Konfa do 11k kn

poruka: 68
|
čitano: 4.947
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfa do 11k kn

Kupi radje HD5970. Cemu bezveze petljat sa crossfireom kad ima i jaca kartica. A druga hd5970 ce ti mozda trebat za nekoliko godina. Tesko ces i jednu iskoristit(jedino na crysisu kad stavis na full sve, neznam na kojoj drugoj igri ce ti trebat).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfa do 11k kn
racingcam kaže...

Kupi radje HD5970. Cemu bezveze petljat sa crossfireom kad ima i jaca kartica. A druga hd5970 ce ti mozda trebat za nekoliko godina. Tesko ces i jednu iskoristit(jedino na crysisu kad stavis na full sve, neznam na kojoj drugoj igri ce ti trebat).

jest offtopic ali metro 2033 će mu dobro zaposliti grafu

ima djelova u igri što dobro namuče 5970 (mislim da se netko žalio na forumu)

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
mystik kaže...

Inače, složio sam i konfu sa 5970 i SSDom. :) Prelazi za 50 kn. 
Al mislim da je potrebno u takav cjenovni rang staviti jedan SSD.

ma nek se okani SSD-ova

trenutno je to tek u razvoju i ne zna se kako će se stvari razvijati

za grafe se sve manje više zna i ako uzme 5970 neće pogriješiti

SSD je još jako rijedak u Hrvatskoj,vrlo malo ljudi ga ima i kupuje tako da su mu i cijene ekstremno visoke

nema potrebe za žurbom,nek uzme sada 5970 i sve ostalo kako bog zapovijeda a kasnije će imati puno veću ponudu ssd-ova za puno manje pare

nek uzme ovo što smo mu složili,za godinu dana može uzeti SSD po puno manjoj cijeni nego sada,dok će cijena 5970 još dosta vremena ostati visoka

ne zna se kad će izaći 6xxx serija a do tada je ona najjača kartica na tržištu bez konkurencije

za nekoliko godina stavi si još jednu 5970 po dobroj cijeni i opet ima mašinu

Za nekoliko godina ce to vec bit star chip, to ko da sad imas jednu hd4870 i odlucis se stavit jos jednu(čemu to kad ovu prvu mozes prodat i kupit novu seriju koja je bolja manje trosi,grije..)

16 godina
neaktivan
racingcam kaže...

Za nekoliko godina ce to vec bit star chip, to ko da sad imas jednu hd4870 i odlucis se stavit jos jednu(čemu to kad ovu prvu mozes prodat i kupit novu seriju koja je bolja manje trosi,grije..)

u svakom slučaju i sada se puno više isplati uzeti još jednu 4870 i imati 2x4870,posebno ako se nađe neku polovnu sa garancijom još neko vrijeme

grafa koja ima performanse kao 2x4870 košta ipak dosta više nego kupovanje još jedne 4870

uzmi u obzir da će tada crossfire biti puno bolje iskorišten

16 godina
neaktivan
Konfa do 11k kn

Jesu ove dvije malo jace ali nova serija ima nes novo uvjek. Ja bi radje uzeo Hd5850 nego jos jednu hd4870(najvise zbog dx11 u dirt 2, a dx11 ce bit sve popularniji pa je onda bolje imat chip koji to podrzava)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
racingcam kaže...

Jesu ove dvije malo jace ali nova serija ima nes novo uvjek. Ja bi radje uzeo Hd5850 nego jos jednu hd4870(najvise zbog dx11 u dirt 2, a dx11 ce bit sve popularniji pa je onda bolje imat chip koji to podrzava)

pa izaći će i bolji SSD jako brzo,prije nego što će 5970 biti nedovoljna za vrtnju svih igrica na max

u svakom slučaju,da ja kupujem komp do 13k kuna ne bih ni razmišljao o ničem drugom od onoga što smo složili

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.4.2010 22:43 (patch123).
15 godina
neaktivan
Konfa do 11k kn

Za te novce ti je najbolje ici na 1366 socket ili AM3 sad ovisi o tebi ako oces skuplje onda ajde na 1366 ,a ako oces jeftinije ajde na AM3

Ist , pit , Hajduk Split ! GORI SVE 1950 ! Sta pijan kazes, trizan mislis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kristijan-Kiko kaže...

Za te novce ti je najbolje ici na 1366 socket ili AM3 sad ovisi o tebi ako oces skuplje onda ajde na 1366 ,a ako oces jeftinije ajde na AM3

slika govori sve

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice