Booog ljudi.. evo ja san tu skroz nova, i sve mi je puno svačega nekako, a mene uhvatila lagana panika..danas sam se uhvatila svog posla- grafičkog dizajna, nakon nekog vremena odmora, brčkanja, i tako.. i svi problemi od proteklih par mjeseci su se nakupili..i moj komp me ne sluša..samo šta me ne pljune.. svjesna da mu trebam mijenjat neke stvari,..komp je inače star 2 i nešto, uz male nadogradnje s vremenom..pa evo par pitanjaca paničnih:
može nekakva konfiguracija za dizajn? ono, da mi gura fotošop, illustrator i indizajn, net i muziku u isto vrime, da ide brzo, ne trejsa sto godina, i ne ruši se kad god triba nešto zahtjevnije napravit?
..niusam pri nekoj lovi sad, al da znam, pa za koji mjesec.. za sad bih dodala dual core procesor..čula sam da bi mi to moglo pomoć...e pa, jel stvarno bi ?
Drugo... nekidan sam mu htjela instalirat MAC sistem..al je rizik, jer kao ne štima mrežna kartica nešto... mogu to mijenjat, i za koju?
inače : intel pentium 2.8 ghz, assus x1600 graf.kartica, 1.5 GB ddr2, ASUS P5LD2 SE
...eto..znam da bi trebalo doć do kupnje novog..al dok do toga ne dođe, da mi karijera ne propadne =)
Unaprijed hvala, i oprostite na ovom..hmmm. laicizmu? ;)
Pozz

).Kada ušparaš pikneš si novu grafu i to ti je to.Glavno da PS i ostali alati imaju dovoljno procesorske snage i radne memorije.