HTPC - pomoć

poruka: 9
|
čitano: 1.501
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HTPC - pomoć

Odlučio sam složiti jedno multimedijalno računalo za dnevni boravak ,koje bi bilo spojeno s

računalom u sobi . Služilo bi uglavnom za gledanje filmova(divix,HD filmovi), slika ,video snimki, 

spojio bi ga na Harman Kardon pojačalo, imao bi s njega pristupo internetu , snimao bi TV program

.... itd..

Trenutno imam CRT televiziju(u dogledno vrijeme nabavljam LCD ili plasmu)  i muku mučim kako spojiti takvo računalo na taj TV , jer sve novije

grafičke kartice imaju samo VGA , DVI i HDMI izlaze ! Nigdje ne vidim grafulju s s-video izlazom , a na netu sam

čitao da VGA to Scart adapteri "ponekad" ne rade!??Kako onda spojiti na CRT TV ???

Uglavnom, molio bih Vas za pomoć, da mi preporučite neku konfiguraciju u cijenovnom rangu od 2000

do 4000kn, koja bi mogla kasnije vrtiti HD video i ostale stvari koje sam nabrojao !

Unaprijed zahvaljujem!!!

0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
HTPC - pomoć

Ova ima HDMI i tjera HD video bez problema.

Heal The World

0 0 hvala 0
17 godina
RE: HTPC - pomoć
Skywalker kaže...

A kamo da si on usteka HDMI ? U svoju pozadinu ? Covjek ima CRT.

15 godina
protjeran
Batista kaže...
Skywalker kaže...

A kamo da si on usteka HDMI ? U svoju pozadinu ? Covjek ima CRT.

i u dogledno vrijeme nabavlja lcd.

a vidio sam u hg spotu prije nego što su se raspali vga to s-video converter, bio je nekih 50-ak kuna. probaj nać na e-bayu.

*n00b us3r*
17 godina
HTPC - pomoć

Evo za 1 pisljivi $ s dostavom. A DVI-D to HDMI bi trebao dobit s karticom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 19:11 (Batista).

0 0 hvala 0
17 godina
HTPC - pomoć

sad sam se sjetio jedne ideje ali tko zna jel ce raditi,ako imas crt, mozda si si kupio digitalni prijemnik ,mozda on iza ima hdmi ulaz pa mozes komp na njega spojiti a  njega na tv a kakva ce kvaliteta slike biti preko toga neznam

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.3.2010 23:40 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Da , izgleda da nisam dobro gledaoMršti se, ova mi se čini kao dobar izbor  , jel ovo TVO u opisu proizvoda , znači da ima S video izlaz??

Više mi odgovara ova jer je low profilei stane u mATX kučište (http://www.links.hr/index.php?naziv=Ku%E6i%9Ate+LC+POWER+2039MB%2C+mATX+desktop%2C+crno%2C+380W+ATX+V2.2&option=artikl&id_kategorija=052643&id_artikl=052.643.002)

Jel tko probao ovaj VGA to  S-video adapter, tj.ima li gubitaka u kvaliteti prikaza?

Koji hibridni TV tuner da uzmem , može li ovaj '?? http://www.links.hr/index.php?naziv=TV+tuner%2C+PCI%2C+TERRATEC+Cinergy+HT+PCI%2C+hybrid+%28digital+%2B+analog%29%2C+FM%2C+daljinski&option=artikl&id_kategorija=051904&id_artikl=051.904.010

Nemam digitani prijemnik , preko B-neta  gledam TV(Split)

Zahvaljujem svima!!

17 godina
HTPC - pomoć

ja sam uzeo avermediu trinity od tv kartica i jako sam zadovoljan sa njom

kupio sam je nedavno u hg-spotu kosta oko 570 kuna,ali zato imas u njoj analogni tv tuner,digitalni tuner,DVB-S tuner (satelitski),fm radio i digitalni radio i sa novim driverima podrzava mpeg4 sto je odlicno :)

a jamstvo je na nju 24 mjeseca

http://www.intermax.hr/index.php?lang=hr&product=2494

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice