Konfa do 24000 kuna zaključana tema

poruka: 257
|
čitano: 325.951
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Ma ova konfa če mu trajati godinama(jedino ako se nešto ne pokvari). 

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Konfa do 24000 kuna
Jabulani kaže...

Ma ova konfa če mu trajati godinama(jedino ako se nešto ne pokvari). 

To teško...

15 godina

i ja mislim da tesko sve komponete su vrhunske tako da jako tesko(iako moguce) kasnije jos uvali u sli jednu grafu ako usfali ali nebi trebali skoro i da vidis...i naravno jos jedan ssd u raid0 he he

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

I auto od 500.000 eura se pokvari tako da je sve moguće.

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zato postoji garancija.

:)
15 godina
protjeran
Jabulani kaže...

I auto od 500.000 eura se pokvari tako da je sve moguće.

Da ali ja koristim:monitore,hardove,grafe,maticne,miševe i tipkovnice koje su starije od 10 godina pa nista nije riknulo.

Prije ce mu grafa past i potrgat se ili ju skurit nego kaj ce riknut.

17 godina
neaktivan

Nekad se pravilo da traje sad se pravi da traje koliko i garanicja.

15 godina
protjeran
CROifer kaže...
Commodore kaže...

Jao koje bacanje para :)

U svakom slucaju, uzivaj imas heben stroj.

Nekom je alkohol bacanje para,nekome cigarete,elektornika,odjeca...

Svako nesto voli,nista nije bacanje para...

Nisi me bas shvatio. I ja dosta love trosim na tehniku ali to malo pametnije radim. Nekim stvarima jako brzo pada cijena a nekima bas i ne. Npr. volim dobar zvuk i na to mi nije problem bilo dati vise novca nego sto ova konfiguracija kosta (puno vise). Samo ce to sto sam kupio jednako dobro raditi i jednako vrijediti dok ne crkne (a i onda promjenis koju lampu, membranu...i opet imas top). Zvucnici koji su prije godinu dana kostali 40k kn danas mozda kostaju 39,5 a za 5 godina ce kostati 38 ili ih vise nece biti na trzistu.

No ovdje je rijec u kupovanju nepotrebno jakog napajanja, high end procesora koji vec danas ima konkurenciju i7 2600K koja je po mnogim TESTOVIMA dosta bolja a kosta 3 puta manje, gamerskoj kartici s kojom ce u renderu od 12 sati dobiti 30 sekundi u odnosu na duplo jeftiniju karticu itd.

Da je neko sastavljao gaming konfiguraciju i onda bi ovo bilo nepotrebno i glupo slozeno a ovako pogotovo.

No, kako kazes, ko voli nek izvoli. 

9 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

jel stigao monitor, jesi sastavio?

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

NITRO kada če slike? Nisi se valjda tako uživio u slaganje kompa :D

GAMING IN HEART
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Da to dobijes/kupis dali bi prvo slikao ili isprobavao/slagao da vidis kako sve radi a i mozda mu nije monitor dosao jos...
My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

STRPLJEN-SPAŠEN!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Pa samo kažem. Pošto je rekao da če danas staviti slike monitora,ali možda mu još nije došao. Ali nek čovjek uživa!!

GAMING IN HEART
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Pa samo kažem. Pošto je rekao da če danas staviti slike monitora,ali možda mu još nije došao. Ali nek čovjek uživa!!

Budem, nadam se danas, još se j38em s instalacijom :D neće mi očitati drugi kavijar a isprobao sam sva moguća rješenja i s paragonom i s acronisom i u disk managementu i s promjenom slova i štošta. Kad to riješim se javim sa slikama.

15 godina
protjeran
NITRO kaže...
Jabulani kaže...

Budem, nadam se danas, još se j38em s instalacijom :D neće mi očitati drugi kavijar a isprobao sam sva moguća rješenja i s paragonom i s acronisom i u disk managementu i s promjenom slova i štošta. Kad to riješim se javim sa slikama.

Jesi li ga spojio  na SATA 2 ili SATA 3 port?

15 godina
neaktivan
Commodore kaže...
NITRO kaže...
Jabulani kaže...

Jesi li ga spojio  na SATA 2 ili SATA 3 port?

Spojili ga oni u ADM - U. Ja se izmučio, cijelu noć nešto šteka, reinstalirao windoze, nije htjelo formatirati, svaki put mi zblokao a sad, prije 2 minute ja popi3dio i iščupao ga van i ubacio u treću jedinicu, upalio komp i u disk managementu ga formatirao bez beda. Wtf? Nisam stručnjak za te stvari pa sam dao njima u ADM da ga slože no ipak sam morao na kraju ja intervenirati . Sad konačno sve radi kak valja. Idem instalirati CS5 i ostale sitnije programe pa ću isprobati onu besplatnu Prince of Persia da vidim grafiku. Nego, ima online testiranje konfe negdje pa da vidim performanse?

16 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Koliko ja znam nema, tribaš sam instalirat programe pa testirat

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
17 godina
Konfa do 24000 kuna

Samo ne kužim jednu stvar, gdje su slike? pa ne treba ti raditi komp normalno da bi ga mogao slikati {#}

Nije da ti ne vjerujem, samo se pitam....

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
lovac82 kaže...

Samo ne kužim jednu stvar, gdje su slike? pa ne treba ti raditi komp normalno da bi ga mogao slikati {#}

A ma razumijem te, eto slikica, bio sam pod stresom nakon silnih restart bum - nebum igrica i sad eto, konačno sve radi. Nisu baš neke kvalitete niti su uljepšane, nit me muči nered koji se vidi okolo jer sam slike obećao i eto ih, takve kakve jesu.

28 Mislili ste da sam troll
22 Vjerovali ste mi
7 Samo sam htio slike
Imperator Imperator
Konfa u pogonu Konfa u pogonu
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:09 (NITRO).
17 godina
Konfa do 24000 kuna

Boze koje bacanje novaca.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

6 17 hvala 0
17 godina
Konfa do 24000 kuna

Masina od toliko para, a pogledaj stol i stolicu...

Ne mogu to nikako shvatiti

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Konfa do 24000 kuna

It doesn't look like workstation at all...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
parizer kaže...

Masina od toliko para, a pogledaj stol i stolicu...

Ne mogu to nikako shvatiti

Trenutno sam na drugoj lokaciji, stan mi je u Zg al sam u Ri zbog nekih razloga do jeseni.

15 godina

Dobar stolnjak...{#}

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Mogao si uzeti konfu za 15000kn,a ostatak uložiti u uređenje prostora :D

GAMING IN HEART
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Eno i mene na slikama ;)

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Kad ce ono sto mene zanima?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Dobro, konfa je tu.

Još samo linkovi fale.

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
NITRO kaže...
lovac82 kaže...

A ma razumijem te, eto slikica, bio sam pod stresom nakon silnih restart bum - nebum igrica i sad eto, konačno sve radi. Nisu baš neke kvalitete niti su uljepšane, nit me muči nered koji se vidi okolo jer sam slike obećao i eto ih, takve kakve jesu.

sta ti nebi vjerovao, neki dan sam na predavanju racunao koliko sam ulozio pa sam se usr**!!! preko 22k za sve, sa periferijom

15 godina
Konfa do 24000 kuna

a tastatura? mogla bi neka bolja ljepsa...

Moj PC  
0 10 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice