Konfa do 24000 kuna zaključana tema

poruka: 257
|
čitano: 327.424
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

da treba mu ovo! stvarno, pise dnevno 300str pa mu treba. i da ima ovo vi bi rekli da ne valja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Konfa do 24000 kuna
xyan kaže...

da treba mu ovo! stvarno, pise dnevno 300str pa mu treba. i da ima ovo vi bi rekli da ne valja.

Ova IBM-ova M tipkovnica izaziva nostalgiju u meni{#}.Koliko košta ova DAS Keyboard?

Mislim da autoru teme nije potrebna nekakva specijalna tipkovnica.

15 godina
neaktivan
alankish kaže...
xyan kaže...

Ova IBM-ova M tipkovnica izaziva nostalgiju u meni{#}.Koliko košta ova DAS Keyboard?

Mislim da autoru teme nije potrebna nekakva specijalna tipkovnica.

mislim da je obicna das keyboard 1k, a ova ultimate 1200kn. samo mislim da moras preko grane po nju potegnuti. al ako bi mehanicku tipkovnicu, mislim da razer ima neku novu.

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Ovo nikako nije bacanje novaca,bacanje novaca je ono sto radite subotom navecer...

4 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

sta vas boli *urac kakav covjek ima sto,stolicu,tastaturu trazio je da mu slozite do 24k i sloziliste i kupio je i poslikao a dalje je na njemu kakav ce sto i stolicu i tastaturu imati.

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
Moj PC  
24 0 hvala 0
15 godina
protjeran
tpg kaže...

sta vas boli *urac kakav covjek ima sto,stolicu,tastaturu trazio je da mu slozite do 24k i sloziliste i kupio je i poslikao a dalje je na njemu kakav ce sto i stolicu i tastaturu imati.

Istina,neko voli ružne tipovnice i stolice,neko lijepe,neko svijetlece neko moderne,neko skupe,neko ovakve neko onakve...

17 godina
RuskeGTT kaže...

a tastatura? mogla bi neka bolja ljepsa...

LOL, to je Logitech Wave, jedna od boljih tipkovnica, pogotovo za višesatni rad na računalu. To što nema LCD display i razna osvjetljenja i fancy-šmancy dizajn ne znači da ne valja...

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
15 godina
Lovac kaže...
RuskeGTT kaže...

a tastatura? mogla bi neka bolja ljepsa...

LOL, to je Logitech Wave, jedna od boljih tipkovnica, pogotovo za višesatni rad na računalu. To što nema LCD display i razna osvjetljenja i fancy-šmancy dizajn ne znači da ne valja...

Imam tipkovnicu i odlicna je stoga nepricaj gluposti...

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
Konfa do 24000 kuna

ne ja nisam trazio od covjeka ni od ikog da ima fensi smensi ledice ekrane osvjetljenje, nego moje misljenje je da ta tastatura pase na komp od 4 hiljada a ne 30 hiljada...

ja imam "obicnu" speedlink sa rotacijskim volumenom i elegantnim malim dodatnim tipkicama sa strane - elegantna, uredna, moderna... http://static.pcinpact.com/images/bd/news/58823-speed-link-silent-keystroke-clavier-fin.jpg

ova njegova me podsjeca na neke klince kod kojih sam vidio ovakve valovite tastature...

Moj PC  
0 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

O bože spama

4 0 hvala 0
16 godina
Jabulani kaže...

Kako bi ja uživao da slažem taj komp :D 

Ja ne bih. Bilo bi me strah da nešto ne shebem.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
16 godina
protjeran
RuskeGTT kaže...

ne ja nisam trazio od covjeka ni od ikog da ima fensi smensi ledice ekrane osvjetljenje, nego moje misljenje je da ta tastatura pase na komp od 4 hiljada a ne 30 hiljada...

ja imam "obicnu" speedlink sa rotacijskim volumenom i elegantnim malim dodatnim tipkicama sa strane - elegantna, uredna, moderna... http://static.pcinpact.com/images/bd/news/58823-speed-link-silent-keystroke-clavier-fin.jpg

ova njegova me podsjeca na neke klince kod kojih sam vidio ovakve valovite tastature...

Njegova tipkovnica je jedno 20 puta bolja od tvoje...

O ukusima se ne raspravlja, no logitech wave nije napravljena kako bi bila estetski atraktivna, već pogodna za ono čemu služi - tipkanje.

15 godina
neaktivan
EVO kaže...
Jabulani kaže...

Kako bi ja uživao da slažem taj komp :D 

Ja ne bih. Bilo bi me strah da nešto ne shebem.

Njub :D

GAMING IN HEART
15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

Po čemu je tvoja tipkovnica bolja od njegove?? Mislim to što ima komp za 30.000kn neznači da mora imat neku RAZER ili LOGITECH tipkovnicu sa ledicama unutra. Čovjek cijeli dan radi i tipka tako da mu treba tipkovnica koja mu paše,a na kojoj če stiskat samo WASD i gledat ju kako svijetli ko Božićno drvce. A njegova tipkovnica je baš sexy :D

GAMING IN HEART
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 22:25 (Jabulani).
17 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

E, jeste se uzje_ali. Slozili ste mu - kupio je - amen. Vi njemu sad nasli nabadat kakvu stolicu ima....

Dosle zene da farbaju jaja, ocel koja da ofarba moja.
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Trebao bi LOCK na temu...

GAMING IN HEART
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Zaključano na zahtjev autora.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

9 0 hvala 2
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice