Desktop do 3,000 kn

poruka: 11
|
čitano: 1.569
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

Ovako, trebao bi kolegi hitno složiti neki desktop do 3,000 kn (surfanje, filmovi, glazba, nezahtjevne igre), ali sam trenutno u tolikoj gužvi s poslom da jednostavno ne stignem još i to gledati. Pa bi molio nekog s viškom vremena / volje da nabaci pokoju ideju.

P.S.

U obzir dolaze ADM, Diskont24 i Links.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

Imaš već složenu konfu u najnovijem Enteru Namigiva

(pretpostavljam da je to cifra bez monitora, naravno..)

Lijep pozdrav ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

Da li može malo više hehe jer sam napravio konfiguraciju kakvu bi ja sebi uzeo (dole je u slikama) samo sam integriranom grafičkom jer neznam kakve bi igre igrao ali meni bi bila dobra grafička :D Nisam previše se bavio ovime ali želim naučiti pa molim starije kolege da me savjetuju šta je bolje kakve ventilatore staviti jer u ovoj nisam stavljao nikakav pa bih molio da i mene netko savjetuje...

konfa konfa

4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Desktop do 3,000 kn

Ja sam slozio jednu sa slabim procesorom ali pristojnom grafickom, jer ti tu nemas diskretne, vec samo integrirku. Moja ima 4GB RAM-a.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Desktop do 3,000 kn
Dado_ZG78 kaže...

Imaš već složenu konfu u najnovijem Enteru Namigiva

(pretpostavljam da je to cifra bez monitora, naravno..)

Bez ikakve periferije, DAKAKO.

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Ja sam slozio jednu sa slabim procesorom ali pristojnom grafickom, jer ti tu nemas diskretne, vec samo integrirku. Moja ima 4GB RAM-a.

Da li ova moja nešto vrijedi :D Ja nsiam stavio neku diskretnu grafiku jer ne znam što bi igrao :D na laptopu kojeg koristim imam i5 i super radi a koristim za multimediju također tako da i3 bi vjerojatno na 2.9 bio isto jako dobar :D Pozdrav

16 godina
Desktop do 3,000 kn

1 x    Asrock M3A UCC - AMD 480X CrossFire, AMD SB600, ATX, FSB 1000
2 x    DDR3 2048Mb ( 2Gb ) Corsair, 1333MHz, CL9, COR-VS2GB1333D3
1 x    HDD WD 500GB, 5000AAKS, SATA II, Buffer 16MB, 7.200 rpm , 8,9 ms
1 x    Gigabyte GZ-KX1, midi tower, bez PS, crno, USB, Fire wire, 1×120
1 x    Procesor AMD Athlon II X3 435,AM3, BOX , 1.5MB cache,95W,2.9GHz
1 x    Napajanje FORTRON 400W, FSP400-60APN, Super Silent, 12cm
1 x    GAINWARD GT220 512MB DDR3 128bit, PCI-Express 2.0, HDMI+DVI+VGA
3.033,98Kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Da li može malo više hehe jer sam napravio konfiguraciju kakvu bi ja sebi uzeo (dole je u slikama) samo sam integriranom grafičkom jer neznam kakve bi igre igrao ali meni bi bila dobra grafička :D Nisam previše se bavio ovime ali želim naučiti pa molim starije kolege da me savjetuju šta je bolje kakve ventilatore staviti jer u ovoj nisam stavljao nikakav pa bih molio da i mene netko savjetuje...

Zar integrirana grafika u i3/i5 procovima radi i na p55 matičnim, a ne samo na H55?

16 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

Kako integrirana grafa u procesoru... ovdje je integrirana na ploči jel mi možeš pojasniti?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

Svi i3/i5 procesori osim i5 750,pored dvije jezgre imaju integriranu grafičku jezgru koja je dovoljna za Hd filmove i povremano igranje,naravno na nižim rezolucijama i detaljima. Ta grafika je u rangu sa HD4200 integrušom od AMD-a.

Evo ti i slika golog procesora, desni dio su 2 jezgre u 32-nanometarskom prizvodnom procesu,a lijevo grafička jezgra i PCI-E kontroler u 45-nanometarskom prizvodnom  procesu.

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Desktop do 3,000 kn

e tnx to nisam znao :D

Da li onda možeš pronaći neku matičnu na koju bi išla moja konfiguracija :D

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice