu stolicu ima....
Trebao bi LOCK na temu...
Zaključano na zahtjev autora.

.Koliko košta ova DAS Keyboard?