Konfa za 6.500kn

poruka: 69
|
čitano: 4.057
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Konfa za 6.500kn
SpyGi kaže...

Ova moja je najbolja !

Jesi ti pri sebi ili? Svaka konfa koju postaš je najbolja JBT, daj se spusti na zamlju.

SpyGi kaže...
nick54312 kaže...
stoncin3 kaže...

Evo i jedan onda od meneXD

LOL svi se buden kad neko stavi u konfu 8 GB RAMa, a ti staviš ni manje ni više nego 16 GB.

Što će mu 16 GB RAMa?

Aha promjenio si.

Ja bih tu umejsto 6970 svakako ubacio GTX 570.

Ti nisi normalan,ja nigdje ne vidim 16 gb rama.

Sigurno da ne vidiš kad je editirao post.

16 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
SpyGi kaže...
nick54312 kaže...
stoncin3 kaže...

LOL svi se buden kad neko stavi u konfu 8 GB RAMa, a ti staviš ni manje ni više nego 16 GB.

Što će mu 16 GB RAMa?

Aha promjenio si.

zasto sklapas konfe kad nemas pojma? :) @spygi to se na tebe odnosi

Ajoj ti si onaj sto se voli praviti pametan,izvini molim te ja ne pricam sa pametnijima od mene jer inace onda ispanem glup. Ha ha ha !

14 godina
Konfa za 6.500kn

brate mili spusti se na zemlju...ajde molim te...dodi sebi...pa cemo onda razgovarat....tvoj doprinos forumu je jedan obicni spam i gluposti...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

5 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
SpyGi kaže...

Ajoj ti si onaj sto se voli praviti pametan,izvini molim te ja ne pricam sa pametnijima od mene jer inace onda ispanem glup. Ha ha ha !

Da mi je znat koliko treba dobit žutih kartona za dobit crveni?? hm hm

Daj šuti, ako se tko voli pravit pametan onda si to ti.

15 godina
Konfa za 6.500kn

Molim vas da se obuzdate jer ste upravo čovjeku bez razloga posteno zaspamali temu nepotrebnim glupostima i osobnim nesuglasicama.

NHF.

Moj prijedlog:

Intel Core i5 2500K 3.3Ghz,6MB,LGA 1155

GIGABYTE P67,s.1155,D3,SATA3,USB3,GLAN, 8ch

Zotac GF GTX 560, 1020MB DDR5, AMP edit. (SLi)

Zotac GF GTX 560, 1020MB DDR5, AMP edit. (SLi)

Kingmax 4GB, 2X2GB modul, DDRIII 1333 non-ECC, CL9.0

HDD Desktop SAMSUNG SpinPoint F3 (3.5" x 1/3H, 500GB, 16MB, Serial ATA II-300)

PSU XFX Core Edition 80 750W PSU - EasyRail technology

SONY Optiarc AD-7260S 24x SATA black

GIGABYTE kućište GZX8, crno, bez napajanja

7.014,2kn, magazinRS

Matična sa SLI podrškom, dvije GTX560Ti AMP edition (http://www.zotac.com/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=100151&lang=ru) u SLI-u, izueztno snazno napajanje koje ce podrzati ogroman OC procesora te grafičkih, te malo lošije kućište.

Znam da prelazi budžet za 500kn, no neka se, ako ikako može, proba protegnuti još tih 500kn jer nece pozaliti. Zaista se isplati.

Moja preporuka! 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

Hvala na preporukama ljudi, al cijena ne smije ic preko 6.500, pozeljno je da je tocno ili stotinjak kn manje. Eo ja sam slozio novu, malo modificiranu i mislim da je ok. Jedino ne znam nista o napajanju al seasonic bi trebao bit dobar

0 0 hvala 0
15 godina
Konfa za 6.500kn

Vidi sliku.

http://www.adm.hr/

Matična s 8 faza, 100% unlockabilna HD6950 2GB, napajanje koje ce bez najmanjih problema podrzati takve dvije grafe u CF-u (u buducnosti) te malo lošije, no opet izuzetno solidno kućište.

Moja preporuka! 

Moja preporuka! Moja preporuka!
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Vidi sliku.

http://www.adm.hr/

Matična s 8 faza, 100% unlockabilna HD6950 2GB, napajanje koje ce bez najmanjih problema podrzati takve dvije grafe u CF-u (u buducnosti) te malo lošije, no opet izuzetno solidno kućište.

Moja preporuka! 

Odlicna konfa, hvala puno! Nisam ni zna da jos ima unlockabilnih, to je odlicno. dakle ta je konacna

15 godina
puls4R kaže...

Odlicna konfa, hvala puno! Nisam ni zna da jos ima unlockabilnih, to je odlicno. dakle ta je konacna

Konfa je zaista odlična za te novce, nece pogrijesiti s njom niti požaliti ni kune...

Da, to je jedini XFX-ov model HD6950 koji se moži unlockati u HD6970, kodna šifra: XFX HD-695A-CNFC.

Vidi slike i sve ce ti biti jasno.

kodna šifra! kodna šifra!
kodna šifra! Unlock 100% osiguran :) kodna šifra! Unlock 100% osiguran :)
16 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...
puls4R kaže...

Konfa je zaista odlična za te novce, nece pogrijesiti s njom niti požaliti ni kune...

Da, to je jedini XFX-ov model HD6950 koji se moži unlockati u HD6970, kodna šifra: XFX HD-695A-CNFC.

Vidi slike i sve ce ti biti jasno.

Jos jednom hvala, za koji dan ce frend narucit konfu

17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
SpyGi kaže...
nick54312 kaže...
stoncin3 kaže...

Što će mu 16 GB RAMa?

Aha promjenio si.

zasto sklapas konfe kad nemas pojma? :) @spygi to se na tebe odnosi

Nego?

Na koga se to maybe odnosi?

A na mene?

Pa de mi ti reci šta ti to tebi ne valja u mojoj konfiguraciji?

Jedino se kolega izjasnio kako je maybe bolja GTX570 od HD6970 što nema puno razlike i to se prvenstveno odnosi na igre koje se vrte. Neke su AMD profili neke si nVidija it's meant to be played igriceXD

Inače Grafe su tu negdje. A i o cijeni su podjednake. Ja mis da sam složio naj za teb pare;) Ineče HD6970 je super kartica i u to nea sumnje, a ti pazi šta pišeš ubuduče?

Jer jasno?

{#}

ah sry kasnim na onog drugog je citat

sry frende;) Imaš TU i Hvala!!!

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 1:58 (stoncin3).
14 godina
Konfa za 6.500kn

ma kolega stoncine ok je...ja to spygiu reka..{#}

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Sve 5 lega!!!;)

Neka ne ser* više po ovom ljepom forumu!!!{#}

Eo da se izjasnim:

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.6.2011 2:02 (stoncin3).
15 godina
stoncin3 kaže...

Sve 5 lega!!!;)

Eo da se izjasnim:

Izbjegavaj PATA pržilice koje su zastarjele i ne stavljaju se više u danasnje konfe, stavi svakako neku sa SATA sučeljem...

Nije primjedba, čisto savjet za buduca slaganja{#}

17 godina
protjeran
Caesar et Brutus kaže...
stoncin3 kaže...

Sve 5 lega!!!;)

Eo da se izjasnim:

Izbjegavaj PATA pržilice koje su zastarjele i ne stavljaju se više u danasnje konfe, stavi svakako neku sa SATA sučeljem...

Nije primjedba, čisto savjet za buduca slaganja{#}

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_17&products_id=8969

15 godina
14 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

Potraži si konfiguraciju ovdje :)

Najnovije konfiguracije računala.

Stranica se updatea konstantno!

Ako želite nešto posebno odite na kontakt napišite što želite i očekujte vašu želju ispunjenu u najkračem roku :D

Posijetite!

konfiguracije

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
hanzlo kaže...

Ma daj me nemoj nasmijavati, stavljate 1156 procesor na 1155 matičnu{#} Očaj...

Pogledajte ovaj ogroman lapsus :( Pogledajte ovaj ogroman lapsus :(
14 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

Moj prijedlog (ako još nije naručeno ili kupljeno):

MSI P67A-G45, Socket : 1155, Intel® P67                  
Procesor Intel Core i5-2500K 3.3GHz,1MB/6MB,95W,Socket 1155                  
DDR3 4GB (2x2GB) Kingmax, 1333MHz                  
HDD SAMSUNG SpinPoint F3 1Tb 7200rpm 32MB cache Serial ATA II                  
XFX HD6850 775M 1GB DDR5, DisplayPort x2 v1.2, DVD x2, HDMI 1.4a, Eyefinity, DX11                  
XFX HD6850 775M 1GB DDR5, DisplayPort x2 v1.2, DVD x2, HDMI 1.4a, Eyefinity, DX11                  
Napajanje XFX Core Edition 80+ 650W PSU - EasyRail technology                  
DVD upisivač LG GH24NS, DVD±RW, 24x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R, SATA bulk, black                  
Thermaltake V4 Black Edition   

6.496,99 - www.adm.hr

U startu se dobije konfa koja u gamingu ima jače performanse od jedne GTX 580 kartice.

Evo i linka za performanse:

http://www.guru3d.com/article/vga-charts-spring-2011/7

U grafički najzahtjevnijoj igri ova kombinacija daje 20% jače performanse od GTX 580 kartice koja košta preko 3.000 kn. (a ove dvije HD 6850 su ispod 2.300 kn).

0 0 hvala 0
14 godina
listerstorm kaže...

6.496,99 - www.adm.hr

U startu se dobije konfa koja u gamingu ima jače performanse od jedne GTX 580 kartice.

U grafički najzahtjevnijoj igri ova kombinacija daje 20% jače performanse od GTX 580 kartice koja košta preko 3.000 kn. (a ove dvije HD 6850 su ispod 2.300 kn).

no jos uvik daje isto toliko problema nazalost...mislim da bi single gpu bia bolji odabir...

14 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

gdje je najjeftinije kupovat u adm, magazinu ili protisu?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ovisi o robi (komponenti) negdje jeftinije negdje malo više dođe.

Najbolje u prosjeku je ADM.

:))

15 godina
martinez1 kaže...

gdje je najjeftinije kupovat u adm, magazinu ili protisu?

Najjeftinije je kupovati ipak u magazinRS-u jer su tamo relativno jeftine komponente, a dostava je jeftinija nego u Protisa koji računa slaganje konfe dok je u magazinu to besplatno, kao i u ADM-u koji je malo skuplji, ali zato ima besplatno dostavu i slaganje... U biti te izađe na isto... Kako god okreneš...

15 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

evo jos jeftinije. prva adm, druga protis. mislim da je to i vise nego dovoljno z aigranje, za tu je namjenu i slozena.

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 18:37 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Konfa za 6.500kn

EDIT:Kriv topic sori xd

Dvije stvari su beskrajne: svemir i ljudska glupost. Albert Einstein
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 18:48 (Pwner M.).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
listerstorm kaže...

6.496,99 - www.adm.hr

no jos uvik daje isto toliko problema nazalost...mislim da bi single gpu bia bolji odabir...

A nekako mi je prevelika razika u performansama bez obzira na drivere (kad bi gledao performance po kuni onda je 1FPS kod CF-a 57 kn a kod singla 82 kune - naravno to većina ne gleda ali je zanimljivo i realno). Single GPU do iznosa 2.500 kn puca po šavovima (27 - 28 FPS) ako se igra metro na full postavkama dok 40 FPS-a predstavlja veliku razliku. A tu su i novi najavljeni metro i Battlefield 3 pa bi se mogli očekivati još slabiji rezultati. Ja bih definitivno CF ali to je samo moje mišljenje.

16 godina
neaktivan
Konfa za 6.500kn

Ljudi hvala vam na savjetima. Sto se tice Crossfire konfe mislim da ce ic na nju, samo sta sam ubacia bolji procesor i 4GB rama, sve u budzetu. Procesor ce kloknit do 4.0 vjerojatno jer nema hladnjak, a kad ga uzme mozda i vise. Napajanje je valjda dovoljno jako za obe kartice.

Ovo bi bila konacna odluka i za par dana ce narucit konfu.

0 2 hvala 0
14 godina
puls4R kaže...

Ljudi hvala vam na savjetima. Sto se tice Crossfire konfe mislim da ce ic na nju, samo sta sam ubacia bolji procesor i 4GB rama, sve u budzetu. Procesor ce kloknit do 4.0 vjerojatno jer nema hladnjak, a kad ga uzme mozda i vise. Napajanje je valjda dovoljno jako za obe kartice.

Napajanje će držat bez ikakvih problema. Ako si ubacio 970 umjesto 955 Phenoma onda bezveze bacaš novce jel ti je to identičan procesor sa tovrnički podignutim taktom,a ob a se otprilike clockaju isto ! Što si spomenio clockanje. Bez kupnje hladnjaka nemoj clockat nimalo, a obavezno nek kupi hladnjaka htio clockat ili ne, jel je stock prebučan.

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
puls4R kaže...

Napajanje će držat bez ikakvih problema. Ako si ubacio 970 umjesto 955 Phenoma onda bezveze bacaš novce jel ti je to identičan procesor sa tovrnički podignutim taktom,a ob a se otprilike clockaju isto ! Što si spomenio clockanje. Bez kupnje hladnjaka nemoj clockat nimalo, a obavezno nek kupi hladnjaka htio clockat ili ne, jel je stock prebučan.

ok onda nece ni clockat, pa sam uzeo bolji svejedno. ionako misli potrosit svih 6500kn pa bolje da iskoristi na procesoru vec kad ima

14 godina
puls4R kaže...
itomic009 kaže...
puls4R kaže...

ok onda nece ni clockat, pa sam uzeo bolji svejedno. ionako misli potrosit svih 6500kn pa bolje da iskoristi na procesoru vec kad ima

Bolje mu je onda ako već ide potrošit uzet Phenoma X6 1055T !!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice