fala na pohvali.novi sam u slaganju pa znam napravit greške al se trudim da naučim.
np, iako mislim da je bolje umjesto rama staviti veći hdd..sve ovisi o njegovim željama.
tek sam sad skužio, jer ipak 160gb je mnogim korisnicima premalo.
fala na pohvali.novi sam u slaganju pa znam napravit greške al se trudim da naučim.
np, iako mislim da je bolje umjesto rama staviti veći hdd..sve ovisi o njegovim željama.
tek sam sad skužio, jer ipak 160gb je mnogim korisnicima premalo.
Istina, jer ako recimo gledaš da jedan GTA IV zauzima 18Gb harda, a ovo ima 160Gb ode ti već više od jedne desetine harda. I neka korisnik mate instalira par novijih igara,ode mu njegovih 160 gb.
evo ovo sam složio jednom forumašu, za oko 5 soma, ugradiš još jedan keksić rama od 2 Gb i miran si
odlucio sam se za ovu konfu sam sam dodo jo 2 gb rama i zamijenio maticnu gigabit ep55 hvala vam:D
nije pas totalni promašaj dobra je ta konfa....ali je istina da je ona tvoja konfa bolja zbog HD5850 grafulje.....et tako da se ne ljutiš.....ja sam na 1.stranici rekao da je najbolja tvoja konfa....al eto....Intel rules
evo ovo sam složio jednom forumašu, za oko 5 soma, ugradiš još jedan keksić rama od 2 Gb i miran si
odlucio sam se za ovu konfu sam sam dodo jo 2 gb rama i zamijenio maticnu gigabit ep55 hvala vam:D
obavezno poslikat kad nabaviš i postati na forum.....
kao sto ti je mentalist reko ti moras zivjet s tim kompom
to je ko da uzmes bmw sa motorom renault twinga naspram honde accord, ipak je bmw... sigurniji izbor sa manjom snagom
karikiram, ali tako ce biti tvoja intel platforma sa slabijom grafom naspram one amd
decki nemoj te se ljutiti ali intel je intel :D
pa kaj bi se ljutili, rekli smo ti tvoj komp, tvoje pare
da imas vise para ide intel, naravno
ali ne na usrtp performansi
pogotovo sto neces ne znam koliko OCat
nema smisla nikakvog... nije jaci i gotovo
imat ces slabiji komp ukupno, o tome se radi...