Konfa 5500 kn

poruka: 69
|
čitano: 7.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Konfa 5500 kn
EyeToy kaže...

fala na pohvali.novi sam u slaganju pa znam napravit greške al se trudim da naučim.Smijeh

np, iako mislim da je bolje umjesto rama staviti veći hdd..sve ovisi o njegovim željama.

tek sam sad skužio, jer ipak 160gb je mnogim korisnicima premalo.

16 godina
neaktivan

Istina, jer ako recimo gledaš da jedan GTA IV zauzima 18Gb harda, a ovo ima 160Gb ode ti već više od jedne desetine harda. I neka korisnik mate instalira par novijih igara,ode mu njegovih 160 gb.

17 godina
neaktivan
perosima91 kaže...

evo ovo sam složio jednom forumašu, za oko 5 soma, ugradiš još jedan keksić rama od 2 Gb i miran si

odlucio sam se za ovu konfu sam sam dodo jo 2 gb rama i zamijenio maticnu gigabit ep55 hvala vam:D

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870
16 godina
protjeran
Iskreno, totalno pogresan izabir, ali nema problema. Tvoj je PC, ti ces zivjeti s tim.
a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
Iskreno, totalno pogresan izabir, ali nema problema. Tvoj je PC, ti ces zivjeti s tim.

nije pas totalni promašaj dobra je ta konfa....ali je istina da je ona tvoja konfa bolja zbog HD5850 grafulje.....et tako da se ne ljutiš.....ja sam na 1.stranici rekao da je najbolja tvoja konfa....al eto....Intel rules

the PeRo
16 godina
neaktivan
mate kaže...
perosima91 kaže...

evo ovo sam složio jednom forumašu, za oko 5 soma, ugradiš još jedan keksić rama od 2 Gb i miran si

odlucio sam se za ovu konfu sam sam dodo jo 2 gb rama i zamijenio maticnu gigabit ep55 hvala vam:D

obavezno poslikat kad nabaviš i postati na forum.....

the PeRo
17 godina
mate kaže...
perosima91 kaže...

kao sto ti je mentalist reko ti moras zivjet s tim kompom

to je ko da uzmes bmw sa motorom renault twinga naspram honde accord, ipak je bmw... sigurniji izbor sa manjom snagom

karikiram, ali tako ce biti tvoja intel platforma sa slabijom grafom naspram one amd

17 godina
neaktivan
Konfa 5500 kn

decki nemoj te se ljutiti ali intel je intel :D

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

0 0 hvala 0
17 godina
Konfa 5500 kn

pa kaj bi se ljutili, rekli smo ti tvoj komp, tvoje pare

da imas vise para ide intel, naravno

ali ne na usrtp performansi

pogotovo sto neces ne znam koliko OCat

nema smisla nikakvog... nije jaci i gotovo

imat ces slabiji komp ukupno, o tome se radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice