Htio bih komp za gaming imam samo 2500kn a htio bi da mi drzi novije igrice poput: gta4,assasins creed 2,nfs shift itd...
Treba mi sve ovo:RAM,grafa,napajanje,procesor i maticna
najvise dajem 2500kn i molim vas ako mi mozete dat link od proizvoda. Hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kaj se tice ove XFX graficke, ak je hladnjhak ko ovaj na slici to nije dobro bucno sigurno i loše hlađenje. Ja bi za slicnu lovu uzel ovu dole graficku, ne bi trebala bit nista slabija a ima odlican hladnjak koji nije bucan kaj je bitno itekak.
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_229&products_id=7947
Kaj se tice ove XFX graficke, ak je hladnjhak ko ovaj na slici to nije dobro bucno sigurno i loše hlađenje. Ja bi za slicnu lovu uzel ovu dole graficku, ne bi trebala bit nista slabija a ima odlican hladnjak koji nije bucan kaj je bitno itekak.
ja samo kaj je puno slabija od 4850. poznato je da su 4850 bučne grafe ali šta se može. eventualno da neki cooler stavi kasnije. 5670 je jednostavno loše riješenje za gaming
ja samo kaj je puno slabija od 4850. poznato je da su 4850 bučne grafe ali šta se može. eventualno da neki cooler stavi kasnije. 5670 je jednostavno loše riješenje za gaming
Pa nije sama graficka bucna to s tim nema veze nikakve, bucan je hladnjak a ne graficka kartica nemoj brkat stvari. Zato kad kupujes graficku tj neki model, gledaš prvo koji model iz iste serije ali ne istog proizvođaca ima bolji hladnjak da ne bi posle bilo joj. Vecina ljudi ne voli buku sigurno, pa ak se neces zeznut onda moras dobro pazit kakav hladnjak ima jer posle treba dat jos 200 kn sigurno za posteni poseban hladnjak.
Pa nije sama graficka bucna to s tim nema veze nikakve, bucan je hladnjak a ne graficka kartica nemoj brkat stvari. Zato kad kupujes graficku tj neki model, gledaš prvo koji model iz iste serije ali ne istog proizvođaca ima bolji hladnjak da ne bi posle bilo joj. Vecina ljudi ne voli buku sigurno, pa ak se neces zeznut onda moras dobro pazit kakav hladnjak ima jer posle treba dat jos 200 kn sigurno za posteni poseban hladnjak.
gle nemoraš meni takve stvari govoriti nisam noob 
u ADMu imaju samo xfx i gigabyte verziju 4850-ke sa zalmanovim coolerom koji je dosta bučan tako da sam xfx preporučio... ako hoće gaming konfu za 2,5 onda će morati potrpiti
Ak bash sve morash kupiti u jednom duchanu,onda OK,ali radje ti savjetujem da kupish u Linksu XFXicu 4850,ja ju imam i sve tjera full na 1680x1050...
ma gle moze u bilokojem ducanu samo da bude sto jeftinije...mos mi dat link od te na linksu
ma gle moze u bilokojem ducanu samo da bude sto jeftinije...mos mi dat link od te na linksu
pa to ti je xfx 4850, samo što je u ADM-u. nemoj gledat links jer je skup
ako će plaćat karticama definitivno links, ako ide s novcima plaćat onda adm. Adm ima 7% kamata
7%kamata?? :S
Misliš 7 posto popusta na gotovinu xD
ako će plaćat karticama definitivno links, ako ide s novcima plaćat onda adm. Adm ima 7% kamata
Krivo, nisu kamate već se cijena uvećava za 7%.
7%kamata?? :S
Misliš 7 posto popusta na gotovinu xD
Ako plaćaš u ADM-u s karticama cijena se uvećava za 7%. Kamata ovisi o kartici (mastercard, diners...) i ratama.
Iskreno, klonim se ovi ploča s nvidia chipsetom. Već prije sam dosta tražio o navedenim pločama (iskustva), i ne nailazim baš na lijepe riječi o navedenim pločama.
a jel se povecava ,smanjuje ili ostaje ista cijena kad placam novcima ,a ne karticom u adm-u
ako je s novcima plaćaš onda cijena pada za 2%, a kad se ide karticama povećava se za 7%. Meni je sve isto ili se povećava ili kamata, bitno je moram platit više :p
Samo nazovi i provjeri jel dostupna...
Iskreno, klonim se ovi ploča s nvidia chipsetom. Već prije sam dosta tražio o navedenim pločama (iskustva), i ne nailazim baš na lijepe riječi o navedenim pločama.
čuo sam i ja nešto o tome, ali ne vjerujem da bi joj išta bilo ako je optereti OC-om i sl. Mislim da autor nije zahtjevan korisnik. Ali svakako ako može nek ide na M3A770DE
čuo sam i ja nešto o tome, ali ne vjerujem da bi joj išta bilo ako je optereti OC-om i sl. Mislim da autor nije zahtjevan korisnik. Ali svakako ako može nek ide na M3A770DE
A gledaj! Ja bi te nvidia ploče izbjegavao. Ako nema lijepih riječi, onda ih nema s razlogom. Bolje nek se malo rastegne, pa dobije pristojnu ploču.
HMM, gledam gore konfe koje su ti ljudi predlozili, za 2500kn uopce nije lose, iznenaden sam, u vezi 4850, grije se pun k,ima mi je prijatelj, dok igra cod 2 85c, ima tu i prasine itd ali opert se grije, ne izleda mi da e pre bucna kad dodem kod njega, ugl trebao bi ti malo bolji protok zraka u kucistu ako oces tu grafu.
Na AMD stranici kažu da je 104*C max. za njihove CPU i GPU.
Xfx 4850 u Linksu je trenutno bestbuy.
DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingmax, 1333MHz
Napajanje 400W, CHIEFTEC A-80 Series
Grafička kartica PCI-E XFX ATI RADEON HD 4850
2447kn
Nije mi jasno jedino zasto ddr3 memoriju, njemu je za gaming skroz dovoljna ddr2 a onda ce moc uzet plocu koja je puno jeftinija i preostale pare ulozit u nesto drugo vaznije za gaming.