Ljudi hvala vam na savjetima. Sto se tice Crossfire konfe mislim da ce ic na nju, samo sta sam ubacia bolji procesor i 4GB rama, sve u budzetu. Procesor ce kloknit do 4.0 vjerojatno jer nema hladnjak, a kad ga uzme mozda i vise. Napajanje je valjda dovoljno jako za obe kartice.
Ovo bi bila konacna odluka i za par dana ce narucit konfu.
Napajanje će držat bez ikakvih problema. Ako si ubacio 970 umjesto 955 Phenoma onda bezveze bacaš novce jel ti je to identičan procesor sa tovrnički podignutim taktom,a ob a se otprilike clockaju isto ! Što si spomenio clockanje. Bez kupnje hladnjaka nemoj clockat nimalo, a obavezno nek kupi hladnjaka htio clockat ili ne, jel je stock prebučan.
ok onda nece ni clockat, pa sam uzeo bolji svejedno. ionako misli potrosit svih 6500kn pa bolje da iskoristi na procesoru vec kad ima
Bolje mu je onda ako već ide potrošit uzet Phenoma X6 1055T !!
Gledam review x6 serije od amd-a i u igrama su opcenito losiji nego x4 i i5. A posto ce on komp koristit uglavnom za igranje onda sam se odlucio na x4.

970 je malo skupa, ali svakako su 955/65 bolji izbor od 1055-ice....a sad ako zeli 970 nek uzme....ali ja bi radije tih par stotina kunica ulozio u kuciste ili dodatni disk pa stavio u raid0.