IMac ili PC

poruka: 10
|
čitano: 3.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
IMac ili PC

Pozdrav,

uskoro kupujem novu konfiguraciju, pa sam kontao da pređem na iMac(21.5" core i5, hd6750). Takođe sam sastavio PC kojeg bi kupio. Sad više neznam da li da kupim iMac ili PC. Najvise koristim Photoshop, Illustrator, After Effects, programiram, i ponekad odigram neku igru. Šta bi mi vi preporučili. Evo konfiguracija PC-a kojeg bi kupio. Uzeo bih iMac zbog dizajna i OS X-a(znam da mogu napraviti hackintosh na PC-u),  ali me PC vuce zbog igranja.

Intel Core i5 2500K

Sapphire ATI HD6950 2GB

Asus P8P67

G-Skill RipjawsX 1600mhz 8GB

WD Caviar Blue 500GB

XFX 650W XXX Edition

HAF 912 PLUS

DELL U2311H

Cyborg R.A.T 5 i Apple Wireless keyboard

Vaša mišljenja?

1 iMac
9 PC
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 11:13 (SaidSikiraX).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
IMac ili PC

PC naravno! daje puno puno više od maca za istu cijenu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
IMac ili PC

još neko?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
IMac ili PC

Ako misliš komp koristiti zbog igranja, PC

Na kraju, možeš uvijek napraviti Hackintosh ako baš treba na ovoj konfi

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: IMac ili PC
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

uskoro kupujem novu konfiguraciju, pa sam kontao da pređem na iMac(21.5" core i5, hd6750). Takođe sam sastavio PC kojeg bi kupio. Sad više neznam da li da kupim iMac ili PC. Najvise koristim Photoshop, Illustrator, After Effects, programiram, i ponekad odigram neku igru. Šta bi mi vi preporučili. Evo konfiguracija PC-a kojeg bi kupio. Uzeo bih iMac zbog dizajna i OS X-a(znam da mogu napraviti hackintosh na PC-u),  ali me PC vuce zbog igranja.

Intel Core i5 2500K

Sapphire ATI HD6950 2GB

Asus P8P67

WD Caviar Blue 500GB

XFX 650W XXX Edition

HAF 912 PLUS

DELL U2311H

Vaša mišljenja?

Očito da nisi nikad radio na Mac računalu, a i evidentno je da sa računalom ne zarađuješ. Da radiš bilo što ozbiljnije sa videom, uzeo bi iMac( i Final Cut Pro + Motion 5. Programirati možeš i na Ausus EEE 7" netbooku sa dodatnim ekranom. Ako ideš na obradu videa i ako imaš 8 sati dnevno otvoren Illustrator + Photoshop, idi na 27" varijantu, 21.5" je jednostavno premalo. Moraš odlučiti što želiš. Apple keyboard i Cyborg miš?!{#}

15 godina
mislim da ti je bolje pc uzet radi gajmanja ali ako ti je posao radit u adobe onda imac.
AMD u <3 Intel u 8===3
14 godina
neaktivan
alankish kaže...
SaidSikiraX kaže...

Pozdrav,

Intel Core i5 2500K

Sapphire ATI HD6950 2GB

Asus P8P67

WD Caviar Blue 500GB

XFX 650W XXX Edition

HAF 912 PLUS

DELL U2311H

Vaša mišljenja?

Očito da nisi nikad radio na Mac računalu, a i evidentno je da sa računalom ne zarađuješ. Da radiš bilo što ozbiljnije sa videom, uzeo bi iMac( i Final Cut Pro + Motion 5. Programirati možeš i na Ausus EEE 7" netbooku sa dodatnim ekranom. Ako ideš na obradu videa i ako imaš 8 sati dnevno otvoren Illustrator + Photoshop, idi na 27" varijantu, 21.5" je jednostavno premalo. Moraš odlučiti što želiš. Apple keyboard i Cyborg miš?!{#}

znam da je cudna kombinacija, gejmersku tastaturu vec imam, a sviđa mi se i ova apple tastatura onako za programiranje pa cu da je kupim. Cyborg R.A.T 5 sam vec narucio sa ebay-a

16 godina
odjavljen
SaidSikiraX kaže...

znam da je cudna kombinacija, gejmersku tastaturu vec imam, a sviđa mi se i ova apple tastatura onako za programiranje pa cu da je kupim. Cyborg R.A.T 5 sam vec narucio sa ebay-a

Da si se s appleovom tastaturom družio više od 180 sekundi, ili napisao malo veći CSS bez code hintinga brzo bi odustao od takvih tipkovnica sa (pre)plitkim hodom, uostalom neće te tipkovnica načiniti programerom. S time da bez numeričkog dijela beskorisna i za najbanalnije zadaće u Illustratoru, recimo za Move dijalog i upisivanje pomaka, tako da i nije nešto. Usput, i prlja se jako. Moja preporuka ti je da se i dalje držiš PC-a, jer da ozbiljnije radiš u Adobe paketu ili se baviš obradom videa, nebi takvo pitanje niti postavljao. Za 6k kuna sastaviš računalo sa monitorom koje će zadovoljavati sve tvoje potrebe, a i normalno će vrtjeti Adobeove alate, a u video obradi uvijek možeš očekivati štucanje, no vrlo vjerojatno ne radiš sa HD materijalima, tako da nećeš nedostatak snage  ozbiljnije osjetiti.

14 godina
neaktivan
alankish kaže...
SaidSikiraX kaže...

Da si se s appleovom tastaturom družio više od 180 sekundi, ili napisao malo veći CSS bez code hintinga brzo bi odustao od takvih tipkovnica sa (pre)plitkim hodom, uostalom neće te tipkovnica načiniti programerom. S time da bez numeričkog dijela beskorisna i za najbanalnije zadaće u Illustratoru, recimo za Move dijalog i upisivanje pomaka, tako da i nije nešto. Usput, i prlja se jako. Moja preporuka ti je da se i dalje držiš PC-a, jer da ozbiljnije radiš u Adobe paketu ili se baviš obradom videa, nebi takvo pitanje niti postavljao. Za 6k kuna sastaviš računalo sa monitorom koje će zadovoljavati sve tvoje potrebe, a i normalno će vrtjeti Adobeove alate, a u video obradi uvijek možeš očekivati štucanje, no vrlo vjerojatno ne radiš sa HD materijalima, tako da nećeš nedostatak snage  ozbiljnije osjetiti.

koristio sam je kod druga i meni savršeno paše, valjda je sve stvar ukusa.

16 godina
odjavljen
IMac ili PC

"And tell him to buy an iMac, it's a computer especially built for idio... "

Funny Tech Suport

Ovog forumaša boli briga kakve ste nacionalnosti, rase i spolnog opredjeljenja i jednostavno ga ne zanimaju vaša mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.11.2011 19:23 (bobica257).

0 2 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice