Iskljucivo iz ADM-a :)
Da bude core i7,ddr3 te nađite mi neko kučište koje izolira velik dio buke...jer su manje više današnje grafičke jako bučne.
Zahvaljujem!!
Iskljucivo iz ADM-a :)
Da bude core i7,ddr3 te nađite mi neko kučište koje izolira velik dio buke...jer su manje više današnje grafičke jako bučne.
Zahvaljujem!!
http://www.adm.hr/shopping_cart.php to ti je gaming kompa..500 kuna je skuplje ali ak možeš dodaj tih 500 kn
link je na tvoju kosaricu kada si loggan na adm-u...molim te copy pastaj sadržaj
nisam logan u adm-u
nisam logan u adm-u
Nema to veze, sadržaj košarice vidiš samo ti... Daj il prepiši konfu ili copy - paste ili screen shot...
evo jedne malo je iznal limita
ASUS P6T
Intel i7-920
XFX HD4890 1GB DDR5 HAWX Black Edition, Dual DVI, HDTV , 1000MHz
DDR3 6GB (3x2GB) Corsair, 1600MHz, 9-9-9-24, COR-TR3X6G1600C9
Western Digital Caviar Black WD6401AALS 640 GB
DVD upisivač Pioneer DVR-217FBK, 22x,Labelflash,SATA,crn
Corsair TX650W
Cooler Master CM 690
ukupno:8.208kn
MOžeš uštediti da uzmeš iste rame samo 1333mhz, dvd 216,isti disk samo od 500gb
edit: nisam pitao dal u tu cijenu treba i monitor i ostalo
Ja se slažem s konfom od keiichi26. Jedino bih uzeo GTX285 umjesto GTX275 jer je procesor dosta jak da je iskoristi. Razlika je u 600 kuna pa ako možeš uštediš na kućištu i na hard disku. On ti je stavio HAF kućište koje je high air flow, prozračno, a ti si to htio i HDD od 1TB. Sad uzmeš neko jeftinije kućište i manji hard i to ti je 600 kuna...
pa dodati cu jos 1 k kuna nije mi problem...
ne zelim bas stedjeti na kucistu...volim izgled pc-a.. a htjeo sam kučište što zatvorenije jer me buka iritira...
zanima me i ovaj noctua nh-u12p koji stvarno gazi svu konkurenciju na testovima...dali ga mogu negdje nabaviti u zg-u?
Ja mislim da dobiješ 5% na gotovinu i besplatno slaganje konfe. Nisam siguran. Nazovi ih prije...
hvala na informacijama....budem
jos cu malo pricekati da vidim dali ce ko jos nesto sloziti pa cu pregledati sve konfe i usporediti...pa odluciti sta uzeti ;)
Gledaj... za 6000 maximum dobiješ konfu koja služi kao ona od 8000 koju tražiš. U to sam siguran jer imam komp od 6000 doma (kućište) i čak igram Crysis na Very High sa AA+AF i VSync tako da razmisli pa uštediš koju tisućicu na PC?
Noctua nh-u12p možeš nabaviti ovdje, mislim da nema u Zg, samo prvo nazovi i provjeri da li je na skladištu da ne ideš bezveze u Samobor.
Predlozio bih ti ovu vga+cooler kombinaciju: XFX HD4890 1GB DDR5 HAWX Black Edition(1ghz) + SCYTHE Musashi, VGA Cooler jer ces na taj nacin dobiti skoro pa snagu gtx285-ice, a manje bucnu i hladniju karticu i jos ce ti omoguciti solidan OC. gtx285 je totalno neisplativa kartica i uvijek se zacudim kada je netko preporuci...