Komp nece da se podigne!!!

poruka: 12
|
čitano: 2.858
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Kada upalim komp izadje ova slika(najnormalnija) 
i nece da se podigne!!! U cemu je problem??

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 14:49 (nemam ga1234567890).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

HITNO MI TREBA POMOC !!!!{#}

CC

0 0 hvala 0
14 godina

Provjeri ide kabel jeli dobro spojen u disk i jeli disk ok.Ako ne promijeni kabel.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Komp nece da se podigne!!!
nemam ga1234567890 kaže...

HITNO MI TREBA POMOC !!!!{#}

Probaj nazvat 112. {#}

Koliko vidim tebi bios ne detektira hard ni optički pogon.

Provjeri kablove, postavke u biosu postavi da ti je hard boot uređaj.

World Championships: 7, GP started: 282, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,493
17 godina

rastavi i onda sastavi, pa malo do biosa baci đir, šta

ima prioritet pri bootanju itd.

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa kad on neće da se podigne, podigni ga ti!! {#}

Pritisni Del i u BIOS.. pogledaj što si je s HDD-om (kablovi). Stavi hard disk pod 1st boot device ako slučajno to nije..

The quieter you become, the more you are able to hear...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nemam ga1234567890 kaže...

Kada upalim komp izadje ova slika(najnormalnija) 
i nece da se podigne!!! U cemu je problem??

Najvjerojatni ti je štakor (veličine mačke) bio u računalu dok si ti spavao i zezno te je i drpil ti je kabel za disk (ili ga je samo pregrizao i sebi uzeo pola kabla).... 

15 godina
neaktivan

ako se nece podignut mozda je rjesenje u tvom nicku...

Nemam potpis jer sam nepismen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ima sam sličan problem, muku mučija godinu dana, kupija novu matičnu bzvz {#}....nosija više puta u servis i nisu mogli otkrit uzrok {#}...slučajno sam otkrija problem, kada mi je crkla pržilica, odlučija sam prominit i dvd čitač, pa sam onda kupija samsungovu pržilicu i dvd čitač, oboje SATA...tada su u biti nastali problemi, sustav se povremeno rušija, promina matične ploče nije pomogla...prominija SATA kabele, opet ista stvar..Kupija novu pržilicu, isto Samsungovu,ali vratija stari LG DVD čitač nazad (sve SATA)..i od tada sve radi normalno...tada kupljena Samsungova optika bila je neispravna i uzrok rušenja sustava (AHCI.86 je prijavljiva grešku u kontroleru-tako nekako je pisalo u administrative tools)...Da skratim, provjeri da li je tvrdi disk pravilno spojen i posudi od nekog optički uređaj pa vidi...možda ti je optika otišla i stvara pomutnju kod SATA kontrolera na matičnoj...pozz {#}

14 godina
neaktivan

meni se desilo isto..komp mi je bio su sleep Mode-u,dosla sam doma pokrenula ga i iszbacilo mi je istu sliku...isla sam na delete usla u bios u koji se ne kuzim bas,otvorila sam kantu pogledala zice isto ne kuzim bas LOL...ali meni sve izgleda ok..zice su na svom mjestu

isto tako mi ga neda bootat,ispisuje mi :media opition failed check cable,a i ne znam koji kabel treba mjenjat ako je do kabela itd...im noob :)))

HEEEEELLP!! :)

14 godina
neaktivan

da i cuje se neki grozan zvuk kao zapinjanje dok se nesto vrti,sad ne znam u cemu je i tu problem

17 godina
odjavljen
mahadeva kaže...

da i cuje se neki grozan zvuk kao zapinjanje dok se nesto vrti,sad ne znam u cemu je i tu problem

Nemogućnost bootanja + nedetektiranje diska + čudni zvukovi (struganje...) = disk u vječnim lovištima ili na dobrom putu u tom smjeru. Pozovi nekog stručnijeg kod sebe da to provjeri. 99.999% da je disk.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice