Komponente oko i5 2500k procesora

poruka: 64
|
čitano: 4.684
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Komponente oko i5 2500k procesora
ATiGamer kaže...
Intel&ATI kaže...

Pa 2500K daje puno veći FPS i  od 4-jezgrenog Phenoma, to je opet priča za sebe

Nebih rekao, dokazano je da nema razlike između i5 @4GHz i PhenomaII @4GHz. Sumnjam da bi sa i5 2500k bilo puno drugačije zbog činjenice da su ti procesori dovoljni da GPU poput 6950/6970 bude 100% u upotrebi u većini naslova.

Pogledaj usporedbu između 2500K i tvojeg Athlona.

Daje skoro pa duplo manji FPS

http://www.anandtech.com/bench/Product/105?vs=288

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan

ASUS P8Z68 - V PRO - Znači ova je dobra? (jedino sam s matičnim pločama na 'vi', malo sam čitao o ovoj, ne bih rekao da je loša, i pomalo je ''user friendly'' koliko sam shvatio).

Btw surfajući okolo još sam nešto vidio pa da pitam, ove ploče imaju samo nazad USB3 konektor, pa USB3 konektore na prednjem panelu kućišta moram s time spojit, znači kroz čitavo kućište pa pozadi provučem kroz one rupe za vodeno?

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Komponente oko i5 2500k procesora
PLASMAorLCD kaže...

ASUS P8Z68 - V PRO - Znači ova je dobra? (jedino sam s matičnim pločama na 'vi', malo sam čitao o ovoj, ne bih rekao da je loša, i pomalo je ''user friendly'' koliko sam shvatio).

Btw surfajući okolo još sam nešto vidio pa da pitam, ove ploče imaju samo nazad USB3 konektor, pa USB3 konektore na prednjem panelu kućišta moram s time spojit, znači kroz čitavo kućište pa pozadi provučem kroz one rupe za vodeno?

To je odlična matična, ima vrhunsku multimedijalnu opremljenost i fino će podržati i žešći OC proca.

Da, morat ćeš tako napraviti što se tiče konektora, samo znači provući kabliće od prednjeg panela kroz rupe za vodeno do USB3.0 konektora na matičnoj, spojiti i to je to.

Sapienti sat.
15 godina
neaktivan

Hvala, onda je to vjerojatno to, ne bih se radije onda kockao Asrockom kad ima tih problema u velikom postotku na ovoj reviziji/seriji.

I očekujem za te pare da je odlična. {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice