zanima me koji procesor uzeti za ovu ploču? Gigabyte GA-M61SME-S2L v2
trenutno je na njoj AMD Athlon LE-1600 a to mi se čini nekako jadno. i naravno da cijena nije prevelika
trenutno je na njoj AMD Athlon LE-1600 a to mi se čini nekako jadno. i naravno da cijena nije prevelika
Podržaval ova tvoja matična četverojezgrene procesore...
nemam pojma,izgubio sam knjižicu od nje, jel piše u everestu?
nemam pojma,izgubio sam knjižicu od nje, jel piše u everestu?
Pa odi na web stranicu od gigabayt-a www.gigabyte.com i nađi svoju matičnu u onome gore "traži" i pisaće ti nama na početku koje procesore podržava..
ova ?
matična ti ne podržava am2+ nego am2 dakle max athlon 6400+
To je AM2 maticna i jos ona najobicnija S2 oznake dok su one S3 bolje evo popis za novije procove za nju. Nije bas neka sreca iako moze vjerojatno primit cetverojezgreni athlon sumnjam da ce ti bit dobro bas s tim procom na toj maticnoj da je iz S3 serija onda ok ali ovako sumnjam!
To je AM2 maticna i jos ona najobicnija S2 oznake dok su one S3 bolje evo popis za novije procove za nju. Nije bas neka sreca iako moze vjerojatno primit cetverojezgreni athlon sumnjam da ce ti bit dobro bas s tim procom na toj maticnoj da je iz S3 serija onda ok ali ovako sumnjam!
A i nije baš neka najbolja matična sad za ove skuplje procesore, a ako misli clockati bilo koji procesor na ovo matičnoj neće to na kraju dobro ispasti :)....
treba i nju definitivno mijenjati. ne isplati se ostavljati ju..
treba i nju definitivno mijenjati. ne isplati se ostavljati ju..
Da slažem se,ali trebao bi jednom izdvojiti za novu matičnu ima dosta matični do 500-600 kn pa nadalje koje podržavaju četverojezgrene procesore ,a da su ponovo bolje od ove tvoje...
možda neki prijedlog novog proca i matične???
imam grafičku ATI HD4850 GDDR3 PCI-E HDMI 1 GB i RAM Kingmax 2x2 GB DDR2 800 MHZ
imam grafičku ATI HD4850 GDDR3 PCI-E HDMI 1 GB i RAM Kingmax 2x2 GB DDR2 800 MHZ
Do kolko para za novu matičnu i procesor pa ćemo ti reći....:)
max 1000 kn,jbg recesija :)
MBO ASUS P5KPL-AM SE, iG31/ICH7, DDR2, zvuk, LAN, VGA, S-ATA, PCI-E, s. 775 -370kn
CPU INTEL Dual Core E5200 BOX, s. 775, 2.5GHz, 2MB c., FSB 800MHz, 64 bit, DualCore -500kn
UKUPNO:870kn
jel znate neku web stranicu firmi na kojoj se može online naručivati?
MBO: Gigabyte MA770-UD3
CPU: Athlon II X2 250
994,37 kn
Ove gore komponente su ti iz Linksa a njih možeš ja mislim naručiti online..
Kaj se tog tice tu ti je najbolji ADM a mozes i platiti postaru kad ti dođe doma ono kaj si narucil!
hvala na pomoći,vjerojatno ću uzeti ovo što je napisao dax_22