Konfa oko 10000kn zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 1.232
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Konfa oko 10000kn, molim savjet

Pozdrav društvo!

Kupujem novu konfu i spreman sam se malo isprsiti s lovom, pa nek traje malo duže.... :D

s druge strane opet želim biti realan i ne kupovati nešto što mi možda netreba ili nešto što je pre skupo i precijenjeno...

Konfa je složena na portio.hr-u jer mi se cine najjeftiniji i ekipa ih hvali da su ok.

E sad:

uvjet je da mora bit intelov proc i nvidia grafa, u konfi mi je potreban i monitor od nekih 22'' +/-

mis i tipkovnica mi netrebaju

uzimam ssd jer ga zelim, a ne harda jer mi se cini da se isplati pricekati dok se cijene opet ne smire...

Otvoren sam za sve savjete i pomoc ako negdje mogu ipak malo srezati trosak.

e da, napajanje je jace jer si otvaram mjesta za dodatak jos jedne grafe u neko kasnije vrijeme, a i k proc je jer zelim mogucnost oc-a kad uvjeti pokazu da mi bude potrebno.

kuciste je big tower, nisam siguran zasto... valjda jer imam osjecaj da ce unutra biti sve ljepo vidljivo i da ce sve stat ako cu stavljati neki veci cooler kasnije i tu jos jednu graficku, a i hladnije je...premda mislim da se sve to da rijesiti i u nekom midi toweru bez problema, slobodno me ispravite.

Ovako sam naporan jer vec dugo nisam u ovim vodama i malo sam izgubio trag sa tim tehnoloskim skokom unazad oko 3 godine... :/

puuuuuno hvala na bilo kakvoj pomoci!!! :)

(nadam se da je slika konfe uspjela u post :P )

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Konfa oko 10000kn

Intel + nVidia + SSD.svaka čast na izboru.ima se i zna se

0 0 hvala 0
14 godina
Konfa oko 10000kn

Evo ovo ti je odlična konfa, vrijedi se protegnut tih 400 kn za nocutu koja se neće nimalo mučit s 2500k kojeg ćeš naravno kloknut {#}.. imaš gtx 570 koja će ti tjerat sve igre na max + 24inch monitor sa 2ms odaziva .. i ssd od 120 gb , i u to sve će ti se ljepo uklopit coolermaster kućište :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 15:08 (Over(C)lock).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
Re: Konfa oko 10000kn
Over(C)lock kaže...

Evo ovo ti je odlična konfa, vrijedi se protegnut tih 400 kn za nocutu koja se neće nimalo mučit s 2500k kojeg ćeš naravno kloknut {#}.. imaš gtx 570 koja će ti tjerat sve igre na max + 24inch monitor sa 2ms odaziva .. i ssd od 120 gb , i u to sve će ti se ljepo uklopit coolermaster kućište :)

po mome misljenju 3x bolja konfa nego ona iz prvog posta

veci monitor za 3 inca i jaca grafa,noctua haldnjak sa skoro nikakvim kompromisima naspram prve osim malo slabijeg kucsita (sto ne predstvalja neki veci problem osim mozda 1C manje temp) 

2 konfa je way to go bez puno razmisljanja...

14 godina
Konfa oko 10000kn

Evo EDIT:

bilo bi dobro kad bi se protego +300Kn i uzeo ovaj monitor:

http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_226&products_id=10559

ADM ADM
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.1.2012 15:36 (micr0).
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
micr0 kaže...

Drug jes zaboravio metnuti HDD ili si ga namjerno izostavio ??? .

Evo ti nesto od mene.

Odlican Core i5 2500K procesor sa super OC potencijalom.

Takodje dobra i kvalitetna maticna ploca sa 8+2 faznim napajanjem.

HD6970 graficka kartica, koja je bolja od te GTX560 Ti osjetno.

1TB HDD Seagate barracuda, dobar i jeftin HDD, te 90GB SSD-a .

8GB RAM memorije uparene u dualchannel.

Na kucistu sam ustedio dosta para, al imaj u vidu da sam stavio HDD i osjetno jacu graficku karticu.

Reko je da neće kupovat dok se cjene ne smire..

14 godina
neaktivan

Ni da ni ne.

heilige
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice