Gaming konfiguracija do 800

poruka: 34
|
čitano: 4.058
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Gaming konfiguracija do 800

Zašto bi bila loša kad kasnije može lagano ugradit još jednu 6870 pošto matična podržava i sli i cross, a za cpu jače od 4 jezgara mu neće trebat barem 2-3 god...

Dompa
16 godina
protjeran
zato što mi se sviđa to kučište a nisam ni vidio da ima napajanje i to napajanje neigra nikakvu ulogu
16 godina
Gaming konfiguracija do 800

A dobro ak oces to kuciste onda se moras odvojit od skupljeg rama i x6 preocesora, koji ti nece trebati osim ako obradjujes video ili renderiras.

WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Evo jedna imaš 400kn lufta i miš na izbor!

ASRock 890GX extreme 3 u kombinaciji s Phenom II 955 BE i 2X2Gb Corsairovim kitom je odlična!

Za grafiku se brine HD5870 Vapor-X koja je trenutno jača od GTX470 I HD6870 s odličnim aftermarket coolerom!

Za napajanje se brine odličan Seasonic(Ako hoćeš uzmi HX520 modularan) te kasnije možeš dodati

još jednu HD5870 i imaš odličnu konfu!

Kućište je Thermaltake V4 tako da nije bezvezna limarija,s Full HD AOC monitorom s Active TFT maticom i DVI ulazom!

Zvučnike i tipkovnicu sam uzeo po volji ako hoćeš promijeni i dodaj mišonju! :D

meni se cini da je ovaj dao najbolju ponudu... za 1-2 godine kupis jos jednu hd5870 (mozda ce kostati nekih 800-900 kn) , i igras.. jedino mozda da umjesto corsair 1333 mhz uzmes 1600 mhz.. ugl sve 5!!

R@$h0@YeaH
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice