Evo stiglo je 80% stvari, čekam potenciometar sutra popodne dolazi iza 12h iz linksa, još jedan WD 500GB ili 640GB nisam još siguran skroz na skroz, fali mi malo vezica i 2x ventilatora od 80 (ona šarena kičasta full )
Dakle ovde cu ić korak po korak sa ugradnjom isto sa slikama da nešto ne zaznem jer ovako nešto nisam nikada, mislim samo grafulja ima 2kg LOOOOOOOOL, a tek napajenje, misli sam da je akumulator od fapa kad sam ga diga unutra da je neka zabuna, tako da najbolje uradim sa vašim savjetima.
Može li još jedan savjet za početak prije svega.
Naime imam jedan HDD od WD-a 640GB, sad me zanima kako da napravim najbezbolnije po PC koji će skidat sa neta od 00-24 i igrat se barem 1-2h na dan ovo oko Hard diskova, naime ako kupim još jedan veliki i na njega stavim sistem (XP ili Vista ne znam još...) i istodobno da skidam sa neta, je li onda ovaj HDD na kojemu je sistem i na koji skidam (isti sam mislio HDD stavit da skida, recimo na HDD1 di je sistem i instalacije da mi dolaze i podaci sa neta) a da na ovaj drugi samo drzim storage, a napravim recimo malenu particiju od 100GB na disku 1, stavim na prvu particiju sistem i instalacije, a na drugu skidanje sa neta!?
Sad me zanima da li na ovaj način pati i drugi disk? Da li se on isto grije, vrti itd itd...jel ovako bolje ili imate neki pametniji prijedlog? (kupit samo 1 maleni HDD i na njemu imat instalaciju i skidanje a ostali samo za storage isl)