Pozdrav društvo!
Kupujem novu konfu i spreman sam se malo isprsiti s lovom, pa nek traje malo duže.... :D
s druge strane opet želim biti realan i ne kupovati nešto što mi možda netreba ili nešto što je pre skupo i precijenjeno...
Konfa je složena na portio.hr-u jer mi se cine najjeftiniji i ekipa ih hvali da su ok.
E sad:
uvjet je da mora bit intelov proc i nvidia grafa, u konfi mi je potreban i monitor od nekih 22'' +/-
mis i tipkovnica mi netrebaju
uzimam ssd jer ga zelim, a ne harda jer mi se cini da se isplati pricekati dok se cijene opet ne smire...
Otvoren sam za sve savjete i pomoc ako negdje mogu ipak malo srezati trosak.
e da, napajanje je jace jer si otvaram mjesta za dodatak jos jedne grafe u neko kasnije vrijeme, a i k proc je jer zelim mogucnost oc-a kad uvjeti pokazu da mi bude potrebno.
kuciste je big tower, nisam siguran zasto... valjda jer imam osjecaj da ce unutra biti sve ljepo vidljivo i da ce sve stat ako cu stavljati neki veci cooler kasnije i tu jos jednu graficku, a i hladnije je...premda mislim da se sve to da rijesiti i u nekom midi toweru bez problema, slobodno me ispravite.
Ovako sam naporan jer vec dugo nisam u ovim vodama i malo sam izgubio trag sa tim tehnoloskim skokom unazad oko 3 godine... :/
puuuuuno hvala na bilo kakvoj pomoci!!! :)
(nadam se da je slika konfe uspjela u post :P )

.. imaš gtx 570 koja će ti tjerat sve igre na max + 24inch monitor sa 2ms odaziva .. i ssd od 120 gb , i u to sve će ti se ljepo uklopit coolermaster kućište :)