Konfa do 1400kn

poruka: 8
|
čitano: 1.187
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfa do 1400kn

Dal je moguce?A da je novo

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Re: Konfa do 1400kn

Da li trebaš periferne jedinice, monitor, zvučnike, slušalice i sl?

When Youre Talking To YourSelf And Nobodys Home..
16 godina
neaktivan
Konfa do 1400kn

Treba sve za 2000kn.Zakljucali su mi temu konfa za klinku.Znam da ima takvih ali ne sa monitorom.Vidim da je najjeftiniji monitor cca 600 kn pa sam napisao 1400kn.Snaga bilo čega stvarno nije vazna.To je za jednu malu curicu koja se prvi put susrece s tako necim

0 0 hvala 0
14 godina
mtomic kaže...

Treba sve za 2000kn.Zakljucali su mi temu konfa za klinku.Znam da ima takvih ali ne sa monitorom.Vidim da je najjeftiniji monitor cca 600 kn pa sam napisao 1400kn.Snaga bilo čega stvarno nije vazna.To je za jednu malu curicu koja se prvi put susrece s tako necim

Imas jednu konfu za 2200 kuna.Dat cu ti link.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Konfa do 1400kn

Evo klikni.Tu imas konfu na toj stranici za 2200 kuna sa svime.Konfa caesar et brutus ju je slozia.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Konfa do 1400kn

hvala ti puno...vidim nema przilice...al mogao bi uzet jeftiniji hard...uglavnom dalo bu se nekaj smislit

0 0 hvala 0
14 godina
mtomic kaže...

hvala ti puno...vidim nema przilice...al mogao bi uzet jeftiniji hard...uglavnom dalo bu se nekaj smislit

Zahvali Cezaru a ne meni.Trudi se momak.Kupis hard od 320 gb i neku przu do 150 kuna samo da je sata i to je to.

15 godina
zoharbizo kaže...
mtomic kaže...

Zahvali Cezaru a ne meni.Trudi se momak.Kupis hard od 320 gb i neku przu do 150 kuna samo da je sata i to je to.

Činjenica je da 320GB-ni hardovi nisu niti 50-tak Kn jeftiniji od 500GB-nih, neka uzme ovaj RAM (cca 70-tak Kn jeftiniji) koji će njoj biti skroz OK i to je to.

Dum spiro, spero.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice