HTPC konfa do 4500kn

poruka: 13
|
čitano: 2.559
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
HTPC konfa do 4500kn

kupujem konfu iz naslova koja bi sluzila prvenstveno za multimediu i igrice (ali ne u smislu da je je neko gamersko racunalo, nego cisto da se moze zavrtit pokoja nova igra).

u mogucnosti sam kupiti kuciste  u koje je ugrađeno napajanje od 300w, pa me samo zanima da li bi to bilo dovoljno za ovakvu vrstu konfiguracije!

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 16:43 (phantomlord04).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: HTPC konfa do 4500kn
phantomlord04 kaže...

kupujem konfu iz naslova koja bi sluzila prvenstveno za multimediu i igrice (ali ne u smislu da je je neko gamersko racunalo, nego cisto da se moze zavrtit pokoja nova igra).

u mogucnosti sam kupiti kuciste  u koje je ugrađeno napajanje od 300w, pa me samo zanima da li bi to bilo dovoljno za ovakvu vrstu konfiguracije!

Radi se o CM-u od 350W.

Da, za ovakvu vrstu konfiguracije to bi napajanje bilo skroz dovoljno.

17 godina
protjeran

Sasvim dosta tih 350W:)))

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
neaktivan
HTPC konfa do 4500kn

Koliko love dajes za kuciste?

0 0 hvala 0
14 godina

a nekih 300 kn

14 godina
neaktivan
HTPC konfa do 4500kn

Kupi i meni jedno.

Ostaje ti 4200 kn a za te pare mozes sloziti sto hoces.

Mozda bi ti bilo najbolje pricekati malo da se AMD Llano nadje na trzistu jer je po svim najavama najbolja platforma za HTPC.

Matica ce te doci oko 700kn, procesor isto toliko, RAM 350kn, HDD 400kn.

Ne racunajuci periferiju ostaje ti 2100 kn za janjetinu i pivu.

Eventualno za 600kn da kupis malo bolju grafiku ali za tvoje potrebe to je gubljenje novca a dobivanje buke i temperature.

1 0 hvala 0
14 godina

dobro...uzeo bi nesto veci hard da mogu snimat serije ili tako nesto....a volio bi i koju igricu zaigrat....al opet mislim da je to cisto dosta love...jel znas mozda kad izlazi taj amd

14 godina
neaktivan
HTPC konfa do 4500kn

Kroz slijedecih mjesec dana bi trebao biti na policama.

Hard od 400kn ti je hard od 1TB sto je i vise nego dovoljno za mali milijun serija. Uvijek kasnije mozes dodati jos koji ako ti stane u kuciste, a u ovo stane.

0 0 hvala 0
14 godina
HTPC konfa do 4500kn

aktivirao bi ponovno temu, dakle, trebam htpc za 4000 kn bez kucista i dvd citaca, ajde dajte neke prijedloge (komp je za multimediu naravno i povremeno igrice)

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 16:19 (phantomlord04).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
phantomlord04 kaže...

aktivirao bi ponovno temu, dakle, trebam htpc za 4000 kn bez kucista i dvd citaca, ajde dajte neke prijedloge (komp je za multimediu naravno i povremeno igrice)

Već sam ti sastavio.  {#}

Audi, vide, tace si vis vivere in pace.
14 godina

ma znam, hvala ti, al ona tema mi je zakljucana, a htio sam jos pokoju sugestiju....bolje je kad ima više izbora {#}

16 godina
Caesar et Brutus kaže...
phantomlord04 kaže...

Već sam ti sastavio. {#}

I ja isto :P

Volim jabuke :) | bugcraft.info
14 godina

dajte ljudi jos koju segestiju za HTPC...blizi se datum kupnje

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice