Evo ovako zanima me bili se moglo nesto kupit da mogu igrat BF3 na pristojnom FPS-u,pa makar i na postavkama na min,reza 1280x1024 ili da kupim xbox360?
Izdvoio bih 2000-2500kn mozda eventualno 3000 (trebam MBO,GPU,CPU i RAM).
Evo ovako zanima me bili se moglo nesto kupit da mogu igrat BF3 na pristojnom FPS-u,pa makar i na postavkama na min,reza 1280x1024 ili da kupim xbox360?
Dobro ovo izgleda, moje isprike.. rano je još :)
BF 3 na ovoj konfi će ti sigurno bolje izgledat nego na konzoli, da ne govorim o iskustvu igranja FPS-a na kompu i konzoli.
Lijepo je to, ali gdje su disk, napajanje i kučište? Iako, ja bi ušparo još 500kn i složio pošten komp nego kupio zastarjelu konzolu.
BF 3 na ovoj konfi će ti sigurno bolje izgledat nego na konzoli, da ne govorim o iskustvu igranja FPS-a na kompu i konzoli.
Molim te da slijedeći put pažljivije čitaš
Lijepo je to, ali gdje su disk, napajanje i kučište? Iako, ja bi ušparo još 500kn i složio pošten komp nego kupio zastarjelu konzolu.
Bitan je gameplay a ne sitnica oko grafike... Za komp baciš mnogo para i za par godina već je slab a za konzolu daš 2000kn i dereš nekoliko godina bez problema.. U to sam se sam uvjerio jer prije par godina bratić je složio komp za 20k kn, vise mu ne radi graficka, i nes sa maticnom nevalja... Sada opet mora kupiti novo i ode trošak 5k kn.. A ja susjed kupio xbox i sve dere bez problema za samo 2000kn...
ma imam ja i ps3 :),al PC je PC